Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji program...  (Pročitano 17896 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Citat
A jos nesto...to znaci da je F=m*a je m-masa tela (CD)...Trebao si da racunas masu bezbol palice jer njom zamahujes da bi udario po CD-u (ili CD-Ciganu, htedoh reci ROM-u).

Au bre LUDAK mislim da je ovaj proracun izveden da se ne bi nanela steta CD, mada u tom slucaju, je potrebno proracunati i masu Cigana ili ti Roma i masu bezbol palice mada mislim da je od presudnog znacaja masa CD roma a za silu da uzmemo bezbolku jer tek tada bi ovaj proracun koji kako smo izracunali pri sili od 10 N Cigan ostao citav bio tacan. A da povecamo intezitet sile na 20N e tada bi CD bio razbijen u param parcad. Sta vi kolege mislite o tome!???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pa ... ajd da se nadjemo na neki 50N. Mislim da bi to bilo dovoljno za jednog CD Roma. A nennenenenene masa bejzbolke je konstantna koja se nikada ne menja osim u slucaju obrisanja NEznatne kolicine krvi sa iste.  :twisted:
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Pa ... ajd da se nadjemo na neki 50N. Mislim da bi to bilo dovoljno za jednog CD Roma. A nennenenenene masa bejzbolke je konstantna koja se nikada ne menja osim u slucaju obrisanja NEznatne kolicine krvi sa iste.  :twisted:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Mnogo je kume 50N za jednog "CD Roma" !!! `De ce ti dusa !!! :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
E pa kolege naucnici, mislim da gresimo.
Kao sto sam u mome predhodnom izlaganju rekao, bitna je duzina trave. Moramo uzeti u obzir da je sada u zimskom periodu rast trave usporen, ali je i dalje konstantan. Iz toga sledi da je tezina palice konstantna, koja iznosi, kako kolega rece, 2,09732465712465 Kg. Iz toga se logicno da zakljuciti da bi za jedan CD sa sve nalepnicom potrebno priblizno nekih 35.33 N, a za jednog ROM-a ako hocete da budete sigurni da vise nece da mrda treba nekih 60,001 N.

I to bi bilo to, mislim da nema vise sta tu da se racuna, ovo funkcionise sigurno.
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Znaci kolege da zakljucimo: okruglo 100 N ce biti dovoljno da pobije jednog CD i -Roma u jednom zamahu. Ko ce dva puta da mase (rucicama)???
A sto se tice trave, mislim da je samo bitna duzina koja se prethodno osusi u zavije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Being number two sucks.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2057
Zastava Prague, Cz
mob
Nokia 6500 + iPhone
E super, sada smo se slozili oko ovog otkrica i sada jos samo da nazdravimo (to sam video u filmovima, uvek posle otkrica ide zdravica).
:drinking:  :drinking:  :drinking:
IP sačuvana
social share
WARNING: The post above may contain content unsuitable for ignorant posters.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Ajd ziveli (sa sve kriglom crnog tocenog)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Ma ne ne neeeee decace, upss ovaj kolega tj. kolege! Ne bih da kvarim slavlje :twisted:  , mada se u potpunosti se slazem sa vama da je duzina trave od presudnog znacaja i da u ovo doba godine nije bas nesto najbolja kao i da je bejzbol palica konstantne tezine koja iznosi 2,09732465712465 Kg ali trebali bi da umesamo malo i "hemiju ":silly: u sve to pa tek na kraju da nazdravljamo !! Sta predlazete !???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
Sta  HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIK rece? Hemija? Ma moze i on da popije sa nama... nece se ljutim. BURPLE   :scatter: [/i]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.