Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 368882 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
ako je za igranje onda MSI nVidia NX8500GT, ali neces se mnogo naigrati novijih igrica sa tom karticom, bolji izbor u slicnom cenovnom rangu bi bio

Gainward BP 7600GT-256-TV-DVI 256MB DDR3 - 62 Eura
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
mozda ipak 2600pro ... jer se ona negde gleda sa 8600GT a ne 8500GT ... tj 2600xt je "kao" 8600GT a ova je malo slabija ... tako da moglo bi se reci da je isti djavo, i da bi se ja opredelio mozda ipak za 2600pro ... inace sto se tice novijih igara realno gledano ni sa 8600GT se nece naigrati ... sto znaci sta moze moze i u kakvim detaljima ... tako da ti je skoro sve jedno sta uzimas u tom cenovnom rangu ... moj najtopliji Smile predlog ti je da se strpis jos jedno mesec dana do dva ... sto verujem da nije problem Smile i da kupis ATI 3850 koji je oko 13oe ... ili ako neces toliko da dajes onda neku 8600GT koje se mogu naci vec za ~70e sigurno ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Knowledge is Power !!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82; E71
Interesuje me Akcijski LapTop (Model Asus X51RL-AP032 + Stampac Canon Pixma iP1800) na Pakomu 33990 din + pokloni, sta mislite o tome da li to vredi te pare, i interesuje me kakva je to masina uopste posto do sada nisam nikada imao LapTop. Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2008, 17:35:23 od tomasher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6120
Koji model? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia N95
Moze preporuka za gamerski komp, znaci, dosta rama i dobra graficka. Procesor dual core, moze i slabiji itd. 160gb, itd, itd... da ne predje 500 eura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
GA-P35-DS3R 75e
E8200 130e
ATI HD3850 256 130e
2x1Gb Kingstone VR 800Mhz 40e
HD Segate 160Gb ili WD oko 5oe
Pionir 212d ili Nec 7170A 25e
I neko napajanje 4oo-450W CM npr. za te pare ... a ako izdvojis jos 5oe mozes neki Cors, OCZ  ... a za kuciste se snadji ... kada bi ti budzet bio 55oe bilo bi sve isto samo sto bi mogao da stavis Antec Sonata III  koje je 1o5e, odlicno kuciste i unutra dobro napajanje od 55oW ...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ovako nemam nesto mnogo novaca a planiram uzeti zvucnike za pc,  zapeo sam izmedju dva modela pa bi mi trebaa neka sugestija  jedan je     

Genius zvucnici SW-HF 5.1WD    a drugi je         

Logitech Zvucnici X-530 5.1
meni licno vise odgovara ovaj prvi  samo zbog daljinskog ali mislim da je slabiji kvalitet zvuka  pa mi se neda  ustvari neznam sta da radim   , logitech je skrt skroz  pojacavanje samo na jednom stelitu znaci moram ga drzati blizu kompa  nemam pojma  mislim da  je kvaliteta zvuka bolja ovde  nego kod genusa .
ako neko ima iskustava da mi preporuci  tj. da pregleda specifikacije koje su za mene samo brojevi, ipak nisam u tim vodama licno vise mi se  svidja prvi ali poslusacu komntare
hvala unapred  ulozeno dobijeno  kako se kaze  koliko para toliko muzike   cene su tu  vrlo iste  i slicne samo je potrebno odabrati a  ja sam zapeo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Logitech svakako ... ovi sto si izabrao su naj zvucnici po meni, da odvajam toliko para za periferije svakako da bi se to naslo u mojoj sobi. Dosta puta sam rekao da je sam Logitech No.1 a ovi zvucnici su od njih i jos su naj naj Smiley ...

bices prezadovoljan zvukom, bass im je perfektan, ma strava su ... uzimaj i ne razmisljaj.
Po meni, ni jedan Logitech se ne moze porediti sa Genijusom tj obrnuto ... ni u jednom polju, misevi, tastature, zvucnici, volani, game-pad-ovi ... sta god ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6120
Ja bih uzeo Logitech, ali nisam cuo ni jedne ni druge. Po meni, u tom cenovnom rangu, je bolje uzeti neke Altec Lansing zvucnije 2.1 sistem, i da znas sta si kupio... Znaci kvalitet njihovig zvucnika je zapanjujuc. Altec Lansing
VS4221E, gruvaju kao nenormalne. Bas sam ih juce kupio. ( Ove moje MS sam uvalio sa nekom konfom Smile). Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
hmmmm ... ne znam bas ... ove logitech su stravicne ... ja bih ih pre uzeo cak nego AL
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 609 610 612 613 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.