Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji program...  (Pročitano 17734 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Hm, postovane kolege, iako je ovo vise stvar mehanike i hemije a to nije moja spacijalnost, mislim da zaboravljate na vaznu pojavu koja veoma utice na vreme trajanja testiranja. Zaboravljate na trenje  Smile

Slozili smo se sa vremenom trajanja. Ali ako su delovi koji su u interakciji dobro podmazani trenje je manje i samim tim trajanje ogleda je duze. Isto vazi ako je palica prevucena zastitom jer povrsina postaje glatka i smanjuje se trenje. Naravno tu je i sloj lateksa koji se nalazi izmedju ... znate vec ... palice i asistentkinje.

Ima jos jedna stvar. Ako su delovi vec upotrebljavani mnoooogo puta to znaci da su do sada istroseni i trenje je skoro nikakvo. Tu mozemo da uzmemo u obzir i problem da nekada palica ne moze da se dovede u ispravno stanje i onda ili moraju da se koriste dodatna afrodizijacka sredstva ili asistentkinja mora da koristi razne labaratorijske rekvizite da bi svrsila ... ogled i da bi time donela doprinos nauci  Smile

I postovane kolege, sta vi o tome mislite  Smile:  Smile  Smile:
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Za podmazivanje treba malko upotrebiti mastu. U tu svrhu se mogu koristiti  razna tecna sredstva: pivo, mleko, jogurt ... slag, bukvalno po improvizaciji i zelji "korisnika."
A sto se tice lateksa i tih zastitnih sredstava... pa ... treba se dobro opremiti jer bez dobre opreme, tj. pripreme ceo poduhvat nece izdrzati ... ovaj htedoh reci nece uspeti. Za konstantnu upotrebu preporucujem proizvode poznate ino firme Durex. Don't frx - provereno. Ako imate drugacija iskustva slobodno ih podelite sa nama kako bi ceo ovaj projekat uspeo.
Sto se tice afrodizijackih sredstava ... pa ne znam koji preporucujete ali ne bi bilo lose i njih povremeno ubaciti u ceo projekat, jer, ipak posle toliko vremena provedenih u njoj, ovaj sa njom treba dati malko podrske i malome. Ipak se i on ovde zamara.
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Citat: Puky
Za konstantnu upotrebu preporucujem proizvode poznate ino firme Durex. Don't frx - provereno. Ako imate drugacija iskustva slobodno ih podelite sa nama kako bi ceo ovaj projekat uspeo.

Iskustva starih majstora (hehehe) kazu da udobnost Durexa mnogo varira (od modela do modela). Classic nikako ne preporucujem, ima da se nazuljate Smiley Htedoh reci, koriscenjem ROMED zastite ubijate dve muve u isto vreme -  podmazivanje je na nivou, a zastita je zadovoljavajuca + feeling je bolji:))

Citat: Puky
Sto se tice afrodizijackih sredstava ...

Ne daj boze da ribi treba afrodizijak:) Jezik pregriz'o:))

P.S. Nisam vam rekao nesto vrlo vazno o asistentkinji - ruzna i stara je:)))) Nista strasno. Sve to kartonska kesa moze da reshi.. Svi ovi proracuni su vam suvisni - nema sanse da ta zakmechi ma shta joj radili hehe
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
Citat: Cynic

P.S. Nisam vam rekao nesto vrlo vazno o asistentkinji - ruzna i stara je:)))) Nista strasno. Sve to kartonska kesa moze da reshi.. Svi ovi proracuni su vam suvisni - nema sanse da ta zakmechi ma shta joj radili hehe

Ma kakvo P.S. Trebao si to odmah da kazes, a ne da razvijamo teorije. Znas li ti da je vreme mene i kolega naucnika veoma dragoceno.

Ali kada smo vec razvili teoriju, mislim da sam nasao zamenu. Juce sam u zgradi sreo neku devojku, mislio sam da ima najmanje 22 godine. Ispostavilo se da je to komsinica sa sprata ispod mene (8 sprat). Ja u ovoj zgradi zivim 10 meseci a nikada je do sada nisam video. Nekako smo se upoznali i ispostavilo se da je ona 9 razred osnovne skole (jebiga, glupi cesi, imaju 9 razreda). To znaci da ima 15 godina. Prvo joj nisam verovao, a posle je dosla njena sestra koja je druga godina (17 godina). I ona izgleda kao da ima 25.

E sad, one nisu bas mnogo razradjene, sto znaci to je super za eksperimenat. Jos ako bi zajedno ucestvovale u tome to bi bilo super.  A zastita ne mora uopste da se koristi.

E ja bih vrlo rado eksperimentisao na njima, ali nemam muda ... khm, khm, mislim, nemam odvaznosti da preduzmem taj veliki korak za nauku. Mozda zato sto sam se sa subjektima tek upoznao pa ne znam kako.

Ade neka neko od vas jebaca ... pardon, kolega naucnika nesto predlozi, neku taktiku, foru ... ali nesto provereno.

Salim se, ali ova starija mi se bas, bas, svidja, (super bi bilo kada bio mogla da mi postane stalna asistentkinja), pa zato i ne smem. Ja obicno nemam NIMALO frke kada sam sa nekom devojkom, ali ovo je prvi put ovako. Sada samo o tome mislim (kako da doprinesem nauci).

Ajde neka me neko makar ohrabri ako nista drugo, bice mi lakse da nesto napravim.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
AUFH ... nemam nikakva iskustva sa komsinicama asistentkinjama ali ne daj da te bilo sta obeshrabri. Samo lagano i GLEDAJ  Smile

A ti Cynic ... hvala sto smo razradili teoriju na  Smile  ali cemo da je prenesemo na neku drugu osobu. Raspisujem konkurs za neku  8O  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
URGHHH  A u bre cynic ti si to namerno uradio jel da !?? Pa zar tek sada da nam to kazes "ruzna je i stara" mislim .... No dobro uglavnom vodjeni time da, postovane kolege, nas trud ne sme da prodje ne nagradjeno tj. ako svaki cilj opravdava sredstvo (citaj trud) tako i ovaj nas mali doprinos nauci mora biti BOGATO nagradjen pronalazenjem mlade i lepe asistentkinje od strane postovanog nam kolege CYINICa !!! Jel tako cyinic !??? Daj znam ja da tiu rukavu imas keca i da ces nam dopustiti da u korist ovog drustva i nauke uopste za dobrobit svih pokolenja koja dolaze pozajmiti neku dobru asistetkinju, mislim da bi to bilo najmanje sto mozes da uradis kako pi ublazio stetu koju si naneo nauci !!!!!  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pridruzujem se Killeru i ocekujem od kolege Cynica da nam obezbedi nesto kvalitetnije. Moze i slika za pocetak, cisto da proverimo tehnicku ispravnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Pa Cyinic .... ali stvarno dobru asistentkinju zarad nauke cyinic !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Ako nam opet uvalis nesto   => Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
mi cemo da te  :2gunfire: !!! I sve to zarad nauke !!!  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.