Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424123 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ne gubim vreme jel jos ne znam sta da radim, da li da uvozim ili da uzmem sta nadjem ovde. Lako je tebi kad imas kes za novi auto  Smile

Za sada se samo raspitujem i gledam po netu, kad budem hteo, naravno da cu da pozovem neku agenciju da mi kazu ''precizne podatke''.
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Веруј ми да ти се више исплати да купиш овде ауто или да га по наруџбини купиш преко некога ко се бави увозом. Прво ти никада као физичко лице нећеш моћи да дођеш до аута по цени по којој га трговци купују. Друго ти као појединац и физичко лице никада нећеш моћи да оствариш услове на царини као неко ко месечно оцарини 4-5 камиона и то ради годинама.

Много њих се залуђивало како ће сами све да ураде па су се после хватали за главу. А видим да се и данас многи залуђују скинули нам визе па ће сад ''стручњаци'' на пролеће сами у Немачку по кола. Рачуница им је ако је ауто овде на плацу 7.000 они ће то све да заврше за 5.000  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ako budem uvozio nece biti jeftinije nego ovde, vec skuplje ali sa boljom opremom (mada me u principu zanima Cosmo sa xenonim).
Najbolje je kao sto si rekao da ''narucim'' i dobijem auto sa placenom carinom i PDV i posle ga samo registrujem.

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
Ne gubim vreme jel jos ne znam sta da radim, da li da uvozim ili da uzmem sta nadjem ovde. Lako je tebi kad imas kes za novi auto  Smile

Za sada se samo raspitujem i gledam po netu, kad budem hteo, naravno da cu da pozovem neku agenciju da mi kazu ''precizne podatke''.
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi,ili jedino ako imaš proveren auto,a ovako po pijacama i oglasima,ma to je smao gubljenje vremena,tu enma ništa pristojno da se nađe,zato ,pasoš u džep i u potragu za automobilom.
Kad nađeš auto na netu koji ti se sviđa,to možeš i da rezervišeš,i auto te čeka kad dođeš,ne sme da ga proda jer si rezervisao auto,uređena zemlja,nije ko ova naša klanica ovde. Smile

Ja na leto planiram da odem u Nemačku po auto.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung i8510 innov8
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi,ili jedino ako imaš proveren auto,a ovako po pijacama i oglasima,ma to je smao gubljenje vremena,tu enma ništa pristojno da se nađe.

Bash tako, ja sam bash dosta trazio kod nas i ono dreshine su uglavnom, teshko je naci bash ochuvan auto. Nadjesh preko, nije neki problem, imash net, imash shpeditere, na tebi je da se dogovorish i platish...  Smile

@Diletant, menjash Passata ili uzimash josh jedan?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Citat
Bash tako, ja sam bash dosta trazio kod nas i ono dreshine su uglavnom, teshko je naci bash ochuvan auto.
a sve i jednom vracena kilometraza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi,ili jedino ako imaš proveren auto,a ovako po pijacama i oglasima,ma to je smao gubljenje vremena,tu enma ništa pristojno da se nađe.

Bash tako, ja sam bash dosta trazio kod nas i ono dreshine su uglavnom, teshko je naci bash ochuvan auto. Nadjesh preko, nije neki problem, imash net, imash shpeditere, na tebi je da se dogovorish i platish...  Smile

@Diletant, menjash Passata ili uzimash josh jedan?
Ma planniram da prodam  passata,hoću da uzmem A6 ili novog passata.benzinjara 2.0T me mnogo privlači,samo nisam još siguran. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Uzmi A6,ipak je to visa klasa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
@diletant

Nije mi problem da uzmem ovde auto posto imam dobrog majstora.
Preko mi je rizik, posto nema ko da mi proveri auto, mada opet ima placeva koji nude garanciju uz doplatu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Apple iPhone 6
hoću da uzmem novog passata

2.0 TDI 4motion  Smile
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.