Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:06:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji brakovi ne mogu uspeti?  (Pročitano 12311 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
A uzimace ajvar koji ti majka bude spremila zivotinjo?! A ne treba da se vidjaju a, a?Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

i svu svoju ljubav, strast i paznju, usmjeriti tamo gdje treba....
prema tebi...  Smile covjeku koji je izvanredno lijep, zgodan i plodan... Smile

Ovo si rekao samo zato sto je to istina .  Smile

Munka , citas li ti ove sjajne analize fundirane na dubinskoj psihologiji istine i pravde ?  Smile

Hvala ti brate napaceni .  Smile

Citam ... sta cu ... takav mi horoskop  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.210
mob
Apple 15
Citat
kakve veze ima neko iz moje porodice sa mnom....

zato sto si i sam rekao - vecina ljudi u brakovima pojma nema o svojim partnerima...
plus... tu je i pitanje genetike...
npr. ozenis se devojkom ciji je brat hemofilicar... a to je... npr. nesto sto se ne otkriva na prvom sastanku...
posto su sanse da i tvoja devojka bude nocilac gena 50%, sasvim je moguce da ce to biti preneto i na tvoju decu...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Porodica je tu da posavetuje i nista dalje od toga, neko preveliko mesanje je nepotrebno. Meni npr moji kazu da biram dobro jer se ultimativno svodi na to da je sve ipak pitanje mog izbora. Nesto im ne verujem da se ne bi bunili da im dovedem neku koja im se ne bi bas zasvidela ali volim kada su tako otvoreni  Smile Uostalom, sta odgovara meni mora i njima a i ne moraju se vidjati previse Smile

Tosu neke male zamerke, tipa ne svidja im se kako prica, kako sedi , kako gleda...Ali zamisli neku ekstremniju situaciju? Itekako bi se mesali.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

i svu svoju ljubav, strast i paznju, usmjeriti tamo gdje treba....
prema tebi...  Smile covjeku koji je izvanredno lijep, zgodan i plodan... Smile

Ovo si rekao samo zato sto je to istina .  Smile

Munka , citas li ti ove sjajne analize fundirane na dubinskoj psihologiji istine i pravde ?  Smile

Hvala ti brate napaceni .  Smile

Citam ... sta cu ... takav mi horoskop  Smile

Naleteo sam na surovog profesionalca .  Smile ... .... takav mi horoskop ..  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kad neko mrtav ladan napise - kad ja odlucim da se zenim/udam to je moj izbor i nikoga se ne tice - ja bi oma da ga besim.

Ajd uzmimo zapocetak da imas majku/oca/brata/sestru - o siroj rodbini meni tako dragoj necemo ovaj put. I sad ajd da uzmemo da se sa njima lijepo slazete, da ih postujete i volite - onako kako zamisljate da ce vasa djeca vas jednom voljeti.

I sad ti odlucis da se ozenis/udas - za nekog koga tvoja porodica ne moz ocima da vidi. A ni ta osoba njih. Tebi dobro s njom/ s nim - a dobro ti i sa tvojima.
I sad zamisli narednih 30 godina svadje, prebacivanja, mrcvarenja oko toga sto ti dolazi mama/tata/brat/sestra, koliko dolaze, koliko si ti tamo a za to vrijeme si mogao/mogla ovo ili ono da uradis za tvoju drugu polovini i za djecu...
Vise se brakova zbog takvih stvari raspalo, vise je bilo svadja i tuca nego zbog prevare ili nekog drugog razloga.

Pa onda djeca. Tebi se svidja on ili ona ali joj/mu je porodica katastrofa. I ona/on se slaze sa tobom. Ono sto ne racunate je da je karakter 80% definisan dok se rodis, onih 20% delje dete dok odrasta, roditelj i okolina koji ga vaspitavaju.
Svekrvu ne moz ocima da vidis a dobijes cerku ista ona.
Djeca skoro nikad ne lice na roditelje, lice na tetke, ujake, striceve, babe i dede.
Vjerujte mi kad vam kazem imam reprezentativan uzorak - prema meni ona riba iz filma "Moja velika mrsna pravoslavna svadba" ispada siroce.

Pa tek ponavljanje modela. Sto puta sebi kazes - ja kad budem imamo svoju djecu / porodicu ja nikad necu ... ono sto su meni moji roditelji. A hiljadu puta se uhvatis kako ponavljas sve ono isto od:
- pazi se promaje
- ne naginji se kroz prozor da ne ispadnes
...
Nije dzaba upisano da je onaj koji je djete iz razvedenog braka ima mnogo vise sansi da se i sam razvede, nije džaba da djeca nasilnika ponovo postaju ili zrtve ili nasilnici ...

Pa tek kosturi iz tvog i njegovog genetskog ormara za koje znaju samo babe preko 70, a koji mogu haos da ti naprave.
Da ne govorim o nekima koji su kasno ukapirali da su njihovi roditelji intimno upoznali sa buducim prijateljima, davno prije nego sto je potomstvo i bilo na pameti i sl.

itd itd

Poenta moje price je  niti si ti Eva, nit je on Adam, pa da prije vas nije bio niko, vas dvoje ste dio vasih porodica, koje su vam zivot dale, koje su vas oblikovale, koje su vas voljele, vaspitavale, podrzavale. Vi kad pravite porudicu, svoju porodicu, ta porodica vasa ce biti podskup, a ne novi skup, vase stare porodice i kroz tu vasu malu porodicu ce vase stare porodice da se ujedine.

Kad stanes pred ogledalo ti vidis sebe, ali vidis i babine oci, i mamin osmjeh i tetkin mladež, i caletovu kosu i dedine usi...
A sutra kad pogledas u oci i lice svoga djeteta vidjeces dio sebe i dio njih u njemu i kako onda imati i srca i duse da pisete kako se to njih nista ne tice i kako je to samo vasa stvar.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b7
Vidiš Patak...to što si napisala..to ti je moj život.
Pa eto, živi se nekako, odolevamo pritiscima mračnih sila koje su u nekoliko navrata pretile da nas dezintegrišu u sitne komadiće.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
I kod mene isto.

Samo...
Citat
...Ovoga se uzasavam, a moze lako da se desi.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat

aaaaaaaaaaaaaaa  Smile   pravda je zadovoljena  
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Ono sto ne racunate je da je karakter 80% definisan dok se rodis, onih 20% delje dete dok odrasta, roditelj i okolina koji ga vaspitavaju.
Dajes preveliki znacaj genetici

Ono sto se svidja meni ne mora da se svidja i njima ali moj izbor je moj izbor i treba da ga postuju. Tako isto i za buducu zenu, ne mora da joj se svidjaju roditelji ali nek ima postovanja prema njima

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 23:06:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.