Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424325 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Које је боје тај ц3?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
hehe, nisam ni sumnjao da twice zna o kome se radi... Smiley

bordo je auto...   Smile
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Нећу много да паламудим али на километражу слободно заборави ако је ауто из увоза јер су већином прешли више од тога. Провери да ли је био теретни, а што се цене тиче оне су им баш шаролике и крећу се од неких 4500 (то су углавном бели) па до чак 6500. Јебига види у каквом је ауто стању па навали као мутав да ти спусти цену што је више могуће. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Нећу много да паламудим али на километражу слободно заборави ако је ауто из увоза јер су већином прешли више од тога. Провери да ли је био теретни, а што се цене тиче оне су им баш шаролике и крећу се од неких 4500 (то су углавном бели) па до чак 6500. Јебига види у каквом је ауто стању па навали као мутав да ти спусти цену што је више могуће. Smiley

Tako sam nesto i planirao. Ok je sto je registrovan, jer mi to dojde kao da je vec spustio cenu...  Sto se kilometraze tice, to sam i napisao vise informativnog karaktera... Provericu naravno za van, ali ne bi trebao biti ako ima 5 vrata? li to nema veze?
I ako je u ok stanu, sta da se radi. NEk skine bar na jedno 5400 pa da pruzamo ruku... Obzirom da je i registrovan, nije to lose...
IP sačuvana
social share
    dal' covek ista resava
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Нема везе број врата, имаш теретне и са 5 врата. И спуштај ти то испод 5400 само буди упоран ако му је у циљу да прода даће га јефтиније.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Ok, hvala...
Teracu ga onda malo, pa on kako hoce...  Smile
IP sačuvana
social share
    dal' covek ista resava
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung i8510 innov8
Pa C3 i ne postoji sa 3-vrata?!  Smile Sa troje vrata je ona Pluriel, cabrio?

A svakako moze da bude terentni, to vidi po plastikama, po sedishtima, chak i mesto za "koferche" za hitnu pomoc ne stoji na istom mestu kao kod obichnog auta normalno itd..Tako proveri da li bio van...A ostalno, pa shta da ti kazemo, pogledaj temeljno taj motor, odvezi kod majstora pa vidi shta ce da kaze....
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 18:46:36 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Tattoo
Опет кажем немој гледати цене из хало огласа као меродавне јер оне то нису. Све се то да лако проверити. Сигурно знаш некога ко тргује колима па узми било који ауто за пример. Питај га по којој је цени продао ауто па онда погледај како се креће цена тог истог аута у хало огласима.

А ево ти конкретан пример. Ортак који тргује колима (увоз из Италије) продао је пре отприлике две недеље голфа четворку каравана тди 130 кс за 5.500 евра.

А ево ти цене на нету код нас. http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi_pretraga.php?vehicle_type_id=1&ad_type=sell&country=SR&stranac=ne&make=Volkswagen&model=Golf+4&ac=1&price_low=0&price_hi=9999999&abs=1&year_low=2001&year_hi=2002&airbags=1&subcategory=ESTATE&ad_owner=all&gorivo=DIESEL&sort_by=date_begin

И на крају обрати пажњу на датум постављања огласа, има их од априла што значи да већ три месеца не могу да продају ауто јер су нарокали цену.

П.С.Да не мислиш да је опет ваген нека мета одмах да те предухитрим, пунто као мој у HLX опреми са навигацијом продат је за 4.000 евра. А погледај цене на нету или једноставно упореди са ценама од пре пар месеци, такав пунто у марту месецу ниси могао да нађеш испод 4600-4700.
Pusti to,znam ja kolike su cene golfa IV,nego daj cene nekog takvog bmw-a za manje pare,ja nigde nisam našao,a u halooglasima su realne cene,mislim tržišne,realne nisu,i pre ćeš da nađeš stariji auto po halooglasima nego negde drugdde,jer na placevima nema takvih automobila,i ne samo halooglasi,nego i novosti oglasi,tu ima brdo automobila i idi pogledaj cene.Oni su meni najmerodavniji,i uvek je bilo da su cene u halo oglasima bar malo manje nego u Bubanj Potoku,jer u halo oglasima ima i pravih vlasnika koji nisu preprodavci.

I ja sad kad bih prodavao auto,tamo bi se oglasio.Kakav internet,mi smo još daleko od masovnog korišćenja interneta.

I pale su cene i starijih polovnjaka,samo za 500-700 evra,koiko mi se čini.

Kod nas je tržište dosta konfuzno,pazi ovo.

VW Golf II 1.6D (1991), 5v, 5b, kupljen u TAS-u, original, račun, metalik siv, registrovan do 7.2009, 2.800 EUR.
VW Golf II 1.6D (1987), 3v, beli, motor dobar, registrovan, 2.300 EUR.
VW Jetta 1.8 (1985), plin, 4v, 5b, vlasnik, metalik, neudarana, 280.000km, CB, CD MP3, zimske gume, održavana, registrovana, 2.500, može zamena.
VW Lupo 1.0MPi (2000), klima, ABS, 3v, registrovan, 3.000. Novi Beograd.
VW Polo 1.4 (1997), metalik, klima, 5v, servo, na ime, 2.900 EUR.
VW Polo 1.4B (1998), plavi, 3v, registrovan godinu dana, servo, airbag, šiber, 4 nove gume, vlasnik, 3.000 EUR.
VW Golf II dizel 1.6 (1986), 3v, 5b, tamnoplav, 2.800 EUR.
VW Golf III 1.6, 5v, el. podizači, MP3, beli, ocarinjen, uvoz iz Švajcarske, na ime kupca, 2.950 EUR.
VW Golf III 1.6 (1996), srebni metalik, klima, ABS, airbag, CB, muzika, alufelne, 3.000.
VW Golf III 1.9TDi (1995), klima, CB, servo, ABS, šiber, plavi, na ime, 2.700 EUR. Loznica.
VW Passat karavan 1.8 (1989), vlasnik, CG table, plin sa atestom, točak boca, garažiran, limarija, motor i enterijer dobri, 2.800 EUR.

Pa ti budi pametan šta da kupiš,a ovi sa golf II njima treba zabraniti trgovinu doživotno. Smile

Još se III najviše isplati uzeti,sad su uvezli strance koji su u odličnom stanju a cene su im pale,i to njaviše golfu III.Tako da ako golf III 1995 možeš da kupiš za 3000e i manje,onda onaj bmw 1995 sa motorom iste kubikaže vredi bar nekoliko stotina evra više. Smile

I iskreno bmw 3 95 mora da vredi bar kao punto koji je 5 godina mlađi.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
I iskreno bmw 3 95 mora da vredi bar kao punto koji je 5 godina mlađi.

Можда са истом опремом.  Smile

П.С.Ако су ти огласи меродавни онда испада да аутомобилима како расту године расте и цена. Само не знам ко ће да их купи по тим ценама.

из хало огласа:

Citat
FIAT Punto 1.9JTD (2002), klima, podizači, muzika, urađen veliki servis, 4.500, nije fiksno.

FIAT Punto 1.9JTD, model 2001, siv metalik, 5v, klima, ABS, 91.000km, vlasnik, iz uvoza, registrovan do 5.2010, 4.700 EUR.

FIAT Punto II (2002), klima, el.paket, ABS, alufelne, 5.500 EUR.

FIAT Punto II 1.2SX (2001), 97.000km, 5v, ABS, servo, CB, tamnosiv, registrovan do 12.2009, nove gume, muzika MP3, garažiran, 4.600 EUR.

FIAT Punto van 1.2 (2002), klima, 4.600 EUR.

И сад ти мене убеђујеш да су ово реалне тржишне цене??? Па немој ме зајебавати.

Citat
Još se III najviše isplati uzeti,sad su uvezli strance koji su u odličnom stanju

Не знам каква је ситуација у бг нисам био на царини али ако ових дана долазиш  у нс прођи кроз царину па се својим очима увери у каквом су стању ти аутомобили.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 20:46:29 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Drugari,
  Zanima me Ford Fiesta, od 2002. god i noviji. Kupio bih takav za koji mesec dok se pare jos malo ustekaju. Gledao sam po oglasima i cene se krecu od 5000e pa navishe. Zanima me sve u vezi ovog automobila,od pouzdanosti, da li je skup za odrzavanje, obzirom da Ford-ovi automobili i nisu bas hvaljeni kod nas...pisite sto vise. Svaki savet je dobro dosao. Pocetnik sam sto se kupovine automobila tice.
Hvala u napred  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 275 276 278 279 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.