Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kolarčeva zadužbina pred gašenjem, Partizan izvučen iz bule  (Pročitano 10939 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
mob
Nokia krntija
Problem je u licemerju. Tebi je Kolarac bitan kao semafor u GTA, da se sutra zatvori, ne bi se ni počešala. S druge strane ti očito smeta Partizan, jer eto njega ničim izazvanog u naslovu teme. Tj. verovatno ti ne smeta klub kao klub, nego politika u njemu i oko njega.  Smeta i meni nemaš pojma koliko, smeta mnogima. Al otvori brate temu o tome pa da pričamo, to skrivanje iza šatro brige za Kolarac je fuj.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2017, 00:10:07 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
A sta nam je Partizan u zadnjih dvadeset godina doneo? Nista.

S druge strane, Kolarceva zaduzbina nije samo koncertna sala. Ona je mesto gde je nekada bio Narodni univerzitet, i jos je, gde su ljudi mogli da steknu prakticna znanja i osposobe se za posao.

Za razliku od Partizana.

Kolarceva zaduzbina, nije sama po sebi neprofitna, jer je Kolarac ostavio toliko para da su se klali jos godinama oko njih, ali su oni koji su osnovali Partizan nacionalizovali i iscedili sve sto je moglo da se iscedi, i ostavili nesto zaista korisno da propada i da se nista decenijama ne ulaze, iako su, podvlacim... pre rata i nacionalizacije postojala dovoljna sredstva...

Na kraju, upravo u toj Kolarcevoj zaduzbini i danas jedan propali igrac ili navijac Partizana moze da uzme tecaj stranog jezika pre nego sto se uputi na arbajt u Nemacku.

Prema tome, Kolarceva zaduzbina jeste vaznija od Partizana, koji uvek moze da se proda i skine sa drzavne grbace jednom za svagda... I Zvezda... i Radnicki... i ostale picke materine koje nicemu ne sluze... objektivno...

I to preseravanje o sklanjanju dece sa ulice... pa to mozes i u skoli... ako hoces...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
Citat
semafor u GTA

Smile Smile Smile

inace dobro je pitanje sto bi sport bio izostavljen iz tzv komercijalizacije...kad sve drugo nije...

da ne govorimo da se masa igraca vec vodi kao privatno vlasnistvo...

odgovor na to moze da bude samo jedan...

na takav nacin se finansijski izdrzavaju te strukture oko kluba...

« Poslednja izmena: 14. Jan 2017, 00:23:47 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Stoji to da ne treba sve u životu i društvu posmatrati kroz tu prizmu ''aha, znači imate para za ovo a nemate za ono!?'' jer onda bismo tako mogli u nedogled. Ali evo meni npr stvarno više ide na onu stvar ta manija za fudbalom. Nemam ništa protiv tog sporta, nemam ništa protiv ljudi koji ga prate. Ali imam protiv ljudi koji od njega prave smisao života.

Ovde se sve vrti oko fudbala. Mlate se ljudi, pa čak i ubijaju oko toga. Grad Zemlja prepuna grafita i nalepnica koje seju debili kojima je pripadnost navijačkom klubu vrhunac života. O tučama i lomljavama da i ne pričam. Usput svaki dan bezbrojna serendanja o tome šta su rekli Vole i Vaza, da li Zvezdu čeka dobra sezona ili je Partizan imao težak period, da li je potencijal bio energičan pa smo uspeli da ostvarimo prednost ili je atmosfera bila dramatična pa smo bili u nezavidnom položaju... Jebote. Kad god slušam te konferencije pre i posle utakmica kenja mi se. Čitave filozofije oko nečega što može imati TRI faking ishoda : 1) Pobedili smo 2) Pukli smo 3) Bilo je nerešeno. Danas sportske vesti i konferencije traju duže nego obične. Više slušam o energičnom potencijalu objektivnosti atmosfere nego o tome šta će biti s ekonomijom.

A tu su i razne političke igre koje se dešavaju iza kulisa. Ne pratim ta sranja pa i ne znam ko je sve u tome ali vidim da ima dosta političara i mafijaša i da od tih klubova prave svoje male privatne (uslovno rečeno) vojske.
I kao da sve to nije dovoljno sad još treba mi da ih plaćamo i guramo da bi išli na Evropsko prvenstvo iz kog su izbačeni jer su mafijaške svinje koje ne mogu da se suzdrže od pravljenja pizdarija. Epa boli me baš stojan što su izbačeni. Neka nauče da igraju i da navijaju na normalan način pa neće biti izbačeni. Ja da finansiram i svoj život posvećujem nekolicini mafijaša, pijandura i huliganskih propaliteta ne pada mi na pamet.

Opet kažem, to nije povod za ''imate za ovo a nemate za ono''. Ali... stvarno mi je više pun kufer tog fudbala. I  ne pričam o igri koja me ne dotiče i koju ne moram da gledam. Nego o toj opsednutosti društva i tom povlađivanju nekolicini mafijaša. Koji pritom čak ni ne organizuju pravo nadmetanje, nego nameštene predstave. Mislim kako ikome to može biti interesantno. Jbt više sam uživao dok sam gledao (i naravno usput i igrao) fudbal i basket u dvorištu jedne gimnazije nego sve ove derbije, kupove, materine. Jer bar znam da je to pravi trud i prava igra. A ne ovo foliranje i mafijašenje.

Inače stvarno svaka čast za ovo ''bitan ko semafor u GTA''!  Smile  Smile

P.S. Anea lepo rečeno!
« Poslednja izmena: 14. Jan 2017, 01:48:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

razlog zasto klubovi nisu privatizovani je upravo nereseno pitanje izdrzavanja tih struktura oko kluba...
« Poslednja izmena: 14. Jan 2017, 01:10:28 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
A šta se ti vole smeješ kad si sam juče kenjao da su svi sportovi zapadnjačko maslo smišljeno da bi se produžio mentalitet nasilja, ili kako si se već nasrao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
apsolutno...jos od antike...

sport je produzetak politke ratovanja...

istorija ce to osuditi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Pa šta se kliberiš onda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Zato što si debil, jasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.