Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je najbolji program za blokiranje i odbijanje neželjenih poziva ...?!?  (Pročitano 58601 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
ispravljeno
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Ljudi mozda sam promasila temu zato unapred izvinite (neko od moderatora neka je stavi gde treba).Moj problem je u tome sto redovno zaboravljam telefon N70 kod kuce i kada neko pozove nisam u prilici da se odmah javim pa eto cula sam da postoji program kojim moze da se ostavi poruka da nisam tu ili slicno-nesto kao npr.telefonska sekretarica-nasla sam dva ali neznam kako rade i dali su uopste za to sto meni treba(WebGate.Advanced.Device.Locks.v1.0.S60v2 i SmartphoneWare.Best.Answering.Machine.v2.05.S60).Mozda vi znate  ono sto drugi neznaju.

ana dvrdvr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Imas Webgate Advanced Call Manager, SmartphoneWare.Best.Answering.Machine.v2.05.S60 (taj sto si navela, dok je Advanced Device Locks za nesto drugo), ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
X3mE hvala ti ,ali kako da ih podesim da rade kao sekretarica (nadam se da ti to nije tesko da mi objasnis).Mozda gnjavim isuvise ali shvati me pocetnik sam sa telefonima,ako gnjavim opet ti hvala i za ovoliko. Smile
                                                                                                             ana dvrdvr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
HTC One X
Snimis poruku i ukljucis sekretaricu... probaj malo, nije nista tesko snaci se Wink

Ja to nikada nisam koristio, samo znam da postoji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ovo je jako dobro. Izgleda da nisam ni svestan sta sve nude telefoni sa operativnim sistemom. Ja se jos uvek zezam sa ovom lesinom od moba i njegovog softwera  E900  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pojavila se nova verzija programa Killer Mobile BlackBaller za symbian os 9.1. Nisam probao.  Smile

Killer Mobile BlackBaller v2.0.1.S60v3 SymbianOS9.1

BlackBaller (tm) is a Call & Message Filter (Blacklist), & SMS Auto Responder for all Symbian Series 60 & Windows Mobile Devices.

As only Killer Mobile could, BlackBaller combines the must have features of a Blacklist application, with the convenience of a call filter (whitelist) and toss in a couple of never before seen features for good measure. "Have you been Blackballed?"
# Instantly rejects Calls, SMS and MMS messages
# Supports Blacklists and Whitelists
# The easist most user friendly app around - true Killer Mobile style
# Smart Reject Sensor (tm)lets you add blocked callers on the fly!
# Tight integration with contacts
# Real "Run in Background" mode
# Complete log off all blocked Calls and Messages
# Optional SMS Auto Reply
# FREE updates fo life!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
LG G2
ja probao jedan program za odbijanje SMS glupo je sto pisem ovaj post jer ne mogu da se setim koj je program u pitanju ali cisto da iznesem moje iskustvo i da pitam dal neko ima bolji program
elem,ukljucim ga i kad mi neko posalje poruku ona ne ode u inbox vec ostane u tom programu
problem je u tome sto posiljocu stigne izvestaj da sam primio poruku i ma koliko se ja pravdao da nisam "primio" poruku on moze da kaze da sam je izbrisao sto bih i ja mozda rekao jer sam primio izvestaj o primljenoj poruci
mene sad interesuje dal ima noko program gde posiljaocu ne stize izvestaj da sam primio poruku i kako se zove
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Epocware Handy Blacklist
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
LG G2
Epocware Handy Blacklist
Smile Smile Smile pa ja imam taj program u telefonu,nisam znao da moze da blokira dolazak SMS-a jer to nisam video u podesavanjima zato sto nema
probacu opet
hvala na obavestenju
« Poslednja izmena: 01. Jan 2008, 15:45:11 od yocasylver »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.