Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423966 puta)
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Jebem ti, pa ovde zadnjih 10 koji su trazzili, trazili su do 7-8k...
I opet ide ista prica... U pravu je Vracarac, daj neke kriterijume da ne idemo nasiroko...
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
1.4 је јефтинији за регистрацију па се није показао ни близу као 1.6
Bezi od tog motora sto dalje. Kazu da je stvarno los.

Ja imam Bravu 1.2 16v i rezadovoljan sam. 3 godine je kod nas i sluzi odlicno. 80 konja sasvim lepo vuce kad je 2-3 u kolima. Vec sa vise ljudi i tereta oseti se da je slabiji. Najbolje varijante su ti 1.6 16v od benzinaca i 1.9 JTD od dizela.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73
Opel corsa b 1.4i 1999g?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73
Citat
1.4 је јефтинији за регистрацију па се није показао ни близу као 1.6
Bezi od tog motora sto dalje. Kazu da je stvarno los.

Ja imam Bravu 1.2 16v i rezadovoljan sam. 3 godine je kod nas i sluzi odlicno. 80 konja sasvim lepo vuce kad je 2-3 u kolima. Vec sa vise ljudi i tereta oseti se da je slabiji. Najbolje varijante su ti 1.6 16v od benzinaca i 1.9 JTD od dizela.

Koje je godiste auto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia n73
Moram da pitam par pitanja. Kupujem najverovatnije Golfa 4 benzinac 2.0 115 ks. Pitanja: 1. Ugradio bih plin pa pitam gde je najbolje da to uradim; 2. Posto bih ugradio plin najverovatnije na mestu rezervne gume, jer mi stvarno treba prostor u gepeku, pitam da li postoji neki spoljni dodatak(kao na nekom dzipu) gde bih mogao da smestim rez. gumu; 3. Posto je na tom golfu volan trokraki(nekako mi je jajast) pitam da il ima gde(mozda po nekim otpadima) da se zameni volan za onaj cetvorokraki(kockasti) ili jos bolje kockasti MF volan sa tasterima i koliko tako nesto moze da kosta. Uzdravlje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.2
mob
Nokia 300
Veliki pozdrav svima. Zanima me vase misljenje o sledecem:
Prodajem automobil BMW 316,1600 kubika ,105 konja,cre boje,presao 200 000 u zaista extra stanju. Cena koju trazim za njega je 4 000 eura. Da li je cena realna ili moze da se koriguje . Ponavljam da je auto u extra stanju.Pozdarv Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Tattoo
Moram da pitam par pitanja. Kupujem najverovatnije Golfa 4 benzinac 2.0 115 ks. Pitanja: 1. Ugradio bih plin pa pitam gde je najbolje da to uradim; 2. Posto bih ugradio plin najverovatnije na mestu rezervne gume, jer mi stvarno treba prostor u gepeku, pitam da li postoji neki spoljni dodatak(kao na nekom dzipu) gde bih mogao da smestim rez. gumu; 3. Posto je na tom golfu volan trokraki(nekako mi je jajast) pitam da il ima gde(mozda po nekim otpadima) da se zameni volan za onaj cetvorokraki(kockasti) ili jos bolje kockasti MF volan sa tasterima i koliko tako nesto moze da kosta. Uzdravlje
1.Ugradnja plina,samo kod ovlašćenih servisera,da kasnije ne bi imao problema,Auto centar Rašić u Beogradu,kod njih ugradi,nađi na netu njihovu prezentaciju,tamo imaš adresu gde se nalaze. Smile
2.Spoljni dodatak nema za rezervnu gumu,moraćeš negde u gepeku da je držiš,jedino da na odpadu kupiš od nekog džipa pa da montiraš na auto,ali kako montirati ,to je pitanje i kako će da izgleda,a ovako fabrički,nema.
3.Što se tiče tih volana,taj trokraki je dodatna oprema i on je urađen u koži,i možeš da ga zameniš bez doplate,jer taj volan više vredi od običnog četvorokrakog,samo nemoj to da radiš,5 puta je bolji taj što imaš.Ja imam u autu taj četvorokraki i ja bih ga sutra menjao za takav sa tri kraka,zato ti kažem,taj je bolji i nemoj da ga menjaš.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

novi avatar - novo ja!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia N73
Prodajem automobil BMW 316,1600 kubika ,105 konja,cre boje,presao 200 000 u zaista extra stanju. Cena koju trazim za njega je 4 000 eura. Da li je cena realna ili moze da se koriguje . Ponavljam da je auto u extra stanju.Pozdarv Smile

taman!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
jel punoletan? koje je godiste?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.1
mob
Nokia 300
jel punoletan? koje je godiste?
1995 godiste
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 271 272 274 275 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.