Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 367595 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia x6
@drazenlj.....
 Transcend AxeRAM 1066+ 2GB kit. Based on Micron's D9GMH..Ovo ti sve govori..Ovo je overclocking memory modul koji je sa toliko hvaljenim Micron cipovima.AxE Ram je samo naziv..kao i Hiper X...Memorija koja radi na 1066 CL5 sigurno moze da se oc-uje na 1200 mhz.
Ponavljam ne znam sta uzimas(Intel ili AMD...koju maticnu plocu).Ako je ploca malo kvalitetnija sigurno ima mogucnosti (u biosu) da doteras (podignes)voltazu za memoriju prilikom klokovanja...
Uzimaj Transcend i uzivaj..  Smile

Sad sam video za plocu..Ok je ladno ce da teras Transcenda na 1200 mhz...
« Poslednja izmena: 02. Feb 2008, 00:45:02 od terzazak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
kakve sad to veze ima  Smile sto je ploca ta ... inace ... dobra ploca ... mada cini mi se da taj cip-set se pokazao kao ocajan za OC ... nisam siguran da li on ili 945 koji vec je bio pre ili posle njega ... vidi da li mozes da uvalis to pa za te pare da uzmes DS3(P,R,L) ili ako mozes da uzmes DS4 napravio bi pun pogodak ... ja mislim

edit: ako je tako kao sot je terzazak rekao onda nema razmisljanja ... uzmes Transcend i furas ... ne moras cak ni da klokujes ... a vozi ga na onoj voltazi koja pise na modulu ... a ako oce mozes i manje ... nisam siguran ali ako ti radi sve lepo slobodno mozes da vozis na nizoj ... manje ce se grejati
« Poslednja izmena: 02. Feb 2008, 00:47:08 od Fman »
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia x6
@drazenlj..
Pa bolje je mozda Asus P5E , ili  Gigabyte GA-X38-DS4 ..Ako nisi kupio plocu pogledaj ove sa x38 cipsetom..Doduse zavisi i koliko imas para.. Smile
@Fman..
Pa od ploce dosta zavisi OC...
Evo za Transcend...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG_9499.jpg
(97.7 KB, 640x481)
IMG_9494.jpg
(86.84 KB, 640x404)
« Poslednja izmena: 02. Feb 2008, 01:07:05 od terzazak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
naravno zato sam i stavio P35-DS4 ... nisam siguran za tu ... ali X38 bi trebao da ide sa ddr3 ... jel tako ? nisam siguran ...
a kada bi isao na tako jake ploce onda bolje da ide na Maximus Formula ... inace na ovoj sto je on stavio ... ploca ce mu sama oboriti radne ucestalosti memorije na 8ooMhz ... zato sto ne prepoznaje 1o24 tako da ce hteo ne hteo morati sam da podesi na zeljenu brzinu ...mada na 4x1gb mislim da nece osetiti razliku preteranu izmedju npr. 9oo i 1o24 a bogami i 8oo i 1o24 ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson Xperia X1
nazalos plocu sam vec odavno kupio tako da to sa plocom nemogu nista da resim moja se dilema svodi iskljucivo na ram memoriju   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

sktd02.velika.jpg
(81.8 KB, 800x515)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia x6
naravno zato sam i stavio P35-DS4 ... nisam siguran za tu ... ali X38 bi trebao da ide sa ddr3 ... jel tako ? nisam siguran ...
a kada bi isao na tako jake ploce onda bolje da ide na Maximus Formula ... inace na ovoj sto je on stavio ... ploca ce mu sama oboriti radne ucestalosti memorije na 8ooMhz ... zato sto ne prepoznaje 1o24 tako da ce hteo ne hteo morati sam da podesi na zeljenu brzinu ...mada na 4x1gb mislim da nece osetiti razliku preteranu izmedju npr. 9oo i 1o24 a bogami i 8oo i 1o24 ...

Nema potrebe da daje tolike pare za maticnu..I ove dve rade sa DDR2..Brzina (DDR2) : 667 MHz, 800 MHz, 1066 MHz, 1200 MHz
(Ovo vazi za obe ploce).I jedna i druga su se pokazale dobre za OC, po meni malo je bolja Asus P5E..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia x6
nazalos plocu sam vec odavno kupio tako da to sa plocom nemogu nista da resim moja se dilema svodi iskljucivo na ram memoriju   Smile
Resio si dilemu..Dodaj Transcend i furaj.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
hmmm ... sada gledam ... ne znam koje cipove ima ... ali za te pare moze OCZ da uzme ... sacekaj josh  2 dana raspitaj se malo bolje nemoj tako ujutru u 1 pitas a u 8 kupujes ...

ps @terzazak nemoj da pises postove za redom imas izmeni ... :d
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia x6
"ps @terzazak nemoj da pises postove za redom imas izmeni ... :d"
Nisu za redom ovo su dva razlicita odgovora na dva razlicita pitanja.. Smile
Za OCZ na 1066 mora jos +40 E...Ustvari +80 jer je 4x1gb..
« Poslednja izmena: 02. Feb 2008, 01:29:44 od terzazak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson Xperia X1
moguce je da ima i drugih mozda boljih ili ne proizvodjaca ali kad nemas bas nekog iskustva sa njima onda se stvarno nadjem u velikoj dilemi i iskusenju konkretno ja vec 2 godine vucem 1 gb i konacno sam dosao malo do kesa i rekao sam ocu da imam 4 gb i eto nije da sam bas o tome sad poceo razmisljat ima to vc duze vreme a znas kako je svako hvali ono sto mu je milo ali niko da ukaze na neke cinjenice i mnogo vam hvala sto ste nasli strpljenja oko mene nocas mada sam pun nekih sad dodatnih informacija i znanja naravno jedino sto sam zaboravio da dodam zarto sam hteo dual chenel mod zato sto i ploca to podrzava pa reko mozda tu ima neke bolje preformanse zato sam isao na varijantu 4*1 gb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.136 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.