Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji je najbolji program za blokiranje i odbijanje neželjenih poziva ...?!?  (Pročitano 60869 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC HD2
Na žalost, ne mogu i "jare i pare".
Hteli bi da imate extra mogućnosti na telefonu, blokirate pozive, SMS poruke i još zahtevate specijalne dodatne mogućnosti takvih aplikacija, i na kraju, citiram: "nemam ja para za te "male kompjutere", hoću nešto povoljnije i jednostavnije, jer mi "smart" nisu neophodni"?!?

Ako ti "nisu neophodni" onda ti i takve mogućnosti nisu neophodne i ovde mlatimo praznu slamu! Smile Smile Smile
Ne možeš postaviti ogledalo ispred sebe i gledati TV, moraš ipak kupiti televizor pa kakav bio ...

P.s. za vašu informaciju - ti "mali kompjuteri" u izvanrednom stanju polovni koštaju od 80-100€ i mogu da se nadju extra uredjaji tipa Nokia 6670/7610/6630 .... gomila klinaca kod mene u kraju je kupilo baš ovako svoj prvi "smart" telefon i to prezadovoljni su što i nije čudo, jeli - imaju sve što postoji od aplikacija i mogućnosti veće nego što imaju novi modeli! Smile

Eh, to što je vama zinulo d**e za megapikselima i većim brojevima u nazivu OS-a i to što imate lažno shvatanje da je prevazidjeno sve što se pojavilo pre par godina ..... a da nemate pojma čemu sve to, ja vam nisam kriv! Smile Smile

Na kraju krajeva, @Mikele je dao link do teme o informacijama oko "smartphone", .... i .... jel ista bar pročitana?!'

...... poslacu ti link na pp....
Jesi li dobio zahvalnicu zbog toga?!?
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 16:02:11 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Jesam Smiley

Inace, da rezimiramo - ako hoces odbijanje poziva i SMS poruka - moras da imas smartphone. I ne postoji nacin da poruke uopste ne stignu, to je nemoguce. Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC HD2
Eh to ... ako si dobio zahvalnicu, onda

Još da onaj/ona koji ti je uručio zahvalnicu kupi telefon u kome će moći instalirati te aplikacije koje si poklonio i ...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 22:54:57 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
HTC One X
Epa to je vec na njoj, mi smo joj rekli sve sto treba da zna Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
HTC HD2
Epa to je vec na njoj, mi smo joj rekli sve sto treba da zna Smiley
Super!
Ajd što se tiče softvera i linkova, ali ja lično ipak ne bih da poklanjam i "male kompjutere" pride, stoga mogu bar da joj dam besplatnu preporuku --> polovan model do 100€ ... Nokia 6630/6670/7610/6680 ...  ... nikako 6600/3230/6260 ... i uživancija! Smile
« Poslednja izmena: 19. Jul 2007, 23:06:04 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla BUREK
Interesuje me samo kada si već isprobao isti da li ova aplikacija odbija pozive odmah da se ne čuje prvo jedno zvono pa onda zvuk zauzeća, već odmah da se čuje zauzeće ili se ipak prvo začuje jedan beep?!?

Mene isto ovo zanima za SymbianOS9, koji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Po meni je najbolji Advanced Call Manager, treba ga samo podesiti pravilno, i osoba koja poziva cuce zvuk po tvojoj zelji. Ja sam npr. podesio da telefon preusmerava odredjene pozive na broj 0111234(tj. nepostojeci broj), i osobe koje su na crnoj listi cuju neki cudan zvuk, kao da nesto nije u redu sa mrezom. Druga fora je preusmeravanje na govornu postu, tom prilikom nepozeljni pozivalac cuje "Korisnik trenutno nije dostupan itd.". Ovo poslednje sam odradio tako sto sam snimio sekretaricu dok to govori, onda sam taj fajl import-ovao u program, podesio da to bude "pozdravna poruka" govorne poste, i to je to! Smile Treba se samo igrati sa programom, i nema da boli glava! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Hej, hej, nisam znala da smartphone ne mora da bude skup, mislila sam da kostaju bar oko 300. bolje da ste mi odmah rekli cenu. E, pa, super, to je onda resenje! Juce sam bas bila sa jednim drugom koji mi je rekao za cene 'smartova', ali i da je moguce da se blokiraju poruke, on ce pokusati to da sredi.
Cigla tel., jeste, naravno da je izgledalo glupavo s moje strane - ' i jare i pare', ali ja sam dosla ovde sa namerom da nesto saznam, pa tek onda da vidim sta mogu da trazim. A prvo cu da pitam ono sto bih htela, pa da me neko razuveri ako ne moze. Uuaau, Cigla tel. , BESPLATNA preporuka!!!
Je l' ima neko predlog za smartphone?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 11:01:38 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Thanks! Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 11:32:58 od Remorkerka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.