Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 389 390 392 393 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji racunar / graficku / monitor... da kupim? Saveti za kupovinu!  (Pročitano 366014 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N78
Iskreno ja ne volim Intel Celeron procesore imao sam losa iskustva sa njima zato sve intelove samo ne celeron, a sto se tice maticne - Brzina (DDR2) : 400 MHz, 533 MHz, 667 MHz.
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
Aha ... ok ... mada mislim i kako sam cuo da su gigabajtove ex i ja cu sad isto uzimati novu i stavio sam ovu maticnu Gigabyte GA-P35-DS3P ...pogledaj negde karakteristike , kosta 12oe (moze memorija 667 8oo 1333(cini mi se znam da ima nesh na 1xxx a dal je bas 1333 nisam siguran, ima 5.1 izlaz za zvuk dva PCI x16 i tako...)... ne znam kolko si para izdvojio za maticnu... a sto se tice procesora C2D je Core2Duo a ne celeron .... Belgrade evo ovde cisto da te podsetim ako mozes da mi odg na pitanje sa prosle str. ako slucajno ne vidis ....  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
edno pitanje za tebe Bg isto vezano za ovaj komp ..... vidim da je stavio memoriju 667Mhz .... (da nije to sporo)... citao sam da memorija uvek mora(nemora ali bi trebalo) da bude brza od procesora i grafike da ne bi sistem bio neuravnotezen .... da li gresim ... i da li ja gledam pogresnu oznaku ?.....

sta bi rekao onda da ploica podrzava ddr memoriju, mesto ddr2.

ljudi, mnogo se opterecujete nekim glupim sitnicama  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
Nista .... a sto su sitnice ? jel ovo za neuravnotezen sistem nije tacno??? aj molim te odgovir direktno na postavljeno pitanje , stvarno me interesuje  i ne bih da se zeznem ....ja mislim da su to tolke sitnice ne bi bila razlika od 1ooe izmedju 8ooMhz i 1XXXMhz ....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
nije sitnica sto su memorije na razlicitim radnim taktovima, zaboga  Smile
sitnice su sto vi svi gledate svaku jebenu glupost prilikom kupovime, dali moze procesor da se klokuje 10 ili 11% , dali ploca ima 8 ili 28 slotova za memoriju koje znate da necete nikada iskoristiti, i tako slicne gluposti. Mislim pogledate sta vi pitate: sastavite konfu i kazete samo ovo: dali da uzmem?
sta ja ili bilo ko drugi da vam na to odgovori. ne, nemoj da uzmes ili da, uzmi obavezno. shvatite jedno, niko ne odlucuje niti moze da odlucuje mesto vas, mi smo svi ovde da vam da mo smernice neke ili posavetujemo a ne da vam govorimo uzmite ili ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
Ok .... ja sam mislio da si rekao za memoriju zato sam ono i napisao .... jedno pitanje unapred da znam .... ja bih sada na komp kad budem kupovao stavio 2Gb(2 x 1Gb) 800Mhz ... e sad da li mogu ja posle da ubacim npr josh 2 Gb ali 1XXX Mhz.... i drugo mnog bitnije pitanje.... koja je od ove dve graficke bolje (koristicu XP u svakom slucaju).... posto cena im je slicna ... razlika je skoro ne bitna ... e sad stavio sam ovde i komentare onih koji su koristili ovu 7300... pa ako mozes da mi kazesh tvoje misljenje (sluzi ce za neke igrice tipa cs ... sims2 ... pes... i ne verujem ove mnogo jake tipe doom , stalker jer to ne igram , ali uglavnom net ... poneki film i tako ... )

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

8600.png
(7.54 KB, 488x287)
7300.png
(7.81 KB, 488x291)
7300k.png
(10.52 KB, 492x259)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Dobar Los Zao

Zodijak Leo
Pol
Poruke 597
Zastava Affoltern Zh
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson X1 Nokia N97
Preporuka...koju web kameru da kupim do 1200din?
IP sačuvana
social share

Ajkula može da preživi samo dok neprestalno pliva. Konj koji legne i ne može da ustane je gotov. Bezubi lav nece docekati sledeci mesec. Coveka cini um i zato onog casa kad um prestane da ga podstice pada u depresiju i polako umire.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
@Fman: koliko smo puta sklapali tvoj komp?
jebem mu mater, svaki dan izmisljas nove komponente i nova pitanja. 1 dan pre nego sto uimas racunar javi mi se na pp, ovde ili na msn.icq i reci: Zeljko, pomozi mi, uzimam komp sutra, sta mislis o tome i tome i pomocicu ti... ovako je samo mlacenje prazne slame.

@goran cipko: za 15e bilo koja koju nadjes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
Ok sorry ovo pitanje nije cak vezano oko same konfe .... nego me je interesovalo .... al posto vidim da te smara nema vise takvih pitanja.... i hvala ti za pomoc ... ukoliko bude potrebno mada si mi vec sve rekao i samo treba da uvalim staaru kantu i uzmem novi , javljam ti se dan pre i gotovo .... tnx josh jednom .... ovo me je cisto interesovalo (jer najverovatnije uzimam 73oo, a stavio sam bzvz u moj primer) jer mnogo mi je to jeftino za 86oo ... pa sam hteo da cujem tvoje misljenje  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
BlackBerry 
@Fman: koliko smo puta sklapali tvoj komp?
jebem mu mater, svaki dan izmisljas nove komponente i nova pitanja. 1 dan pre nego sto uimas racunar javi mi se na pp, ovde ili na msn.icq i reci: Zeljko, pomozi mi, uzimam komp sutra, sta mislis o tome i tome i pomocicu ti... ovako je samo mlacenje prazne slame.

@goran cipko: za 15e bilo koja koju nadjes  Smile
Laki je malo nervozan  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 389 390 392 393 ... 741
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.179 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.