Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424156 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
AMSS
utvrđivanje porekla i
verodostojnosti podataka vozila

Građani koji žele pouzdano da utvrde poreklo i verodostojnost podataka vozila mogu to da učine u laboratorijama Auto moto saveza Srbije u Beogradu, Čačku i Somboru, objavljeno je na sajtu AMSS-a.

Proverom vozila u vodećim svetskim bazama podataka stiče se uvid u postojanje eventualne potrage za vozilom, regularnost odjave vozila u zemlji iz koje se vozilo uvozi u Srbiju.

Provera vozila obuhvata vizuelni pregled koji utvrđuje identifikacione oznaka na vozilu, način izrade i položaj tih oznaka, kao i merenja parametara kao što su debljina boje, postojanje varova i slično.

Tehnologija koja se primenjuje u radu Auto moto saveza Srbije, kako je navedeno, veoma je pouzdana, a u oceni verodostojnosti moguća je jedna greška na 10.000 pregledanih vozila.

Nakon pregleda, koji u proseku traje oko dva i po sata, smatra se da je motorno vozilo potpuno legalno ukoliko zadovolji fizičku proveru broja šasije, motora i ostalih identifikacionih oznaka i prođe administrativnu proveru kojom se proverava da li je vozilo ukradeno.

Provera vozila može da se obavi u laboratorijama AMSS Centra za motorna vozila u Beogradu u ulici Rakovički put 4, zatim u Čačku u Bulevaru oslobodilaca bb i u Somboru u ulici Veljka Petrovića 16.

Autor : Tanjug.rs via AutoBlog.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson k700i
Ima li neko iskustva sa Smartovima? Vidim da se u Nemackoj mogu naci bas jeftino, za oko 1500 eur vec. Mada ti su neko 99'', 00'godiste,  a presli su oko 80 000 - 120 000 km. E sada, procitao sam na jednom drugom forumu da je vek tih motora oko 100 000 km. Ne znam da li je to tacno? Takodje ovo me interesuje pre svega zbog male potrosnje, jer moram svakodnevno da prelazim svojih 50 km, a treba mi nesto sto trosi k'o upaljac, a pritom nije toliko skupo u startu. E sada, na istom tom forumu sam procitao da trosi do 12 l Smile, dok u specifikacijama na ovom nemackom sajtu stoji da trosi 3-4 l. Znam da je nase gorivo losije, ali ne znam da li je moguce da je bas toliko losije i da li je moguce da tako mali motor trosi toliko? Kakvi su servisi kod nas? Koliko kostaju delovi? Kako se auto ponasa po nasim putevima, odnosno rupama? Da li ce da se raspadne ako uleti u neki krater na nasim putevima?

Dakle sve u svemu da li se isplati kupovati ovaj auto i na sta treba obratiti paznju?
Ako ti treba auto za pokazivanje, u smislu da ga retko ko ima, onda je dobar. I moz da ga parkiras gde oces.
Kako podnosi nase rupe? Pa sta mislis, kad mu je medjuosovinski razmak pola metra, ako je rupa malo veca ceo moze da upadne. Ako ti zaista treba auto za svakodnevnu voznju, zbog posla ili cega vec, kupi nekog benzinca sa plinom, recimo punta, ili nekog malog dizelasa. Smart je kod nas egzotika, pretpostavljam odrzavanje prilicno skupo, gde se to uopste odrzava, u mercedesovom servisu??? Uostalom, nekad ce ti zatrebati da povezes vise od jedne osobe  Smile
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Opel Corsa ili Fiat punto 96 godiste,sta da uzmem ?

punto 1.1, ima ga jedan drug, ne odrzava ga nikako a opet ide ko lud i ne trosi nista......... opeli ozmedju 95-00 se ionako ne preporucuju jer je to bilo jose doba za citavu fabriku, mnogi se zale na corse i vektre.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 00:26:50 od ristek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia 5800xpress

ne odrzava ga nikako a opet ide ko lud i ne trosi nista.........
jest trosi ispod 6 na otovrenom i 8 u gradu :mrgreen:ne lupaj gluposti molim te.tih drugarskih prica mi je .....
opeli ozmedju 95-00 se ionako ne preporucuju jer je to bilo jose doba za citavu fabriku, mnogi se zale na corse i vektre.
i onako nisam ljubitelj opela pod gm-om al volio bi cuti obrazlozenje tvoje opaske "mnogi se zale".ko su mnogi?seljaci za volanom ili normalni vozaci?!na sta se zale?!.... Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 18:18:09 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

jest trosi ispod 6 na otovrenom i 8 u gradu :mrgreen:ne lupaj gluposti molim te.tih drugarskih prica mi je .....
opeli ozmedju 95-00 se ionako ne preporucuju jer je to bilo jose doba za citavu fabriku, mnogi se zale na corse i vektre.

i onako nisam ljubitelj opela pod gm-om al volio bi cuti obrazlozenje tvoje opaske "mnogi se zale".ko su mnogi?seljaci za volanom ili normalni vozaci?!na sta se zale?!.... Smile

Tatin prijatelj ima vektru karavan dizel i ide iz kvara u kvar, mehanicar mu savjetuje sa se otarasi tog auta (ko bi rekao a?) jer su opeli iz tog doba cesto gostuju, toliko......momku savjetujem da kupi punta jer malo trosi, ne kvari se i ide ko lud, nekoliko puta je sa njim isao na relaciji HN-BG i nikad nije ostao u kvaru, to je dovoljno prednosti malog punta.

stvarno nemam potrebu da se raspravljm sa tobom,a auto koje ima 1100 ccm  i koje trosi u gradu 8l bi bas vozio 4 god...
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 19:49:23 od ristek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
I moja Florida nikada nije stala, prema tome treba da je preporucujem ljudima?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

Tatin prijatelj ima vektru karavan dizel i ide iz kvara u kvar, mehanicar mu savjetuje sa se otarasi tog auta (ko bi rekao a?) jer su opeli iz tog doba cesto gostuju, toliko......momku savjetujem da kupi punta jer malo trosi, ne kvari se i ide ko lud, nekoliko puta je sa njim isao na relaciji HN-BG i nikad nije ostao u kvaru, to je dovoljno prednosti malog punta.

stvarno nemam potrebu da se raspravljm sa tobom,a auto koje ima 1100 ccm  i koje trosi u gradu 8l bi bas vozio 4 god...
Pa šta misliš koliko troši,8 troši sigurno. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I moja Florida nikada nije stala, prema tome treba da je preporucujem ljudima?  Smile

Meni je bas drago da te florida nije ostavila,ja sam samo nabrajao prednosti punta.

Pa šta misliš koliko troši,8 troši sigurno. Smile

Meni Reno Megan 1.6 66 Kw trosi 9l u gradu, i to sam ja provjeravao, bez inf. na netu,tako da punto vjerovatno trosi oko 6-7l.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung Note 3
oce cale da kupi stila neki sto voze taksisti jel zna neko koji je model (oznaka) ? ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung i8510 innov8
Pa Stilo ti je model. Taj auto se zove Fiat Stilo, a taksisti uglavnom voze dizel, to je motor 1.9 JTD...Znachi Fiat Stilo 1.9 JTD...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.