Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424058 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Стварно треба бити блесав па дати те паре за тако матор ауто али ја лично верујем да ћеш га продати, ипак је ово Србија. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.1
mob
Nokia 300
Стварно треба бити блесав па дати те паре за тако матор ауто али ја лично верујем да ћеш га продати, ипак је ово Србија. Smiley
Glupo je da ti kazem ali lupas brate kao otvoren prozor. Ovaj automobil prelazi do generalne 600 - 700 000 kilometara,ima pocinkovan lim, auto je u perfektnom stanju i svaki ozbiljan kupac to moze da proveri.
A ti bolje kupi neki Fiat,Reno,Pezo,Opel ili tako nesto staro 6-7 godina pa lepo ulozi jos toliko da ga sredis pa onda uradi generalnu posle 120 000 kilometara (kao moj prijatelj na Skoda Fabija modelu) i naravno istrulece ti za par godina. Sa srecom i informisi se lepo pre nego sto ostavis komentar jer nisi u pravu veruj mi. Pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
''иструлЕће''  Smile

Прво да ли ја лупам или ти лупаш оставимо другима нека процене, нема разлога да се налазиш увређеним и ако је то твој ауто није ти га мама родила. Wink
Друго прошетај мало по плацевима и видећеш да готово и да нема аута који се увози, а који реално није прешао минимум 120.000 км, а неретко је то и 200-300 к км па нити су за генералну нити су трули.
И на крају све је ствар укуса, ти си можда љубитељ ''олдтајмера'' ја нисам. А да је тако како ти причаш аутоиндустрија би одавно пропала и читав свет би куповао кола стара 15-20 година. Или можда мислиш да су милиони људи широм планете блесави, а само сте ти и евентуални купац твог љубимца паметни? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
HTC Tattoo
Glupo je da ti kazem ali lupas brate kao otvoren prozor. Ovaj automobil prelazi do generalne 600 - 700 000 kilometara,ima pocinkovan lim, auto je u perfektnom stanju i svaki ozbiljan kupac to moze da proveri.
A ti bolje kupi neki Fiat,Reno,Pezo,Opel ili tako nesto staro 6-7 godina pa lepo ulozi jos toliko da ga sredis pa onda uradi generalnu posle 120 000 kilometara (kao moj prijatelj na Skoda Fabija modelu) i naravno istrulece ti za par godina. Sa srecom i informisi se lepo pre nego sto ostavis komentar jer nisi u pravu veruj mi. Pozdrav
Taj 1.6 znaš kad će da pređe 600.000-700.000 nikada,nemoj da se zavaravaš,a cena je tu negde,toliko vrede,možda koji stotku ispod 4000 E.
I ni jedan automobil star 6-7 godina više ne truli tako lako,svi uglavnom imaju pocinkovane limove. Smile

Prodaćeš ga,toliko vredi,ali u pravu je twice,mnogo je to matoro za te pare,realno.Još što je to najslabiji model,a verujem da ni sa opremom nije prebogat. Smile

A prodaćeš ga zbog ovih bezobrazluka.
ALFA Romeo 146 1.4 Twin Spark (1997), registrovan godinu dana, felne, alarm, servo, klima, 3.950 EUR.   063/124-4838
ALFA Romeo 146 1.6B (1998), plin, crvena, sve sem kože, vlasnik, 4.000 EUR.   
ALFA Romeo 146 1.6TS 120KS (1997), registrovan godinu dana, 4 nove gume, nov auspuh, klima i dr. oprema, 3.900, može zamena za motocikl.
AUDI 1.6 jaje (1992), alufelne, nove gume, klima, 3.500 EUR.   
AUDI 100 2.0 (1993), ful oprema, koža, klima, plin, iz uvoza, 2.200 EUR, na BG table, 3.200 EUR.   065/801-9793
AUDI 100 C4 2.0 benzin/plin (1991), CB, alarm, el.šiber, alufelne, tamna stakla, CD, maglenke, servo, crveni, vlasnik, 4.000 EUR, može zamena.
AUDI 80 1.6TD (1990), vlasnik, crn, šiber, kuka, alufelne, muzika, 3.500 EUR.   
AUDI 80 B4 2.0E (1993), prva boja siva metalik, uvezen, registrovan, servo, CB, 3.450 EUR.   
AUDI 80 jaje 2.0 83KS (1989), crn metalik, plin, šiber, muzika, MP3, alufelne, održavan, registrovan sa osiguranim staklima, vlasnik 5 god, 3.300 EUR.
CITROEN Xantia 1.8 (1997), plin, klima, metalik bordo, oprema, KG table, 3.600, može zamena.   
CITROEN Xantia 1.8iB (1998), registrovana do 5.2010, 270.000km, sve osimkože, redovno servisiran, 3.100 EUR.   
CITROEN Xantia 1.9TD karavan (1998), vlasnik, klima, grejači sedišta, CB, alufelne, ABS, 4.000 EUR, može zamena za benzinca.
DAEWOO Lanos 1.4 (1998), 3v, 90.000km, sve sem klime, registrovan do kraja godine, 3.300 EUR.   063/842-9377
DAEWOO Lanos 1.5i (1999), metalik tamnozelen, 3.500 EUR.   
DAEWOO Lanos 1.6B limuzina, el. podizači, daljinsko zaključavanje, maglenke, muzika, 3.400 EUR. rade@ingpro.rs   
DAEWOO Lanos limuzina 1.6 B/plin (1999), klima, el.podizači, daljinsko zaključavanje, maglenke, muzika, 4.000, može zamena za auto ili motocikl.
FIAT Brava 1.6 (1997), klima, maglenke, CD šaržer, LK, alarm, CB, 3.900 EUR.
FIAT Bravo 1.4 12V (1996), 143.000km, održavan, garažiran, oprema, alarm, rađen za nemačko tržište, vlasnik, registrovan do 19.3.2010, 3.400.
MERCEDES 124 200D (1986), 5b, alufelne, registrovan do 19.1.2010, bordo metalik, vlasnik, 3.600.
MERCEDES 124 200D (1986), registrovan, vlasnik, 3.800 EUR.   
MERCEDES 124 200D (1987), automatik, registrovan godinu dana, motor i limarija dobri,
NISSAN Almera 1.6B (1997), klima, 3.700 EUR.   064/180-4675
NISSAN Almera 1.6B (1999), prvi vlasnik, klima, el.podizači, alarm, registrovan, 3.800 EUR.   064/322-6520
NISSAN Micra 1.0 16V (1999), potrošnja 5l/100km, registrovana do 7.2010, 70.000km, crni metalik, vlasnik, ABS, 2xairbag, muzika, 4 nove gume, 3.700.   064/265-7250
NISSAN Primera 2.0D (1997), na ime kupca,  Smile Ovo je iz preregistracije
OPEL Astra 1.4 (1996), sekvencijalni plin, alarm, CB, 140.000km, 3.800.   
OPEL Astra 1.4i (1992), 5v, el.podizači, el.retrovizori, CB, šiber, 103.000km, uvoz iz Švajcarske, 3.100 EUR.
OPEL Calibra 2.0 8V (1993), uvoz, kameleon zelena, ful oprema, plin, 3.600 EUR, može zamena za Fiat Coupe.
VW Passat B3 1.8 benzin/plin (1989), podizači, CB, muzika, registrovan do kraja godine, 3.300 EUR.   066/036-377
VW Passat B3 1.8 karavan (1992), plin, CB, servo, metalik, šiber, kuka, maglenke, registrovan do 7.2010, vlasnik, 3.500 EUR. Zemun.   064/142-9023
VW Passat B3 1.8 plin (1991), el.podizači, CB, daljinsko zaključavanje, alarm, 3.200.   
VW Passat B3 1.8B karavan (1991), plin, registrovan do 3.2010, CB, alarm, el.podizači, klima, servo, ABS, 3.300 EUR.   
VW Passat B3 1.9 TD karavan (1993), metalik siv, el.podizači, alarm, alufelne, 3.900 EUR.

I kad pogledaš šta se sve nudi za sličnu cenu,onda je to realna cena što tražiš.
« Poslednja izmena: 28. Jul 2009, 22:47:09 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
То су цене које они који траже никад неће добити. Цене кола су драстично пале, а људи изгледа нису погледали у календар па још траже цифре из 2008. Smiley 80.000 кршева је што регистровано што у процесу регистрације и нуде се по далеко нижим ценама. Једноставно са тим цифрама никад неће наћи купца.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung i8510 innov8
U pravu je diletant, samo zbog ovakvih pacijenata kod nas bi mogao da ga prodash za te pare. Smile

Za 4 soma kupim auto preko koji je 7-8 godina mladji od tvog...

Citat
A ti bolje kupi neki Fiat,Reno,Pezo,Opel ili tako nesto staro 6-7 godina pa lepo ulozi jos toliko da ga sredis pa onda uradi generalnu posle 120 000 kilometara (kao moj prijatelj na Skoda Fabija modelu) i naravno istrulece ti za par godina.

A shto se tiche ovih tvojih tvrdji, uopste se ne slazem, ako odrzavash auto KAKO TREBA, posluzice on tebe MNOGO MNOGO VISE...Sa Opelima nisam imao nikakavih vecih problema iako je vecina ogorchena na njih koliko vidim...Za ulozene pare, jako dobar auto, nijedan Opel nije najluksuzniji, najbrzi itd, ali sasvim dobro sluzi...Opel Corsa mi je 2001, bez vecih problema, Astra nemam dugo, par meseci ali nije bilo vecih problema ni kod prethodnog vlasnika, nova Zafira vec par godina, expluatisana je maximalno, putevi od skoro 2000 km iz cuga itd, bas je dosta presla, radi ko sat...

Cale fura trebutno 406, isto bez vecih problema, ujna imala Punta godinama isto bez vecih problema... Smile

A pre Zafire bio je taj BMW Compact, 318 ako se secam, raskantao se...

Tako da ne znam, ili sam ja jedini slucaj kome se automobili nisu istruleli posle par godina kako kazes i raspali ili ipak ti preterujes... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Или пак ''сваки цига свога коња хвали''. Руку на срце ја још не знам никога ко је са бмв-ом 316 прешао 600 к км као што колега стручњак тврди. (без генералне наравно)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Samsung i8510 innov8
A i da prelazi toliko, u krajnjem sluchaju ne treba mi auto koji cu voziti 600k km, izlaze novi automobili, u interesu je da predjem na neshto bolje i modernije...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
Niste fer. Urotili se, pa poklopiste coveka...  Smile
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.3
mob
Nokia 300
Ja neznam sta je ovo, udruzenje koje se bori protiv BMW-a ili tako nesto.Uopste nije potreban komentar na ovo sto ste napisali,vozite vi fiat,opel itd. Samo izgleda da niste pametniji od mene nego ste veci strucnjaci od cele evrope.Pa koja je marka automobila najzastupljenija i najcenjenija??? I to verovatno bez razloga!? Uostalom konsultujte malo bilo kog automehanicara pa ce vam i on reci i bolje objasniti zasto i kako,jer u toliki niz gluposti koje ste ovde napisali  ja nemogu da poverujem.Mada verujem da svako od vas ima debeo interes da ovako pise. 

Ovaj pise kako nece auto koji prelazii 600 000 km,ima covek para i stalno kupuje nov auto - nemam nista protiv.
Drugi je jos jaci pa kaze kako nije cuo da BMW - ovi motori prelaze 600 000 km do generalne - to je vec ludilo.

Jedino vredi poslusati "diletanta covek je poprilicno u pravu,cena je par stotina ispod 4000 ali ponavljam da je ovaj moj auto u perfektnom stanju i to treba uzeti u obzir.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.