Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji program...  (Pročitano 18003 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Ja sam se snasao za asistentkinju, ali nju bih da koristim za neka svoja istrazivanja. A sada ako nadjem neku za kolektivna istrazivanja vrlo rado cu vam je poslati na uvid. Naravno necu kao kolega Cynic da vam uvalim nekog gusara (bez noge i oka). Ova ima da bude pristojna, ne zvao se ja L-U-D-A-K, a i ne zovem se tako  :wink:
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Naravno da postoji resenje!

Evo, opisacu vam rezervnu (!!!) opciju jer nemam fotku: lepa faca, strava noge i guza, izazovno se oblachi i isto tako gleda. Savrsena za naucnike kao mi!

Uzivajte u teorijama i dalje.
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Tja ... za resenja mogu da se obratim nekim slucajnim prolaznicama (a ima ih) tako da mi nece biti frka. Nije da mi je daleko BG ali ...  Smile
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Pa kolege naucnici bacimo se na proucavanje upravo stiglog uzorka (citaj asistentkinje) !!! S`obzirom na to da prosli put smo "uzalud" procardali vreme na vec istrulelom uzorku, bacimo se na ovaj novi dok i on sam nije poceo da TRULI !!!! Zapamtite sve zarad nauke!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
E ljudi zar asistentkinja ne sluzi za to da bi pomagala pri eksperimentima a ne da bi se oni na njoj vrsili. To sto nama treba je uzorak za ispitivanje.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pa asistentkinja ce i da pomogne oko eksperimenta time sto ce da ucestvuje. A ja, tj. Mi koji sprovodimo eksperiment dajemo daleko vise, ucestvujemo i zrtvujemo se zbog nauke. Zar to nije veeeeeliki san svakog naucnika ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Manje price kolege naucnici !!! Slozitecete se sa mnom da je vreme novac pa zbog toga prionite na rad! Nauka i covecanstvo nema toliko vremena za cekanje -setite se samo da uzorak moze da istruli cekajuci! A to da li je ili nije, bar u nasem slucaju, asistentkinja uzorak -mislim da jeste jer smo je dobili na istrazivanje od cenjenog nam kolege Cynica !!! Pomoc u istarzivanjima, a koliko vidim da ste vec zaboravili, nam pruzaju tri mlade naucnice cija imena, setite se, ne mozemo otkriti jer su one zelele da ostanu anonimne (zbog mogucih ishoda istrazivanja) jer ipak je tu rec o VELIKIM PALICAMA I RAZNIM GUMICAMA nepoznatih a i poznatih proizvodjaca pa I VELIKIM SILAMA I BRZINAMA REAKCIJA KOJIMA SU IZLOZENI UZORCI !!! Da, da drage kolege dok ovo pisem vreme kuca a uzorak ceka da bude izlozen pritiscima palice i trenju gumice .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Pssssssst kolege rade!!!! Pa kolege nema vas nesto izgleda da ste se bas bacili na posao proucavanja zarad nauke! Drago mi je zbog toga ali izlozite i poneki komentar u vezi sa onim sto ste otkrili !!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
PSSSSSS ne ometaj !!! Smile
Primecena je i potvrdjena jedna konstatacija: sto si im drazi to te sve vise traze !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Citat: Puky
PSSSSSS ne ometaj !!! Smile
Primecena je i potvrdjena jedna konstatacija: sto si im drazi to te sve vise traze !!!  Smile

Ili ti Sto je palica veca trenje je vece a samim tim i uzitak je veci pa si im drazi samim tim onda ima da te asistentkinja sama trazi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.