Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:50:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji brakovi ne mogu uspeti?  (Pročitano 12371 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Nazalost, to postovanje se svede na petnaestominutne posete, vrela supa sasuta brzinom svetlosti, prevrtannje ocima kad osoba pozove telefonom, usiljeni osmeh kad ih vidis na vratima a u sebi mislis "vestice dosla si sada kad mi je kuca prljava"....To je, inace, vrlo prijatno ... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Nazalost, to postovanje se svede na petnaestominutne posete, vrela supa sasuta brzinom svetlosti, prevrtannje ocima kad osoba pozove telefonom, usiljeni osmeh kad ih vidis na vratima a u sebi mislis "vestice dosla si sada kad mi je kuca prljava"....To je, inace, vrlo prijatno ... Smile
Da, ali je sasvim dovoljno za normalno funkcionisanje

Uostalom, nijedna svekrva ne voli snajku i nijedna tasta ne voli zeta  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Da, ali je sasvim dovoljno za normalno funkcionisanje

Uostalom, nijedna svekrva ne voli snajku i nijedna tasta ne voli zeta  Smile

Izvini, ali tu nista nije "normalno". T i zivis sa osobom koju volis a znas da postoje ljudi, njegovi'njeni roditelji koji postoje samo da bi njoj\njemu "punili" glavu protiv tebe. A u sustini koliko god ti bio kuler ili povredjen kao ogovarana strana, partneru je najteze jer treba da arbitrira izmedju 2 strane.
Mnogi su poklekli Smile, ali Boga ima pa je sve doslo na svoje mesto Smile
Inace, ja bih radije da ih ne vidim nego da moram prislino da sedim u njihovoj kuci, slusam samo ton njenog glasa a znam sta misli o meni, i ubuzdavam poriv da je sa zatvorenom sakom razvalim preko usta lajavih.
Svekrve ne vole snajke jer su "ukrale" ljubav koju je sin osecao prema njoj, jer prica drugacije, drugacije je vaspitana ima svoj stav i svoje ponasanje, nezavisna je i... moze lako da zameni njenog sina sa drugim. Dakle , sve ono sto svekrva nije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Dajes preveliki znacaj genetici

prosetaj do neke decije bolnice.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
Izvini, ali tu nista nije "normalno". T i zivis sa osobom koju volis a znas da postoje ljudi, njegovi'njeni roditelji koji postoje samo da bi njoj\njemu "punili" glavu protiv tebe. A u sustini koliko god ti bio kuler ili povredjen kao ogovarana strana, partneru je najteze jer treba da arbitrira izmedju 2 strane.
Dobro, to su bas nezgodne situacije  Smile Mogu da se rese prostim razgovorom ali jesu teske

Ja sam mislio vise na ono da se ne podnose ali da se i ne olajavaju  Smile

Citat
Dajes preveliki znacaj genetici

prosetaj do neke decije bolnice.
Procitaj neku knjigu o tome
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Ne podnose se a ne olajavaju? Gde ti ljudi zive , da j da ih upoznam  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja znam sad da cete se vi sad posvetiti vjecnoj i nikad dovoljno obradjenoj temi snaja/svekrva i zet/tašta, ali ja bih da vam skrenem pažnju na nešto drugo.

Djete nije samo vaše djete. To vaše djete je i nečije uniče, nečiji sesrić/sestričina, bratić/bratičina, kumče...
I za to dijete je važno da ako može ima babe i dede, ujake, tetke, stričeve, kumove...
Kao neko ko ih je ima znam koliko znače za jedno lijepo i ispunjeno djetinjstvo, a bogami i kasnije.
A i za te ljude je važno da budu babe i dede, tetke, stričevi, ujaci...
Ako imas brata ili sestru, pa zar nije normalno da volis i njegovo/njeno dijete, da imaš želju da ga vidiš kako odrasta? A ako ti je to normalno za tvoje, kako onda možeš da osporavaš prava onoj drugoj strani?

Mi smo ljudi sebični i sve je manje onih koji su spremni da odvoje vrijeme/živce i dopuste i svojoj i njegovoj strani da odigraju ulogu koju im je Bog/priroda namjenila. Mnogo puta sam bila svjedok kako se zbog mira u kući - roditelji se bukvalno izoluju i od njegove i od njene porodice i koliko onda djeca gube na ispunjenosti djetinjstva.
Roditelj je roditelj, a ovi ostali su za zezanje. I ma kako se roditelj trudio nikad ne moze da bude svom djetetu i baba i deda i roditelj i drug...

Da se mi odmah razumijemo niko nije savrseni, pa ce i vasi i njegovi da uticu na dijete i ovako i onako. Uglavnom nista pametno i nista korisno, ali i to ima svoje.

Gledam ovu danasnju djecu koja su mi nekako monohrona: ili cute i puste da ih biju ili pobjesne pa se biju do smrti ili su totalno apaticni i uopste ne misle svojom glavom ili se bune na sve do smrti... a cesto je to jedno te isto dijete.

Možda smo mi koji su bili od malena nauceni svačemu negdje naučili da ukrademo bombonu iz prodavnice, a vratimo 1000 dinara, da je ok opaliti cvoku za novu frizuru ali nije ok zavaliti nekog sakom, da ...

I možda smo sve to naučili zahvaljujući tome što smo od malena bili okruženi sa 1000 ljudi i 1000 ćudi i nauceni da probaomo i ono sto valja i ono što nevalja pod budnim ali dobrocudnim okom nekog ko nije bas pravi autoritet, kao mama i tata, ali zna da cuva i tajnu i dupe kad zatreba.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Ne podnose se a ne olajavaju? Gde ti ljudi zive , da j da ih upoznam  Smile
Sta ga znam, ja tako razmisljam da mozda moze da se desi  Smile

U principu sam protiv bilo kakvog mesanja ljudi sa strane bila to veza ili brak. Valjda zbog toga tako i razmisljam  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Nije lako sa horor taštama i svekrvama, još je teže bez ikog svog na koga bi se oslonili. Ljudima neke mane treba tolerisati, s nekim manama treba živeti, nekad treba i dogovoriti se oko granica ali većinu normalnih brakova ne bi trebalo da razori suparništvo majke i žene. Prikrivanje nekih genetskih mana i bolesti mnogo je teži i ozbiljniji problem. O tome treba ozbiljno razgovarati pre ulaska u brak, treba namerno inicirati takav razgovor. Samo pre nego što pitamo svoje parove da li im je dedastric imao šest prstiju ili babatetka umrla kao usedelica zbog šizofrenije to prvo treba da pitamo sopstvene babe i dede. Praktično ne postoji čovek koji u svom genetskom materijalu nema predispoziciju ka nekom ozbiljnom zdravstvenom problemu. Porodice često ćute o deci koja su umrla mala, o ludacima, otpadnicima, kriminalcima, defektima i manama. Današnja medicina srećom može da otkrije na vreme mnoge genetske bolesti i poštedi nas teškog bremena.

Najteže je u životu odupreti se sopstvenim slabostima, sačuvati druge od sebe i oprostiti drugima za ono čemu se oni nisu oduprli. Brakovi koji su osuđeni na propast su oni u koje se ulazi sa glavom nafilovanom idealima o obavezama drugih prema nama i nedovoljno kritično prema obavezama nas prema drugima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Najteže je u životu odupreti se sopstvenim slabostima, sačuvati druge od sebe i oprostiti drugima za ono čemu se oni nisu oduprli. Brakovi koji su osuđeni na propast su oni u koje se ulazi sa glavom nafilovanom idealima o obavezama drugih prema nama i nedovoljno kritično prema obavezama nas prema drugima.

Eto ja meljem i meljem a moze i u 2 recenice
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 07:50:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.