Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 363567 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia x6
Recimo Chieftec  CFT-650-14C  650W ..Vrlo tih, sa ventilatorom od 14cm, modularno i dovoljno "jako" za vecinu konfiguracija..90+ E..
A mozes i da sacekas (ako se uopste pojave kod nas) i ova nova Enermax napajanja(MODU82+ 625W)..

http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=90

Deluju fenomenalno..
« Poslednja izmena: 28. Apr 2008, 17:39:12 od terzazak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Svakako CM ... kad se vratim oko 11 dacu ti tacno model ... ne cujna su ... nemaju onaj vent koj bije napolje ... i koji se obicno cuje ... vec unutra i necuje se uopste ... nego ... ae napisi pls konfu za koju ti treba to napajanje ako nije frka Smile ...

Evo npr. ovo
ili malo jace, ovo
« Poslednja izmena: 28. Apr 2008, 23:25:49 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
ne slazem se bas da je CM necujan  Smile

@keser: logitech quickcam pro 5000
« Poslednja izmena: 29. Apr 2008, 21:56:01 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
pa sada nista nije necujno ... ali moj cm je bzvz bi bilo reci skoro .. jer vise ja mislim da se cuje intel box nego on ... a to se sve cuje samo kad je sve pogaseno oko 2 ujutru i lezim a glava mi je na pola metra od kompa ... i tada se jedva cuje ... tako da mislim da je to i vise nego ne cujno ... a i na drugom kompu koj ima vent spolja ... cuje se malo vise ... ali opet daleko od toa da moze da zasmeta ... to je bar iz mog iskustva i komentara koje sam procitao ... zato sam to rekao ... a i mislim da je ovo napajanje koje sam dao mnogo jako(dobro) ... ali  Smile ipak je moje iskustvo neuporedivo sa tvojim ... tkao da mogao bi da ostavis neko misljenje ... njemu ce znaciti a i ja da cujem Smile ..

a sada ae i ja da pitam nesto Smiley prvenstveno @bg ... treba mi ups za 2 komp ..posto na ovom vec imam ... eo da ne bi pisao ... treba mi za konfiguraciju 2 ... koji UPS predlazete ... prednost APC ... i prvenstveno odnos cena kvalitet ... tnx
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6120
Hvala @Belgrade  Smile
IP sačuvana
social share
zVeZda ZvezDa zveZda

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.27
meni i mustek power must zadovoljava potrebe  Smile
predost apc-u naravno, ali je pitanje dali je potrebno bzvz davati vise novca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w950
znaci sad kad sam rjesio problem sa pregrijavanjem procesora, interesuje me nacin na koji da nabudzim racunar.
tainije na pameti mi je kupovina RAM memorije, posto je sad prilicno jeftina.
moj racunaj je FS amilo pro, a konfiguracija mu je 1,86 Ghz procesor, RAM mu je 512, da napomenem procesor mu je jednojezgreni, znaci nije dual core 2 ili nesto slicno.
Moj plan je bio da mu dokupim jos 1Gb rama, pa me sad interesuje da li ce mi to biti previse, obzirom na mogucnosti procesora, tj. ne bih volio da dodjem u situaciju da sam dokupio nesto cega cu imati previse i sto u radu procesor nece moci pratiti.
i na kraju da napomenem da mi je graficka integrisana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
ok ... onda ce i meni ... na drugom kompu ... a na prvom apc i nema razmisljanja ... ali jel moze neki model i okvirno cena ... posto stvarno ne znam nista o UPS-evima ... jedino cime mogu da se vodim kod njih je koliko para toliko muzike ... ali kako da znam koliko mi treba jacina pa da vidim sta je najmanje para ? Smile ... ako moze model bio bih zahvalan Smile i ako se ima vremena sta se gleda kod UPS-eva ... baterija koliko traje ... W ? V ? ... nem pojma Smile

@hopacupa ... rama nikad dosta btw. 1gb ce ti odraditi posao ... a moja preporuka je da tih 512 sto imas sada das nekome ... posto nema sanse da prodas ... a da kupis dva nova modula od po 512mb ... e sada ... moras da znas koja ti memorija treba i koje brzine ... to ti je jedino vazno ...
i jos nesto ... budzenje starog kompa sada se nikako ne isplati ... vec za 3ooe se moze kupiti racunar koji ce sigurno raditi bolje od starog (u vecini slucajeva, sem ako taj stari nije star 1-2 god i nije stvarno azdaja pa da i danas savrseno radi, ali onda nema razloga za budzenje) ... jedino ram posto i sam kazes je jeftin
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
autonomija rada se ogleda u VA (volt amperima - odnosno tzv "Prividna snaga"), koji moj sam celu jednu temu o ups-evima pisao...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
sry ... eo da se zavrsi chelsea i trazim tu temu i ucim... tnx Smiley i svaka cast za temu ... pogotovu ako je dobra kao npr. ona za oc
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 642 643 645 646 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.