Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 364950 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95 8GB
Evo sta sam ja planirao sebi da kupim (ako zavrsim sa odlicnim uspehom  Smile ):
C2D 8200 2.66ghz    -130e
GA_P35_DS3L          -70e
His 3870 512MB ICEQ-160e
2GB OCZ 800MHZ     -45e
HARD 250GB ili 320   -50e
i naravno neko dobro kuciste i napajanje najverovatnije Thermaltake Soprano i 500W
stim sto ja imam dobru tast. laserski mis i hard od 320 koje necu kupovati...

Miki ovo je moja preporuka, posto bih i sebi uzeo ovako, sad samo je lova upitanju Smile

Posto mislim da je bolji izbor C2D 8200 + GA_P35_DS3L za 200e nego
AM2 5000 Black Edition + neka 790X ploca + posto uz Black Edition ne ide kuler da uzmes neki za 20e i to ti izadje isto 200e   a C2D je mnogo bolji i bolje se klokuje od Black Edition pogotovu ovi novi 8xxx serija sa 45nm tehnologijom izrade!
« Poslednja izmena: 02. Apr 2008, 13:15:12 od jankes »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Alcatel One Touch
Mali savet za zvucnu(do 50 E),ZA Jazz 94409b) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@jankes
super bi ti bila confa Smile
a jesi li razmisljao o combinaciji...
CPU c2d e8400 i MB p35-ds3r Smile   -skuplje je za ~od 4 do 5000din Smile

a sto se tice izbora izm. E8200 i AMD 5000...to je smesno i netreba uporedjivati
znase...intel Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson c903
Evo sta sam ja planirao sebi da kupim (ako zavrsim sa odlicnim uspehom  Smile ):
C2D 8200 2.66ghz    -130e
GA_P35_DS3L          -70e
His 3870 512MB ICEQ-160e
2GB OCZ 800MHZ     -45e
HARD 250GB ili 320   -50e
i naravno neko dobro kuciste i napajanje najverovatnije Thermaltake Soprano i 500W
stim sto ja imam dobru tast. laserski mis i hard od 320 koje necu kupovati...

Miki ovo je moja preporuka, posto bih i sebi uzeo ovako, sad samo je lova upitanju Smile

Posto mislim da je bolji izbor C2D 8200 + GA_P35_DS3L za 200e nego
AM2 5000 Black Edition + neka 790X ploca + posto uz Black Edition ne ide kuler da uzmes neki za 20e i to ti izadje isto 200e   a C2D je mnogo bolji i bolje se klokuje od Black Edition pogotovu ovi novi 8xxx serija sa 45nm tehnologijom izrade!
A jel postoji neki drugi AMD,posto ne volim bas Intel, ne znam sto. Smile I neka druga maticka po tebi dobra. Jel dobar izbor MSI NX8600256 DDR3? Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson c903
Genije, a za sta mu sluzi L2 kes? Vidim da je kod intela mnogo veca u vecini slucajeva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
@ Jankes: Nemoj da uzimas His graficku. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
@miki ... ram ... Kingstone ili OCZ ...
grafickui mozes tu, mada je ne bih uzimao licno MSi .. uzeo bih Palit ... kuciste i napajanje kao sto je neko vec rekao CM Elite 420W

@jankes ex konfa ... ni ja ne bih uzimao tu graficku ... jer nije nesto bolja od ostalih ... mislim da ti je bolje da uzmes sada ... GF 9600GT ... i da ... 8400 sti stvarno nije potreban niti ce ti ikada biti potreban Smile ... kada dodej vreme menjaces za mnogo bolje od njega ... sto se tice ploce ... to vec mozes da stavis ... jer bolja ploca je uvek dobro dosla Smile ... a za to sto ti preostane ako vec hoces da izdvojis jos 5000 ... uzmi dobre zvucnike za komp ili dodaj za 8800GT ...

@miki ... e da ... slazem se da ti je svakko bolja intel kombinacija ... i kao sto neko vec rece ... 8200 se ne moze porediti sa 5000 BE ... ni na jednom kloku ... 5000BE je ekvivalent sa npr. E6300 na istom kloku ... i da ... L2 ti je kes memorija ... zasta sluzi mozes naci opsirnije na google-u .. a najprostije receno tu ti se cuva ono sto si zadnje koristio npr. i kada ponovo pokrenes isto ... brze se otvori jer proc. ne mora da trazi podatke od sistemske memorije ... i on ti se dosta trazi u igrama ... 4mb je neki prosek sada ... sto cak retki AMD imaju ... dok je intel vec presao na 6MB sa novom 8xxxx serijom za DC ... dok je za QC to vec mnogo vise  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson c903
A gde da nadjem GF9600? Znaci, da uzmem plocu sto si mi preporucio i C2D 8200? A ako bih uzeo AMD Phenom X4 9500 2.2GHz Box 65nm 2MB AM2+? Jel bolji od ovog intela? Izvini ako sam dosadan Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2008, 14:51:06 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ona misli da zna ...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6630
U vezi MP3 player a
razmisljam da uzmem Apacer Audio Steno AU350 2Gb cena mu je oko 30ak eura, pa me zanima vase misljenje

http://emea.apacer.com/en/products/Audio_Steno_AU350.htm

p.s. nisam provalio dali moze da mu se ubacuje kartica
pozZ
IP sačuvana
social share
Ako nesto zelis da uradis nacices nacin, a ako ne zelis nacices opravdanje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia N95 8GB
Takve odgovore sam i ocekivao  Smile
Ne bih dao 50-60e vise za 8400+P35 DS3R, kao prvo sto ih nemam... a drugo DS3L mi je sasvim dovoljna jer ne planiram da uzimam 2 hard disk (posto ploca nema raid tj. ICH9R southbridge) a procesor opusteno mogu da dignem na 3GHz a mislim da mi to nece ni trebati! A za graficku cu jos malo razmisliti Smile zato sto vise volim ATI i ona je dosta bolja za obradu videa i gledanje filmova a GF za igre... uostalom za 2 meseca moze se dosta toga promeniti ali u opciju pored ATI-ja ulazi GF 8800GT a mozda i neke nove koje se pojave u medjuvremenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 620 621 623 624 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.