Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 630 631 633 634 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 366435 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
...samo reci do koliko para furas Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@genije1:
Citat
AMD Athlon 64 X2 3800+ Manchester 2.0GHz 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual-Core Processor
Da li si uopste pogledao specifikacije ploca koje su pomenute u pitanju. Radi se o socketu AM2, odakle izvuce taj procesor? Smile

@vostezmaj:
Citat
Recite mi kakav je amd athlon 3800+(na koliko mhz radi)?

I koja je bolja ploca od ove dve?
m2n-mx asus  ili  m2npv-vm
Athlon 64 X2 3800+ izbacen je na trziste juna 2006. Ima Windsor jezgro (90nm) sa 2x512KB L2 cache-a i radi na 2GHz. Mislim da ces ga tesko naci novog a i ako ga nadjes nece ti se mnogo isplatiti da ga kupis. Moj savet je da pazaris AMD Athlon 64 X2 4400+ sa Brisbane jezgrom (65nm) koji radi na 2.3GHz i ima 2x512kB L2 cache-a. Cena mu je oko 50 evra.

Od tih ploca dosta bolja je ova druga, m2npv-vm ali najbolji izbor trenutno ti je Asus M2A-VM koja takodje kosta oko 50 evra, osim ako nisi voljan da izdvojis nesto vise para za neku plocu iz Asus-ove M3A serije bazirane na 780G/SB700 chipset-u.
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia X6 16gb
Imam ponudu da pazarim sve te stvari nove.Ima drugar na lageru,kao i brdo nekih komponenti,sto polovnih sto novih.

Recite mi dali mi se isplati da uzmem tu drugu plocu (m2npv-vm) i taj procesto amd athlon 3800+(sve novo).Mislim dali bi oni bili ok kombinacija.
U ponudi imam te dve ploce i taj jedan procesor,e sad za iste pare treba da odaberem samo koju cu plocu sa tim procesorom,tako da mi treba savet koju da uzmem???Svejedno uzimam taj procesor samo mi je bitno koju plocu od ove dve???Jedna ima geforce 6100 a druga 6150,za pocetak bi furao tu,jer i onako imam sada radeon 9550 i athlon 2200+...
Hvala
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Nov... Sto se tice ove, recimo 60e... Smile

ne znam kako da ti kažem...ali...prekini da sereš preterano! Smile
Sledeci put post ide u kantu. Javno sam te opomenuo, ti kako hoces. Smile

Koliko bi ti trazio za tu konfu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Carpe diem

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3413
Zastava Behind your back
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Imam ponudu da pazarim sve te stvari nove.Ima drugar na lageru,kao i brdo nekih komponenti,sto polovnih sto novih.

Recite mi dali mi se isplati da uzmem tu drugu plocu (m2npv-vm) i taj procesto amd athlon 3800+(sve novo).Mislim dali bi oni bili ok kombinacija.
U ponudi imam te dve ploce i taj jedan procesor,e sad za iste pare treba da odaberem samo koju cu plocu sa tim procesorom,tako da mi treba savet koju da uzmem???Svejedno uzimam taj procesor samo mi je bitno koju plocu od ove dve???Jedna ima geforce 6100 a druga 6150,za pocetak bi furao tu,jer i onako imam sada radeon 9550 i athlon 2200+...
Hvala
Naravno da su m2npv-vm i AMD 3800+ dobra kombinacija. Neces pogresiti ako to kupis samo pazi da te ne oderu. Sve to zajedno ne sme da kosta vise od 90 evra. 6150 je dosta bolji od 6100.

@filip93: I ja se zovem Harmon a ne Harmon26. Smile Vidim uprade-ovao si se u moderatora, cestitam. Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2008, 09:13:08 od Harmon26 »
IP sačuvana
social share
Have no fear, Harmon is here!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Da li si uopste pogledao specifikacije ploca koje su pomenute u pitanju. Radi se o socketu AM2, odakle izvuce taj procesor?
...dobro,de,kajem se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
@filip93: I ja se zovem Harmon a ne Harmon26. Smile Vidim uprade-ovao si se u moderatora, cestitam. Smile
Smile
Hvala, napredovao sam... Mozemo na , ako nesto hoces da me pitas, da ne spamujemo temu... Wink Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
BlackBerry 
Tv karta ! Asus, MSI ili Gygabite ? Cenovni rang do 40e ! Best buy or nice try  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2469
Zastava Nova Pazova
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung Galaxy S3
Tv karta ! Asus, MSI ili Gygabite ? Cenovni rang do 40e ! Best buy or nice try  Smile

Imam msi-ja i prezadovoljan sam!
ako imaš kablovsku,tjuner ti i nije preterano bitan,tako da šta god od gore ponuđenog uzmeš,nećeš pogrešiti

stotka bez ikakvih problema!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6120
Leadtek Smiley

Imam msi-ja i prezadovoljan sam!
ako imaš kablovsku,tjuner ti i nije preterano bitan,tako da šta god od gore ponuđenog uzmeš,nećeš pogrešiti

stotka bez ikakvih problema!
Ajde ako ti tako kazes... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 630 631 633 634 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.