Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 306 307 309 310 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424224 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Kako stoje VW motori sa DPF-om?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6120
Da li neko zna nekog proverenog speditera za carinjenje automobila u Beogradu?
IP sačuvana
social share
zVeZda ZvezDa zveZda

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT 800 Tribe
nemojte se zaluđivati mobile.de i ostalim glupostima. Pola oglasa tamo nije tačno. I kako preko interneta možeš videti u kakvom je stanju auto osim po slikama koje uglavnom ništa ne znače? nije to tako jednostavno.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Tattoo
nemojte se zaluđivati mobile.de i ostalim glupostima. Pola oglasa tamo nije tačno. I kako preko interneta možeš videti u kakvom je stanju auto osim po slikama koje uglavnom ništa ne znače? nije to tako jednostavno.  Smile
Šta bre lupaš,ja kupio auto preko mobille.de. Smile I sve je bilo kako je pisalo. Smile

Osamdeset posto automobila na mobile je sa Nemačkih auto placeva,ima i od privatnih lica,ali slabo,i to nisam ni gledao,nego uđeš na detaljan opis auta i na dnu piše ko ga prodaje,a ako je auto plac ima i direktan link ka placu i lepo pogledaš šta imaju još od automobila,i uglavvnom je sve kako navode.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2010, 02:32:33 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ja gledam samo sa autoplaceva, cak pise i kada je udaran... Da nisam prevodio ne bih ni znao  Smile
Neki nude i garanciju uz doplatu.

Ima dilera koji su na mobile.de od '98, mada ima dosta onih koji su tek godinu, dve...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2010, 02:42:50 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung i8510 innov8
Ja sam isto kupio preko neta auto, nije Mobile.de ali slichno, Belgijski sajt, i autoscout24, to se lako proveri...Od svih tih automobila, suzish izbor npr. na 5 komada...Kontaktiras telefonom, tu vidis prvo da li je prevara - ako se ne javlja, ili neka sekretarica ili kazu prodali smo ga ali imamo neki slucan znaci da je glupost, ako nije, trazis jos slika na mail i gotovo...A i ima tih autoplaceva, gde imas link ka njihovom sajtu ili na slikama vidis ime firme pa potrazis itd...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
UNIX
Browser
Opera 9.80
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Нема 'леба док не одеш да погледаш ауто уживо.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Ne gubim vreme jel jos ne znam sta da radim, da li da uvozim ili da uzmem sta nadjem ovde. Lako je tebi kad imas kes za novi auto  Smile

Za sada se samo raspitujem i gledam po netu, kad budem hteo, naravno da cu da pozovem neku agenciju da mi kazu ''precizne podatke''.
Nemoj da kupuješ auto ovde,to samo neznalica radi,ili jedino ako imaš proveren auto,a ovako po pijacama i oglasima,ma to je smao gubljenje vremena,tu enma ništa pristojno da se nađe,zato ,pasoš u džep i u potragu za automobilom.
Kad nađeš auto na netu koji ti se sviđa,to možeš i da rezervišeš,i auto te čeka kad dođeš,ne sme da ga proda jer si rezervisao auto,uređena zemlja,nije ko ova naša klanica ovde. Smile

Ja na leto planiram da odem u Nemačku po auto.

А сви ови што купују кола у Србији су незналице? И где си ти куповао кола док тог једног пасата ниси купио у Немачкој? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
Ranije nisu bile vize... Sad postoji mogucnost da se poseti rodbina, i u povratku kupi auto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia ispo iz modu
Ranije nisu bile vize... Sad postoji mogucnost da se poseti rodbina, i u povratku kupi auto

Ја сам био убеђен да сад нема виза, а да су раније постојале.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 306 307 309 310 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.