Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 20:46:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kokologija - psihološke igre  (Pročitano 266010 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
 Smile  2. ili 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Pali anđeo...možda... Ali anđeo!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple Iphone 3G
4. Ja nikada ne izlazim bez kišobrana na rasklapanje u torbi, izvedila bi ga i otvorila.
Smile
IP sačuvana
social share
We are each of us angels with only one wing, and we can only fly by embracing one another.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
au ljudi, kol'ke to torbe nosite  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
40x40 cm Smile
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
mali kisobran...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E870
Pravo da ti kazem Dani, desilo mi se da sam sa drugaricom krenula kuci i bas takva situacija sa iznenadnim pljuskom (temp. oko 15 stepeni), nas dve krenemo da trcimo kao lude, a onda shvatimo da je isto trcati 1 km do stanice po kisi ili ici polako i ponovo pokisnuti, pa smo stale , pogledale se i pocele da se smejemo...naravno, kao na filmu, naisao je ortak i pokupio nas kolima...hm, ludo za ovaj test,a  Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mali kisobran...  Smile
pa zar već nisi dala odgovor?! Smile
Pravo da ti kazem Dani, desilo mi se da sam sa drugaricom krenula kuci i bas takva situacija sa iznenadnim pljuskom (temp. oko 15 stepeni), nas dve krenemo da trcimo kao lude, a onda shvatimo da je isto trcati 1 km do stanice po kisi ili ici polako i ponovo pokisnuti, pa smo stale , pogledale se i pocele da se smejemo...naravno, kao na filmu, naisao je ortak i pokupio nas kolima...hm, ludo za ovaj test,a  Smile
Samo prirodno i neposredno, nego i meni se desilo večeras da počne kiša, ali smo se vratile u kuću par desetina metara udaljenu! Smile

test br.37
IZNENADNI PJUSAK REŠENJE:

Kako ste reagovali na iznenadni pljusak? Kiša predstavlja neprekidive i nekontrolisane sile u životu. Konkretno, vaš odgovor otkriva kako obično reagujete kad izbije svađa između vas i vašeg partnera ili prijatelja.

1. Potražio bi neku nastrešnicu ili drvo, stao bih i sačekao da kiša stane.
Vi ste tip osobe koja sačeka da se druga strana u svađi isprazni i smiri pre nego što preduzmete nešto da izgladite odnose. Skloni ste da ih pustite da grme i oblače dok im ne ponestane snage, onda vi nastupate i izložite ceo slučaj mirno i objektivno. neki bi ovaj vaš pristup nazvali pametnim, drugi bi opet pre rekli da je to lukavo.

2. Pošto ne znam koliko dugo će kiša padati, otrčao bih do mesta gde sam se i uputio što brže mogu.
Nije vam toliko stalo kakav će biti ishod svađe, mnogo vas više zanima sa iznesete svoje mišljenje. Vi ste sigurni da ste upravu pa nema potrebe da se dalje raspravlja. Taktika uzimanja i davanja kod vas nije zastupljena. Ako ona počne da viče, vi počinjete da urlate. Sve u svemu, nije zabavno svđati se s vama. S druge strane, lako je saznati šta mislite o određenom probelmu.

3. Potražio bih nekoga sa kišobranom ko bi bio voljan da ga podeli sa manom ili bih otišao u najbližu prodavnicu da ga kupim.
Ne volite svađe i suprostavljanje mišljenja pa se trdite da izgladite odnose i smirite suparnika kad god dođe do konflikta. Nažalost, to najčešće samo pogoršava stvari. Bilo bi bolje da zauzmete čvrst stav izdržite buru s vremena na vreme.

4. Ja nikada ne izlazim bez kišobrana na rasklapanje u torbi, izvedila bi ga i otvorila.
Mislite da imate odgovor u svakoj situaciji, opravdanje za svaku grešku. Za vas jerasprava samo prilika da vežbate svoje oratorske sposobnosti, ali se drugima možete činiti opasnima, frustriranim i neiskrenim. Naravno, vi i za ovo imate veoma dobro obrazloženje.

test br.38
ZABORAVLJEN NOČANIK

Jutro je kao i svako drugo. Spremate se da izletite iz kuće. Kosa? Gotova. Sve je spremno...
Krećete u uobičajeno vreme, ali na pola puta shvaćate da vam novčanik nije tamo gde ga obično držite. Brzo sve pretražite suočite se sa najgorom varijantom - zaboravili ste ga kod kuće. Nema dovoljno vremena da se vratite po njega. Ponovo kopate po torbi i džepovima da vidite koliko para i sitniša možete da sakupite za troškove tog dana. Koliko para ste sakupili?

Rešenje će biti objavljeno na 78. strani kao i test br.39
« Poslednja izmena: 12. Nov 2007, 01:18:12 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
dani nemoj da zabusavas i ovo ti je bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.20
jeste , secam se da sam pisao reshenje za ovaj test  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
šta ima veze, ja ga nisam radila

dakle 10-15 dinara, nemam dovoljno ni za šta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 20:46:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.