Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424211 puta)
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Tattoo
Ljudi ,od čega ispade problem,svi se slažemo da je za takav auto mnogo 4000 evra,ali tu mu je negde cena,i ne mislite lvaljda da je neko lud da proda auto ispod tržišne cene,to niko od vas ne bi uradio,to ti je isto kao kad imaš stan i znaš da je kvadrat 1200 evra,i znaš da je to mnogo,i znaš da su cene stanova i BG naduvane,pa nikada ne bih prodao za neku zamišljenu cenu za koju smatram da je realna,nego po tržišnoj ceni,zdrava logika. Smile

Ko je lud da se oprosti od para koje može da uzme. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Зависи шта подразумеваш под тржишном ценом. Цене са хало огласа свакако нису тржишне то су само тражене цене које 95% њих неће добити. Продаја аутомобила је скоро потпуно стала и онај ко има намеру да прода ауто мора и да спусти цену. Ја колеги свакако желим да прода свој бмв за 4.000 али то је данас јако тешко. У мом окружењу доста њих тргује аутомобилима и знам како им иде посао. У преводу никако. Само један ортак који иде на минималну зараду успева да прода оно што увезе, а цене су му далеко испод осталих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.196.0
mob
Nokia 300
Cinjenica je da je velika kriza u zemlji i ljudi se tesko odlucuju da daju 4 000 eura za automobil. Ali uvek ima ljudi narocito mladjih kojima se svidja bas ovakav model koji ja prodajem i zele to da voze,osim toga automobil je iako vi ne verujete u perfektnom srtanju za nase uslove,tako da je pogodnost i moja prednost u prodaji sto buduci vlasnik ne mora bas nista da ulozi u njega. Svaka roba nadje svog kupca a cena od 4 000 za ovakav auto u poredjenju sa ostalim cenama ove marke automobila u nasoj zemlji nije velika iako tako nesto moze preko da se nadje mnogo povoljnije ali kada se plate sve dazbine dodje na isto. Obilazeci auto-pijacu video sam nekoliko modela bmw 316 i cena nije ispod 5 000 eura. Ja sam ispao po vama gori sa cenom od 4 000 od svih ostalih. Svidjalo se to nama ili ne ali cene u Srbiji su takve ,kako je diletant lepo i objasnio i nema izgleda da ce se nesto promeniti u skorije vreme...ja bar mislim zbog dogovora fiata i drzave o monopolu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
opusteno kondoricu. ima nekoliko E36 "91. za 5.000 eur.
osim toga sada je sezona godisnjih odmora, sada je sve stalo. stavi cenu 4.200 ili 4.300 eur.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Cinjenica je da je velika kriza u zemlji i ljudi se tesko odlucuju da daju 4 000 eura za automobil. Ali uvek ima ljudi narocito mladjih kojima se svidja bas ovakav model koji ja prodajem i zele to da voze,osim toga automobil je iako vi ne verujete u perfektnom srtanju za nase uslove,tako da je pogodnost i moja prednost u prodaji sto buduci vlasnik ne mora bas nista da ulozi u njega. Svaka roba nadje svog kupca a cena od 4 000 za ovakav auto u poredjenju sa ostalim cenama ove marke automobila u nasoj zemlji nije velika iako tako nesto moze preko da se nadje mnogo povoljnije ali kada se plate sve dazbine dodje na isto. Obilazeci auto-pijacu video sam nekoliko modela bmw 316 i cena nije ispod 5 000 eura. Ja sam ispao po vama gori sa cenom od 4 000 od svih ostalih. Svidjalo se to nama ili ne ali cene u Srbiji su takve ,kako je diletant lepo i objasnio i nema izgleda da ce se nesto promeniti u skorije vreme...ja bar mislim zbog dogovora fiata i drzave o monopolu...

Да си пажљивије прочитао шта смо ти ми рекли уместо што си одмах пао у ватру до читаве ове приче не би ни дошло. На ше тржиште је пре свега ненормално тако да опуштено има купаца и за твој и за јефтинији и за онај од 5.000. Питање је само колико треба чекати да би се ауто продао. Тренутно продаја не иде никако иако има заиста повољних аутомобила у понуди.
А ауто као твој (под условом да је истина све што причаш) се купује по препоруци јер је претпоставка да продавац са огласа лаже (мање или више).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung i8510 innov8
@kondoric, raspreavu si ti poceo, rekavsi ta je tvoj BMW bolji od nekog novijeg Fiata, Opela ili Renoa da te podsetim...   Smile

A cene tvog auta sa varljive, idu od 3000 pa do 6-7000, ne za Compact ali za e36...Compact se pravio od 94 do 2001, tvoj je 95...One koje sam vidjao po oglasima bilo je mladjih, tipa 97, tako da ti to ne ide u prilog...

Trenutno prodaja kola ide slabo dok ne prodje leto...Svaka roba ima svoga kopca, pa tako i tvoja kola...Ima sigurno neko ko ce ga kupiti, ti stavi 4000 nije fixno pa neko ce doci da se cenka...

Tako da, realno gledano, auto ti ne vredi 4 soma ali ces ga prodati za toliko ili nesto manje, sto se tice vremena, to sve zaviki kad ce neko da ti natrci, mozda sutra mozda za 4-5 meseci...A sto se tice tvojih tvrdnji da je bolji od nekih novijih autmobila i da novi zardjaju ili kako si vec rekao, ne slazem se...  Smile

Peace...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Tattoo
Jedino da nam twice konkretno iznese neke cene ovako ne treba raspravljati,neke lepo konkretno izbaci koje cene on ima takvog bmw-a,i druge automobile koji su toliko jeftini,ja te automobile nisam video,jesu automobili stari 2-3 godine izgubili na ceni,i ovi što su koštali po 20.000 sad su i ispod 15 ali nigde nisam našao da mi neko ponudi te starije automobile za smešnu cenu,čak šta više i dalje cepaju,sad,da li prodaju to ne verujem,kriza je,stala je svaka trgovina,ali niko ne daje po smešnim cenama,jer kad bi on dao svoh bmw-a za 1500 ili 2000 evra,pa koliko onda neki  da traži za kadeta ,300 evra,pa taj bi ti pre oko dao nego da ti  njemu daš 300 evra za auto. Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 15:35:39 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Опет кажем немој гледати цене из хало огласа као меродавне јер оне то нису. Све се то да лако проверити. Сигурно знаш некога ко тргује колима па узми било који ауто за пример. Питај га по којој је цени продао ауто па онда погледај како се креће цена тог истог аута у хало огласима.

А ево ти конкретан пример. Ортак који тргује колима (увоз из Италије) продао је пре отприлике две недеље голфа четворку каравана тди 130 кс за 5.500 евра.

А ево ти цене на нету код нас. http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi_pretraga.php?vehicle_type_id=1&ad_type=sell&country=SR&stranac=ne&make=Volkswagen&model=Golf+4&ac=1&price_low=0&price_hi=9999999&abs=1&year_low=2001&year_hi=2002&airbags=1&subcategory=ESTATE&ad_owner=all&gorivo=DIESEL&sort_by=date_begin

И на крају обрати пажњу на датум постављања огласа, има их од априла што значи да већ три месеца не могу да продају ауто јер су нарокали цену.

П.С.Да не мислиш да је опет ваген нека мета одмах да те предухитрим, пунто као мој у HLX опреми са навигацијом продат је за 4.000 евра. А погледај цене на нету или једноставно упореди са ценама од пре пар месеци, такав пунто у марту месецу ниси могао да нађеш испод 4600-4700.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2009, 16:14:54 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Pozdrav...
Hajd sad ja imam jedno konkretno pitanje....
Imam ponudu za c3, 1.4 HDI 2004, god. pise da je presao 100ak k ( ako je to uopste bitno), registrovan je do marta, ima 5 vrata...
Covek trazi 5600, ali kao nije fixno?
Sta mislite o tome?
KOliko je realno za taj auto? na koloiko i za koliko da se cenjkam....
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 274 275 277 278 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.