Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:01:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji browser koristite?

Glasanje završeno: 12. Dec 2004, 15:18:07

Opera
50%  (11)
Mozilla
31.8%  (7)
Internet explorer
18.2%  (4)
Ukupno glasova: 22
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji browser koristite?  (Pročitano 12148 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vrlo jednostavno, ako nemas za ljudski auto bolje idi peske nego jugom.
Ko nema novca za to ne treba time da se bavi, ako ocekujes da zaradis neku kintu moras jako mnogo uloziti.
To nije monopol niciji, to je jednostavno tako, najbolja kola kostaju, najbolji mob kosta, sto bi software bio bolji?
Sad sto mi zivimo u bolesno siromasnoj zemlji, to je druga stvar, ali prosecnom nemcu koji hoce da udje u posao ta stavka je smesna.
Nemoj ni gledati nas kao primer, kod nas ces dokle god je ovako imati sav software za 2 evra.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Za nas obicne smrtnike uvek ce ostati 2 evra, ali ne i za firmu... sto vec vazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ok, nebih se upustao u ozbiljniju diksuiju, nemam vremena za to. Samo bih rekao da sam netscape prestao da koristim zato sto sam imao stari racunar, koji nijie mogao da pokrene noviju verziju od neke, recimo 3.7, a ta ista 3.7 je pocela da ima ozbiljne probleme sa ucitavanjem nekih stvari, mislim da je java ili tako nesto bilo u pitanju. Tada sam bio prinudjen da predjem na explorer koji je bio mnogo manje zahtevan, a ucitavao je sve bez problema.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I ja se na tvom mestu ne bih upustao u diskusiju, samo iz drugih razloga Smiley
A svaki problem sa javom resava se bez ikakvih problema instaliranjem jvm, sto si morao i na ie uraditi ako ti je bilo do jave.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ja se nebih upustao u diskusiju zato sto nemam vremena za to. U cemu je tacno bio problem, ne secam se. Znam da zvuci suludo, ali nisam ocekivao da ce me neko posle 10 godina pitati da mu navedem tacan razlog zbog koga sam prestao da koristim netscape.  Netscape sam koristio, voleo ga, preporucivao ga svima i na kraju prestao da ga koristim. Zasto? Jebi ga, ne znam, znam samo da su poceli da se javljaju problemi sa raznim plug-in-ovima i da sam na kraju instalirao novu verziju, koja se otvarala tako da moras dan unapred da je pokrenes, kada zelis da je koristis i da zato nisam imao izbora nego sam presao na explorer, koji je tada sasvim lepo radio, a pokretao se za par sekundi.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Skines samo navigator i otvara se 5 puta brze od full comunicatora.
A communicator se otvara brze nego kad saberes vreme za koje ti se otvori ie, frontpage, outlook i sl Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Covece, da li ti shvatas da je to bilo pre 10 godina. Smile  Zasto bi sada diskutovali o tome? Poenta je samo u tome da sam voleo, cenio taj program i da sam bio primoran da predjem na drugi. To je sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije bilo pre 10 godina jer je internet ovde dosao 1995-1996 godine a ti ga tad svakako imao nisi. Dakle to je 8-9 godina, a ti ga svakako nisi koristio od samog pocetka.
Diskutujemo o tome kakav si ti korisnik, da je tad postojao burek, mozak bi nam popio pitanjima kako se sta radi i kako se sta sreduje, a sve sto je trebalo da uradis je da odes na tada yahoo ili altavistu i nasao bi odgovor za 2 sekunde kao i danas na google-u.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
Altavista... to je bio dobar pretrazivac Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Revolucija.
Nazalost vrlo brzo je pao u zaborav.
Mislim da i danas ima najveci izbor stranica, ali da je pretraga ocajna.
Zato je google zaista i otac i majka interneta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 05:01:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.