Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 366188 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
@ Gunners fun ... kolko sam svatio tebi ne treba savrsenstvo posto to nemozesh ocekivati za 5000 din  Smile
Evo ovako ovi ti kostaju 70e pa preracunaj po srednjem kursu Smile ... komentari onih koji ih imaju su ... da su ex za te pare ... da imaju veoma jasan zvuk ... itd. itd.  tako da cini mi se da ovo tebi moze da odradi stvar i vise nego dobro  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2007-10-31_183139.jpg
(10.77 KB, 213x252)
2007-10-31_183150.jpg
(20.14 KB, 488x164)
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 18:36:45 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Partizan i Arsenal-uvek u mom srcu!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Samsung SGH-D900
@ Gunners fun ... kolko sam svatio tebi ne treba savrsenstvo posto to nemozesh ocekivati za 5000 din  Smile
Evo ovako ovi ti kostaju 70e pa preracunaj po srednjem kursu Smile ... komentari onih koji ih imaju su ... da su ex za te pare ... da imaju veoma jasan zvuk ... itd. itd.  tako da cini mi se da ovo tebi moze da odradi stvar i vise nego dobro  Smile

Hvala puno, za sada su favoriti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson K800i
Sad' gledah da kupim Samsung 740N i na vise mesta su mi rekli da je 721N kao bolji izbor... a veoma je slicna cena!
Pa rekoh da ovde pitam, jel' to tacno (karakteristike jesu na njegovoj strani), pa da odem i najzad uzmem monitor?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N73
Za te pare ima i bolje .... ali naglasio sam da se nema para vise Smile i da nestavljate dodaj josh tolko i tolko ... a ova graficka ce sigurno izdrzavati ono sto meni treba josh god i po a mozda i vise  Smile ... Samo da moze da pokrene VT3 , Mafiu (II) , fifu o8 i eventualno neki NFS i to bi bilo to .... a to moze da gura na fulu to sam siguran pogotovu pored ovog procesora i 2Gb ddr2
ja ti preporucujem gf 8500gt silent 512mb, ako te zanimaju detalji ove kartice, pitaj, za sada mi sve fino radi na high ona je ok 100 evra
« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 13:30:29 od pajovac »
IP sačuvana
social share
zasuci rukave, dobro zagrizi
vidis li da je ljubav u krizi
ne racunaj na ljubav vise nego na snove
gledaj kako cakle se cipele nove
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Koji kuler za Pentium 4 2.8 MHz ? Uspeo sam da ostetim postojeci koji sam dobio uz cpu (box) pa koji preporucujete, ploca Abit IC7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac

Ja sam ih kupio pre 2 nedelje. Extra su.

Meni treba tv kartica za ili do 30-tak eura. Najvise bih koristio za snimanje raznih emisija i dogadjaja, po neki  sportski mec itd. Koja bi bila najbolji izbor? Ja sam razmisljao o ovoj KWorld Studio TV Terminator VS-LTV7131RF .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Sony xperia
Terminator ima, koliko sesecam, tuner u chipu. Tako da ako nemas kablovsku, nego antenu i jos slabiji signal, nista od prijema. Po meni za te pare Leadtek-ova XP 2000 ili tako nesto bi ti bila najbolji izbor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
pitanje a ujedno i savet u vezi kupovine...imam 1,5 star laptop lenovo n100 ty065,kome je baterija vec na izdisaju i ko zna sta jos...nasao sam za nekih pristojnih 730e msi vr 700x-036eu...sta mislite o njemu msi???...svaki savet je dobro dosao...hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 
Terminator ima, koliko sesecam, tuner u chipu. Tako da ako nemas kablovsku, nego antenu i jos slabiji signal, nista od prijema. Po meni za te pare Leadtek-ova XP 2000 ili tako nesto bi ti bila najbolji izbor.

ja imam XP 2000 expert i ok je kartica, meni je sluzila za prebacivanje video sadrzaja sa kamere na pc, kao i za gledanje tv-a i slusanje radija.. mada od kad kupih fire wire.. malo sam je zapostavio.. ali kao sto rekoh odlican izbor.. ne baguje se softver kao sto mi se desavalo na kwrldu
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Zamolio bi za jedan savet za sve clanove foruma koji su bolje upuceni u komponente racunara, da me posavetuju sta bi trebalo promeniti u ovoj konfiguraciji,  ja cu navesti konfiguraciju i pitanje...

LG 19" TFT Wide, ( da li da uzmem wide ili ne, da li je dovoljno i 17" za prosecnog korisnika koji bi koristio racunar i za igre, koju marku TFT i koji je po vama best bay, posto sam video da ima 19" i za 14000 pa nisam siguran koji je to kvalitet? )
AMD Sempron 64 3400+ ( Da li je bolje uzeti Athlon ili Intel Dual core)
MSI K9 AM2 ( Kod ploce ne znam sta da pitam sem da mi date predlog ploce i njene prednosti i naravno procesor za nju )
Transcend 1Gb DDR2 800 ( Mislim da je ram dobar dobijam ga za 1900.00 dinara, vase misljenje )
Seagate 160 Gb Sata2/16 (Hard disk mi je uvek bio nepoznata strana, ali sam uvek nekako dao prednost WDigital-u, molim vase misljenje)
LG DVD RW, ( Ili poinir ili NEC )
MSI Geforce 8400 256 64bit ( Ova grafika mi se nesvidja, jel ima neko bolji predlog koja je grafika trenutno best bay )
Canon IP 1800 ( Uzeo bi canon ali da mi bude jeftinije i lakse kasnije za odrzavanje )

Napomena, racunar se koristi za igru prosecnog korisnika i za internet...

Hvala sto ste izdvojili vreme za mene, puno mi znaci...

Cena ove konfiguracije je oko 35000..
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 380 381 383 384 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.