Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:34:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kokologija - psihološke igre  (Pročitano 266053 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
evo sada jeste  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
 dok se danichelli ne pojavi da vam ja objavim prava reshenja testa  Smile
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

krofna predstavlja vashe mishljenje o sebi i svom zivotu :

1. vi ste osoba koja je u prilichnoj meri nezadovoljna svojim zivotom ,ali josh vishe okolinom . stalno imate osecaj da vas drugi sputavaju , da bi sve bilo bolje da zivite na nekom drugom mestu . medjutim ,to nije sasvim tachno - ponekad bi trebalo da obratite paznju na krofnu pre nego shto je kupite ,da posle ne bi morali da je vracate .

2. od onih ste ljudi koji lako prelaze preko tudjih greshaka . u stvari imate manjak samopouzdanja ,pa chak bi moglo da se govori i da patite od kompleksa manje vrednosti. ponekad je potrebno pokazati zube !

3. vas bi najbolje mogli opisati kao noja koji zabija glavu u pesak pred svakom neprijatnom situacijom . vi izbegavate sukobe svake vrste ,i uvek trazite alternativna reshenja . osobe poput vas dobro prolaze u zivotu dok ne dodju u situaciju ili-ili ,kad je potrebno odluchno i cvrsto delovati.

4. pozitivna ste osoba ,optimistichkog i vedrog duha. spremni ste da u svakoj situaciji nadjete neshto dobro i da odigrate partiju sa kartama koje su vam podeljene.mana vam je shto ste chesto okruzeni laznim prijateljima ,ljudima koji su ti oko vas samo zato da bi se okoristili vashom dobrotom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
mana vam je shto ste chesto okruzeni laznim prijateljima ,ljudima koji su ti oko vas samo zato da bi se okoristili vashom dobrotom.

kako je to samo tacno...
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24

kako je to samo tacno...

kad danichelli  ovo vidi ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gotov si Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

It's Better To Burn Out, Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung neka dva..
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
 Smile Smile Smile Smile

strasno!!!
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 22:48:22 od mazzuljica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne smem da "gledam".

Odlazim brzo sa neta   Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Smile Pa bf neću da te šutiram, ja ću da te jubnem...jer si mi zabavio ljude! Smile

test br.36
A unutra prazno rešenje:

Pitanje: Šta je krofna sa džemom bez džema?
Odgovor: " Gadno iznađenje. "

Dok smo na temi iznenađeni, vi ćete se iznenaditi kada čujete da odgovo koji ste odabrali u stvari pokazuje koja je vaša uloga i društvu vaših prijatelja.

1. Odnećete faličnu krofnu u pekaru i tražiti da vam daju drugu.
    Vi ste pravi mislilac i vas čudni događaji ne uzdrmaju lako. Na vas se ljudi mogu osloniti i verovati da vi nećete paničiti pred neočekivanim. Ali vi niste tip osobe koja bi preuzela komandu i bila vođa. Vi pre podržavate one koji su vođe i pomažete im vašim sudovima i hladnokrvnim savetima.

2. Kažete sami sebi: " Događa se " i poješćete praznu krofnu.
    Vi ne dopuštate da vas iznenađenja pomere iz mesta i prihvatate sudbinu onakvu kakva je. Vaše strpljenje i fleksibilnost čine vas osobom s kojom je lako sružiti se i može se reći da ste vi lepak kojidrži vaš krug prijateljstva zajedno. Vi niste osoba koja pravi mnogo buke, primete kad vas nema.

3. Poješćete nešto drugo.
    Brzi ste u odlukama i brzi na delima, prirodno se namećete kao vođa grupe. U vašem ste elementu kada se stvari izmaknu kontroli i kada okolnosti zahtevaju da se pojavi osoba koja treba da preuzme sve u svoje ruke i preuzme odluke. Vi ne gubite vreme na to gde biste otišli na večeru ili koji film biste pogledali - reč " neodlučnost " nije u vašem rečniku. Samopouzdanje i autoritet koji vi imate znači da kada vi pričate drugi slušaju.

4. Pokušaćete da napunite krofnu džemom ili medom da bi bila ukusnija.
    Talenat za inovacije i najrazličitija rešenja bez sumlje vas čine generatorom novih ideja u vašem društvu. Svi mi imamo zdravog razuma, ali vi imate smisla za neubičajeni razum koji vam dozvoljava da vidite prilike tamo gde drugi vide probleme. Vaša kreativnost u isto vreme  znači da se suočavate sa rizikom , da se zanesete i budete ekscentrični s vremena na vreme. Ljudi vas, međutim, vole zato što znaju da ćete se vi, šta god da se dogodi, postarati da to učinite interesantnim.

test br.37
IZNENADNI PJUSAK

Ne može se sve u životu predvideti. Stalno nas pogađaju iznenađenja, hitni slučejevi i nepredviđene katastrofe ne dajući nam šanse da se bar psihiči pripremimo. Iznenađenja svih vrsta mogu biti stresna - podjednako iznenadna bračna ponuda kao i raskid. Suviše je tih stvari koje ne možemo predvideti i kontrolisati. To je jedan od razloga zašto svi mi razvijamo navike i tehnike da se s tim nosimo.
Šetate ulicom kada iznenada počinje pljusak. I kad biste potrčali kao ludi i dalje bi vam trebalo najmanje pet minuta do najbližeg odredišta. Šta najbolje opisuje vešu reakciju u tom trenutku?

1. Pronašao bih neku nastrešnicu ili drvo, stao ispod i sačekao da kiša prestane.
2. Pošto ne znam koliko dugo će padati kiša, trčao bih mesta gde sam i krenuo što brže mogu.
3. Pogledao bih prolazo neko ko ima kišobran i ko bi ga podelio samnom, ili bih otišao do prve prodavnice da ga kupim.
4. Ja nikada ne izlazim bez kišobrana na rasklapanje u torbi, izvedila bi ga i otvorila.

Rešenje će biti objavljeno na 76. strani kao i test br.38

« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 00:21:06 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

It's Better To Burn Out, Than To Fade Away

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 21158
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung neka dva..
3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 18:34:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.216 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.