Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 368360 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b2
@vlada92_sd
moze li ova (sklopljeno na brzinu moram napolje Smile)
p31-ds3l
pentium dual-core E2180@2.0GHz
2X1GB ddr2-800
NX8600GT
160GB HDD
MidiTower 400W
DVD Rezac...

oko 33300din
« Poslednja izmena: 30. Jan 2008, 20:05:54 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Jaooooo kucam kucam kucam ... 15 min odgovor i nakraju zatvorim tab na IE7 i sada moram ponovo ... aaaaa Smile
nemam snage da kucam sve ono sto sam kucao do malopre ... sada sam dosao iz skole .... sve u svemu ... barem 218o ... bolji je ... zasto ... noviji je ...i nemoze se porediti sa 6xxx serijom ma koliko mhz imao ... sto se tice grafike stavi vec promenuti Gainward GLH ako si se vec odlucio za 8600GT ili Palitovog Sonic-a ... hdd sam imao isti samo PATA ... zivo sranje ... bar moj primerak ... drci ko traktor ... posle kratkog vremena poceo da zajebava ...
ako juris cenu stavi transcend memoriju 800Mhz po GB izadje 18e ... odlicna ... ne znam kakav je taj NCP... i da ... obavezno 4ooW min napajanje nemogu sada da pisem zasto ...
@treci strava konfa ... samo umesto te grafe za iste pare staviti Palit 8800GT Sonic ... i drugo kuciste plus napajanje npr. CM 460W strava ... necujno totalno, bukvalno... imam ga ... i proc je odlican takodje ga imam ... zver ...

@Falzone ... rpe svega preporucicu ti intel ... za te pare bolje da uzmes neki 2180 ili da dodas josh malo pa 44oo ili 45oo ... a ako uzimas AMD ... i klokovaces onda bolje 4ooo da ustedis na kesu ... mada ako neces onda uzmi 48oo ... sto se tice gragike ili taj GLH ili Sonic .. .vec sam napisao gore ...
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda je glupo pitanje ali laik sam za takve stvari na sta trebam da pazim kada kupujem ram memoriju za racunar
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120
Ukoliko vec imas neki memorijski modul, najbolje da uzmes jos jedan isti, isti proizvodjac, brzina... Ako ne, samo kupuj... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a zashto moram da uzmem ram od istog proizvodjaca?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120
Da ne bi doslo do nekog konflikta... Ne moras, ali ti niko ne garantuje da ce lepo raditi...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
tako je .. sto se tice starre. .. a kada kupujes novu onda gledas da bude nesto od preporucenih ... tj Geil, Apacer, Corsair, neki preporucuju neki ne Kingstone ...i cuo sam da je sada postao extra Transcend ...... gledas da budu ddr2 sto je danasnji standard ... a uskoro ce i postati ddr3 ... i gledaj da brzina bude makar 800Mhz sto je normalno a ako uzmes od 1o24 to ti je vrh ... i gledas ako mozes da memorije imaju micronove cipove ... ako pazaris sa micronovim cipovima znaci da si extra pazario ... nadam se da sam pomogao ..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Mooooo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia n70 ME
Ok, otprilike to je to, znaci promenicu u konfiguraciji za napajanje - 400w ( mada ja sam stavio 380w , ne znam kolika je razlika) i videcu jos 20ak evra vise za procesor ..
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
ja sam sve lepo ispisao ... znaci i bebi bi bilo jaso jbg ... ali sam obrisao i ode sve u pm ... tako da stvarno nisam mogao da pisem ... a nemogu ni sada... znaci ako treba nesto pojedinacno pitaj ... a razlika je u tome ... sto pitanje kolika je stvarna snaga ... na brendiranim napajajnima je obicno to to ... ali opet se moze naci da na onom sto pise 4oow je ustvari 38ow ... tako da uzmes ono sto pise 38ow kad ono ne daje toliko i ode ti cela konfa u kur... znaci u nove konfe obavezno brend napajanja ... i barem 4oo ili vise w a ako razmisljate o cf ili sli onda bez 5oow za lep rad nema nista
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mnogo se opterecujete oko gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 528 529 531 532 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.