Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424122 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung i8510 innov8
Citat
А сви ови што купују кола у Србији су незналице? И где си ти куповао кола док тог једног пасата ниси купио у Немачкој?

Nisu ne znalice, ali jako je teshko pronaci dobar auto u Srbiji od tolike kolichine dresheva! Imash ovde automobile sa komplet servisnom, prvi vlasnik sve u full-u, moze da ti se posreci da odmah naletis na takvog ili da ga trazis godinu dana i nishta..Ali ako postoji mogucnost, treba pogledati automobile preko, jel stvarno mogu biti deloko ocuvaniji, voze na normalno gorivo, servisi redovni itd...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
Ne gubim vreme jel jos ne znam sta da radim, da li da uvozim ili da uzmem sta nadjem ovde. Lako je tebi kad imas kes za novi auto  Smile

Za sada se samo raspitujem i gledam po netu, kad budem hteo, naravno da cu da pozovem neku agenciju da mi kazu ''precizne podatke''.
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi,ili jedino ako imaš proveren auto,a ovako po pijacama i oglasima,ma to je smao gubljenje vremena,tu enma ništa pristojno da se nađe,zato ,pasoš u džep i u potragu za automobilom.
Kad nađeš auto na netu koji ti se sviđa,to možeš i da rezervišeš,i auto te čeka kad dođeš,ne sme da ga proda jer si rezervisao auto,uređena zemlja,nije ko ova naša klanica ovde. Smile

Ja na leto planiram da odem u Nemačku po auto.

А сви ови што купују кола у Србији су незналице? И где си ти куповао кола док тог једног пасата ниси купио у Немачкој? Smiley
Kontraš se javio,nismo ni za ni protiv,samo kontra. Smile I ko je uopšte rekao da su neznalice oni koji kupuju u Srbiji,to si nešto sam iskonstruisao u svojoj glavi,boli mene qrac gde ko kupuje auto. Smile Ja znam da automobil od 15000 evra nikada polovan ne bih kupio na oglasima ili na pijaci,nije to para za tek tako bacanje pa da dam nekom prevarantu,smao pod uslovom da sma potpuno siguran u auto kod nas bi ga kupio. Smile

Golf 4 nisam ja kupio u inostranstvu,ali je auto kupljen kod uvoznika,samo ocarinjen,ja sam platio porez i registrovao ga prvi put kod nas,i išao sam u Niš da ga podignem,inače,auto je iz Belgije.Golf III koji sam vozio isto sam ja uradio prvu registraciju,isto je uvežen iz inostranstva i nije pre toga vožen kod nas,a golf II,iskreno ne sećam se. Smile

I pre nego što sam kupio te automobile gledao sam bar 15-20 automobila kod nas pre toga i svi su bili kao vrh stanje prvi vlasnik,ne udarani bla bla bla,a kad odeš druga priča,i tako se ponavljalo kad god sam otišao,ni jedan nije bilo kako je pisalo.Obilazio pijace kupovao oglase,i sve što je bilo pristojne cene nije bilo ni za qrac,samo vrh ponude kod nas valja,a to je sve bilo papreno skupo. Smile Tako kad sam gledao pasate naleteo sam na 2-3 koji su bili u vrhunskom stanju,a cena bila oko 14000-15000 a preko takav košta 7000,,to mi na pamet nije padalo da dam. Smile

I sledeći auto planiram da nađem preko neta i da sam odem da ga doteram,kod nas neću ni da gledam,ovako lepo sam siguran da auto nije video naše puteve i da naši skotovi nisu ništa petljali oko auta,boli qrac Nemca da se zajebava i ciganiše za 500 evra oko kola,slikaju ljudi svaku ogrebotinu na autu,idi bre,za ove naše su pojam poštenja. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Да да ја сам контраш и вероватно сам луд, напад је најбоља одбрана таман посла да си ти тако нешто изјавио.  Smile

Citat
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
Да да ја сам контраш и вероватно сам луд, напад је најбоља одбрана таман посла да си ти тако нешто изјавио.  Smile

Citat
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi

"Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi,ili jedino ako imaš proveren auto,a ovako po pijacama i oglasima,ma to je smao gubljenje vremena,tu enma ništa pristojno da se nađe,zato ,pasoš u džep i u potragu za automobilom."

I naravno da je neznalica onaj koji ode na auto pijacu da kupi auto,ili onaj koji se primi na priču nakupaca sa auto oglasa.I naravno da na oglasima ima i normalnih automobila,isto i na pijaci,ali to je simboličan broj u odnosu na broj prevaranata. i nakupaca.

Tačnije to sam rekao,sa drugim delom koji ti nisi citirao ito dobija sasvim drugu konotaciju. Smile

I sve što sam napisao je istina,to je najbitnije,za razliku od tebe koji si naprimer pre nekoliko meseci pričao da su sve ovde prevaranti,da pakuju kola,pa kad smo počeli da pričamo o automobilima iz nemačke,i tu si bio protiv,kao sve turci,sad kad je neko pitao za kupovinu u inostranstvu,ponovo si protiv, vidim da ponovo savetuješ da se kupuju kola ovde jer preko ne možeš da dobiješ auto po nekim cenama koje dobijaju uvoznici,lupetao si nešto oko cena carine itd.Sve u svemu samo kontra,a najgore posle nekoliko postova počinješ i sebi da kontriraš. Smile

Zato,psssst. Smile  Nije ovo politika pa da izlažete filozofije i politička ubeđenja bez osnova,ovo su konktretne stvari u koje se očigledno ne razumeš,i sve što znaš oko uvoza ili kupovine automobila si načuo negde u prolazu a kvalitet informacija je na nivou trača. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
''Стручњаче'' када би пажљивије читао шта други пишу и када не би то вадио из контекста и слагао како теби одговара све би то било другачије. Тачно је да су гомила трговаца преваранти али свакако није тачно да овде ауто купују само незналице. То што си ти један ауто купио у Немачкој не сврстава те међу велике стручњаке. Исто тако нетачно је да су немачки трговци сви поштени јер је то боже мој уређена земља. Уосталом ако си обилазио немачке плацеве требало би да си видео колико је њих у власништву Турака и осталих који нису Немци.
И на крају да тачно је да трговци аутомобилима (то се односи на озбиљне који имају фирме, а не на јајаре које иду по један ауто) могу да купе ауто по цени о којој ти ја или било ко од нас може само да сања јер као физичко лице уопште немаш приступ таквој врсти продаје.

И на крају човек је рекао да овде има поуздан начин или мајстора шта већ, да провери ауто док му је у Немачкој то проблем. И шта му ти саветујеш? Да оде и да купи ауто на твоју реч како је тамо све супер јер је Немачка уређена земља? И ти неком паламудиш како прича глупости док су твоје информације и савети проверене и тачне?  Smile
« Poslednja izmena: 17. Jan 2010, 16:21:27 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
Za tebe sam doktor za automobile,skromno rečeno. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Ма ти си доктораш не скромно него српски речено.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
Ti dobro barataš sa teorijom,a praksa ti je slaba,pa ti nije baš mnogo poznato da nije baš sve isto u teoriji i praksi,ima vremena,naučićeš,a sad se lepo vrati na društvenu hroniku i politiku,tamo mogu da se razvijaju teorije i teze bez dokazivanja u praksi,ovo ovde je nestabilan teren za tebe

ps-Makar si naučio da ne spominješ čuveno audi jaje heheheheheheh
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Просто речено све што наводиш је сува теорија док у пракси трошкови куповине на тај начин увек буду већи. Али добро, сад нема виза па нека се ентузијасте саме увере шта је теорија а шта пракса. Жив ти нама и стручан био.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
da nije net i gogle, sta li bi ti radio  Smile Smile Smile
pa mnogo bi ti bilo dosadno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.