Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 367960 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70 Music
   Potreban mi je laptop. Moje pitanje je jednostavno, šta da uzmem? U stone racunare se prilicno dobro razumem, to bih vec mogao sam da odaberem, ali kada je rec o prenosivim... Stvar je u tome što ako poredim dva proizvoda dve razlicite firme sa istim cenama, razlike u komponentama mogu da budu ogromne! Dakle, koja imena su se u praksi dobro pokazala i koja su po vašem mišljenju dobar izbor?
   Drugo, procesor na desktopu mi se leti dosta grejao, prvo sam otvarao stranice, cistio hladnjak, ali sam ga na kraju ipak promenio i sad je ok. Da li laptopovi imaju te probleme? Da li moram da pazim na izbor procesora, pre svega, što se hladenja tice? Ipak sve delove bira proizvodjac koji ih i sklapa, ne sastavlja konfiguraciju kako ko hoce, pa da li ih dobro sklopi i ko, uzimajuci u obzir sveobuhvatnu funkcionalnost, ne samo temperaturu?
   Dobro bi mi došao i neki konkretni predlog, od recimo 400 pa do 500 evra, ništa skuplje mi nije potrebno. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
@vlada: zajebavas da je kod vas to jace od 600e  Smile

NIKO P200

•  Procesor     •     INTEL Pentium Core 2200 2.2GHz 1MB
  •  Ploča     •     INTEL Desktop Board BLKDG31PR
  •  Memorija     •     OCZ PC2-6400 System Elite XTC 2 x 1024MB Kit
  •  Grafička     •     ASUS EAH3650 512MB
  •  HDD     •     WD 320GB 16MB SATA2
  •  CD & DVD     •     DVD-RW Dual Layer 20X
  •  Kućište     •     LINKWORLD + PC&POWER COOLING Silencer 470W

Evo ovo je najjeftinije sto sam nasao i kosta 410 eura

Sve je smece osim ovog HD... i procesor tu i tamo...

leleeeeeeeeeeeeeeee  Smile

@pleybeck: sto bi je trazio na IT svetu? Smile

@sholex: asus, MSI, mada bih prednost dao MSI-u, 2 god garancije, 72h take&return vreme za reklamacije ... sto se predloga tice nesto iz 670X serije
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
neam pojma Smile to mi bilo najblize Smile znaci dobra graficka? Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 300
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
   Potreban mi je laptop. Moje pitanje je jednostavno, šta da uzmem? U stone racunare se prilicno dobro razumem, to bih vec mogao sam da odaberem, ali kada je rec o prenosivim... Stvar je u tome što ako poredim dva proizvoda dve razlicite firme sa istim cenama, razlike u komponentama mogu da budu ogromne! Dakle, koja imena su se u praksi dobro pokazala i koja su po vašem mišljenju dobar izbor?
   Drugo, procesor na desktopu mi se leti dosta grejao, prvo sam otvarao stranice, cistio hladnjak, ali sam ga na kraju ipak promenio i sad je ok. Da li laptopovi imaju te probleme? Da li moram da pazim na izbor procesora, pre svega, što se hladenja tice? Ipak sve delove bira proizvodjac koji ih i sklapa, ne sastavlja konfiguraciju kako ko hoce, pa da li ih dobro sklopi i ko, uzimajuci u obzir sveobuhvatnu funkcionalnost, ne samo temperaturu?
   Dobro bi mi došao i neki konkretni predlog, od recimo 400 pa do 500 evra, ništa skuplje mi nije potrebno. Hvala.
Ja ne znam gdje ti zivis ali gledajuci sa Holandske strane za tu lovu neces nista posebno kupiti (neki prosjecan amd). Sto se tice grijanja, ja sam mislio kupiti amd x2 jer kod pc-a definitivno manje se grije od intela ali kod lap topa svi preporucuju intel. Ako gledas na tu cijenu onda bih ti ja preporucio hp ili Toshibu (ako hoces glavobolju onda acer ili packard bell  Smile )
Mozes isto pogledati i Dell (imaju vrhunski i krajnje profesionalan servis 100%)oni imaju cesto akcije. Za Dell pc-e garantujem da je daleko naj jaci za lap top ti ne smijem nista reci ali ti mogu reci da ovdje firme uglavnom kupuju HP lap top- e
IP sačuvana
social share
iPhone 7 Plus 128GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus
Samsung Galaxy Note 4
iPhone 6S 64GB
HTC One M8
Samsung Galaxy S4 Black Edition
Samsung Galaxy Tab
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

My job is my family. It's fuckin' job, Sonny boy!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6409
Zastava Kada saznam, javicu...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
HTC Touch
Ja ne znam gdje ti zivis ali gledajuci sa Holandske strane za tu lovu neces nista posebno kupiti (neki prosjecan amd). Sto se tice grijanja, ja sam mislio kupiti amd x2 jer kod pc-a definitivno manje se grije od intela ali kod lap topa svi preporucuju intel. Ako gledas na tu cijenu onda bih ti ja preporucio hp ili Toshibu (ako hoces glavobolju onda acer ili packard bell  Smile )
Mozes isto pogledati i Dell (imaju vrhunski i krajnje profesionalan servis 100%)oni imaju cesto akcije. Za Dell pc-e garantujem da je daleko naj jaci za lap top ti ne smijem nista reci ali ti mogu reci da ovdje firme uglavnom kupuju HP lap top- e
Da, HP je najjaci od svih, tu se slazemo. Ako dodas jos kinte, mozda mozes da kupis i Lenovo (ex IBM), koji se ranije dobro kotirao...
Ono sto se ne slazem je oko Acera, licno ga koristim i zadovoljan sam, za par meseci nijedan problem nije bio. Ima samo jednu manu, a to je da imaju slabe baterije. Sve ostalo je na nivou koliko sam uspeo zasad da vidim.
IP sačuvana
social share
- 420 miles to Chicago, full tank of gas, half box of cigarettes, it's night and we are wearing sunglasses.
- Let's go!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N70 Music
Kako vam se ovo cini

Čipset: Intel GME965 Express
Procesor: Intel Pentium Dual-Core T2390 (1.86GHz, FSB 533MHz, 1MB L2)
RAM 2048MB DDR2 667MHz, hard disk 250GB 5400rpm SATA, SuperMulti DVD rezač
Ekran: 15.4" TFT WXGA BrightView 1280 x 800
Grafika: Intel GMA X3100 sa deljenom sistemskom memorijom
Mreža: 56K modem, 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN, 54 Mbps 802.11b/g WLAN, Bluetooth 2.0
High-Definition audio sa integrisanim zvučnikom
Čitač kartica SD/MMC
Litijum-jonska 6-ćelijska baterija (47Wh)
Dimenzije: 358 x 266,8 x 32.3 mm
Težina: 2.49 kg
Uz kupljen laptop dobija se na poklon torba za laptop
Računar se isporučuje bez instaliranog operativnog sistema

?

39.490

Kakav je cipset i koja je ovo graficka? Sta znaci "sa deljenom sistemskom memorijom"?
« Poslednja izmena: 09. Jul 2008, 21:55:35 od Sholex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K850i+W960+N95
Koju grafičku karticu da uzmem:
ATI HD4800 ili ATI X1950?
A koj je najbolja ATI-jeva,koja od NVIDIE?Koja je bolja od te dve?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Citat
Uz kupljen laptop dobija se na poklon torba za laptop

Jel ovo asus neki?  Smile
Citat
Kakav je cipset i koja je ovo graficka? Sta znaci "sa deljenom sistemskom memorijom"?

sljakace ti za ono sti ti treba....a grafika...hm...integrisana, ne mozes od nje cuda da ocekujes ali ce posluziti... Wink

@stokasbokas:hm.... 4800
sto se tice drugog pitanja, par strana unazad
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple iPhone
Koliko kosta ovaj procesor AMD Athlon 64 3700+ 2.4 GHz i moze li na ASUS K8N-VM?
« Poslednja izmena: 10. Jul 2008, 01:50:47 od aco_ra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N95 8GB
Sto se tice laptopa ne gine ti da kupis stoni hladnjak za laptop (jer ako mislis dosta da ga koristis nesto priblizno desktop-u grejanje ce biti problem)... A sto se tice firme ja prporucujem svim ljudima ovde vec vise od pola godine MSI zato sto za date pare daje vise nego durge firme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.