Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 667 668 670 671 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 368142 puta)
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Umesto te uzmi ASUS P5KR plocu i Intel 8200 procesor i sve ce biti ok.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
pa ta dva slucaja apsolutno ne mogu da se porede ... jer bi ta intel kombinacija bila oko 5x bolja Smile  Smile ... ali i skuplja u startu najmanje oko 60e ...

cak za te pare mozda bolje da uzme neku GA-MA790X-DS4 sa ovim procesorom ... +30-40e ali dosta bolja kombinacija ... ali opet u tom slucaju ATI kartu ...  tako da ... za te pare to je to ... eventualno malo bolje napajanje ... da sve to lepo drzi ... jer ovo Asus od 5oow  Smile daj boze da daje 440w realno Smile a koliko ce da traje  Smile i to je pitanje Smile  Smile

@petarns baci pogled na ovo  Smile ako nije hitno ... pojavice se uskoro ... mislim da je upravo ono sto ti treba ... hd jeste 80gb ali bice dosta za pocetak .... eventualno posle neki eksterni kao sto si i rekao da si razmisljao ... cini mi se kao odlicna ponuda ... a sto se tice cene ... ne verujem da ce prelaziti 3ooe ... jer je sve minijaturno ... tako da mislim da je to to ... oko 3ooe ... a u nutra ... 90% je "Atom" ... iz intel-a ... ali dobro obelodanice se uskoro
« Poslednja izmena: 01. Jun 2008, 16:55:37 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
@Fman , hvala na obavestenju  Smile

sta reci osim "to je to"  Smile  ...samo da bude u tom cenovnom rangu koji prognoziras ~ 300 eur  Smile

ima li nekih preciznijih podataka jos kada ce se pojaviti i kod kog od nasih dilera ga najpre ocekivati?

nije da mi je jako hitno al orijentaciono da znam dal da ga ocekujem u skorije vreme?   Smile
trebao bi jos da se "resim" stare kucne konfiguracije pre kupovine ovog malše    Smile

edit

sad vidim da izgleda nema dvd/cd-rw i da mu je cena 399 eur   Smile

"Zaključak

Vjerujemo da će se dosta ljudi opredijeliti na Wind PC U100, pa čak i oni koji do sada nisu imali priliku koristiti prijenosnike. Malen je, kompaktan i lagan, u sebi ima sve što bi vam zatrebalo od jednog prijenosnika a teško da može prenosivije od ovoga. Trajanje baterije nije sjajno, ali je još uvijek prihvatljivo. 80GB Western Digital drajv zaista pomaže a 1GB memorije je dovoljno za sve za što bi vam ovaj uređaj mogao poslužiti.

Realtekov W-LAN koristi Windowsov W-LAN manager koji je pomalo primitivan i primorava vas da utipkate šifru dva puta, ali radi dobro. Vjerujemo da W-LAN može i hoće biti brži, ali barem je radio stabilno u četiri W-LAN okruženja u kojima smo ga testirali.

Plastika je najveći minus jer zadržava masne otiske prstiju posvuda na ovom malenom kućištu, ali to nije ništa što jednostavna krpica za brisanje ne može riješiti. Sa dizajnerske strane, MSI zaslužuje 9.5 od 10. Pokazali smo ovaj uređaj nekolicini računarskih entuzijasta kao i nekolicini običnih ljudi, uključujući i par djevojaka, i svi su se složili da divno izgleda. Ženski dio publike je implicirao kako izgleda jako slatko i mogli bi zamisliti sebe sa jednim ovakvim uređajem.

Cijena od €399 za ovu mašinu zvuči nevjerovatno zato jer košta samo €100 više od Asusovog Eee PC-ja 701, a ima bolji i veći displej, bolji CPU, više memorije, 80GB HDD i više konektora. Sigurni smo da će se i MSI upustiti u borbe cijenama ali nas je MSI-jev Wind PC U100 impresionirao ovakav kakav jest.

Još uvijek ne znamo kako uglaviti tri USB-a, kameru, mikrofon i bluetooth u ovu malenu mašinu i još zadržati prihvatljive cijene. Čak i tastatura radi dobro i osjećaj pri tipkanju je dobar. Kao dokaz ove tvrdnje, napisao sam ovaj članak za manje od sata u avionu dok sam letio u glavni grad Španije.

Wind PC notebook je veličine planera, staće u bilo koju, čak i najmanju torbu, a uz sve to dovoljno je snažan. Od ovoga bolje ne može i iznenadili bismo se ako nekome to i pođe za rukom.

Ovo je savršena druga mašina za osobe koje već imaju desktop ali moraju ga napuštati s vremena na vrijeme. Ovo bi moglo postati hit na univerzitetima jer ima studentsku cijenu, te sve što bi studentu moglo zatrebati. Ovo je također odličan PC za hvaliti se u lokalnom kafiću, jer bi vam radi ovakvog ljepotana dame zaista mogle i prići i započeti priču.

Možemo ga toplo preporučiti bilo kome ko može živjeti sa 10 inčnim displejem i sviđa mu se ultra prenosivost ovog uređaja."

itx
« Poslednja izmena: 01. Jun 2008, 17:52:40 od petarns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
pa ... nisam siguran ... ali koliko sam skapirao gotov je Smile ... do jula (avgusta) je tu  Smile nadam se Smile ...

ae potrazi cu malo Smile ali ne ocekuj bas hitno Smile posto sam u guzvi bas danas ... do veceras oko 12 ti odgovaram dal sam nasao nesto Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CRVENA ZVEZDA

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2378
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 5310
ajde ako moze neko da mi predlozi jednu dobru konfiguraciju...naravno gaming  Smile(nek bude amd) Smile
IP sačuvana
social share
Cale ti u djubretarimaaa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N95 8GB
Moras reci prvo do koliko jura planiras da ides... zavisi sta ti smatras gejmerskom konfom, ona moze da kosta i do nekoliko hiljada (evra naravno  Smile)... I moj predlog: UZMI INTEL!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
@steletrile ko sto rece jankes samo reci budzet i dobijes konfu Smile ... a sto se tice AMD v Intel ... zavisi od tebe .. ja imam Intel-a ... trenutno je intel bolji i dalje ... ali mislim da bih sada uzeo u ovo vreme (letos) AMD ... i to celu spider platformu ... ukoliko imas da se otvoris do nekih 800e tu moze da dodje i neki crossfire x ... btw ... evo slike za @milos92bg ... a ti pogledaj mozda ti bude dobro ... a sutra cu da stavim i Intel konfe ... pozz (inace znam milosa Smile nego nije na msn pa da okacim ovde ... a usput i za streletrilet-a Smile ... skupa je bez monitora, jevtina sa ... u tome je razlika ... Wink )

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Apple Iphone 4s
koji bi ste mi dobar wireless usb adapter preporucili,neki da ima zaista odlican domat?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia x6
ajde ako moze neko da mi predlozi jednu dobru konfiguraciju...naravno gaming  Smile(nek bude amd) Smile

Jel moze ovako nesto.. Smile Smile

ANTEC P180-EU
Chieftec  CFT-750-14CS 750W
DFI LANPARTY DK 790FX-M2RS, AMD 790FX
AMD Phenom X4 9850 2.5GHz Black Edition Socket AM2+
Thermalright TRUE Black 120
Transcend  4GB (4x1GB) 1066MHz DDR2 AxeRAM
Western Digital 640 GB WD6400AAKS, SATAII, 7200rpm 16MB                                       
Western Digital Caviar WD3200AAKS 320GB 7k 16MB SATA300 x2 RAID
Power Color ATI Radeon 3870 512MB DDR4 Fan
NEC AD-7173S SATA             
Samsung SH-S203D         
Samsung 2232BW TFT, 22", 1680x1050px, 300cd/m2, 3000:1, 2ms                                             
FDD Sony 3.5'' 1.44 MB Interni za PC                         
LOGITECH Media Keyboard Elite
Logitech G5 Laser mouse
Logitech X-530 5.1 Speaker System   
Leadtek   WinFast TV2000 XP Expert  PCI, Interno, TV prijemnik, FM Radio
Conexant   56K PCI Hardware   Interni, PCI Bus, RJ-11                                       
APC PH6VT3-GR, SurgeArrest 6 outlets with Phone & Coax Protection 230V

« Poslednja izmena: 03. Jun 2008, 00:14:13 od terzazak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
LG Nexus 4
pfff ... to je vec vrh ... ali cenu nisi stavio  Smile

inace ... zamenio bih napajane za CM ...

i smanjio bih ram kao i hdd ... a za to bi usla jos jedna 3870 kartica ... to bi onda bila gaming Smile konfa ... jer za nju sigurno ne treba terabajt prostora Smile ... kao ni ovaj flopy  Smile...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 667 668 670 671 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.