Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423574 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Savet : Sta moze biti mana ? tj. da li da odletim i uzmem ovaj extra auto ?

Renault megan, 1.6 benzinac,2004 uvezen iz francuske presao 120 000 ! kodirana kartica ! automatik sa (valjda se zove tako kada se vozi automatik manuelno) triptronic (e sad da li se ovo kvari ??) ! extra oprema ! servo volan sa komandama za muziku, frizider Smiley 5 vrata, putni racunar, dark green, stvarno prelepo izgleda... E sad posto ceo zivot vozim peugeota, kakav je Reno sa servisom, delovi, jel se Megan dobro pokazao, pogotovo me malo frka za autmatik ? Hvala svima unapred na savetima  Smile
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 00:37:32 od cope13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Sve zavisi koje je godište pežo koji voziš ...... a francuzi su to, tu su negde ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
Peugeot je 2001, mada nije mi toliko bitno... nego mi je najveca frka za automatski menjac i posto je auto ceo kompjuter ! da li ima problema sa njima, jer ako crkne komp mogu da bacim auto ?? kakav je Megan po tom pitanju ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone
Peugeot je 2001, mada nije mi toliko bitno... nego mi je najveca frka za automatski menjac i posto je auto ceo kompjuter ! da li ima problema sa njima, jer ako crkne komp mogu da bacim auto ?? kakav je Megan po tom pitanju ?
Ma automatski menjac je dobra stvar, jest da malo brze odlaze, ali trebalo bi da dodje bez problema do jedno 200 000km... Ali ako si baxuz otici ce ti kao kod mog druga na audiju A6 sa 114 000km, 14 000 preko garancije automat pa ga je konretno kostalo 6500 Eura. A auto ceo kompijuter kazes? hehehe... stvarno ne kontam kakvo je to auto? Kakav kompijuter ima? hehehe... ne znam na sta mislis stvarno... elektronika? Navigacija? Kompijuter? Sjecam se samo kad sam imao starog pezoa 405 pa je automehanicar otvorio haubu da nesh pogleda pa mi rekao: vidis ovde desno gore, to ti je kompijuter... hehehe.... kotrljao se od smeha... pozZz
IP sačuvana
social share
You hit me, we hit you
Edit by Belgrade: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N70
drugar moj ima Corsu 87' godiste i ima kompjuter... to su neki kompjuteri koji regulisu neke jednostavne stvari.

Kada je cope rekao da je ceo auto kompjuter mislim da je hteo da kaze da se mnoooogo stvari kontrolise automatski i elektronski i onda naravno konta da ima vise sanse da nesto crkne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
po pojmom "komijute" pordazumjeva se elektronski navodjeno ubrizgavanje goriva,bilo da je u pitanju dizel ili benzinac.od monopoitn ubrizgavanja,k glave,multipoint-a,pd motora,cr motora,..sve to navodi ECU-ili procesor koji uz pomoc raznih senzora kontrolise preko ulaznih podataka istih sam motor u rezimu rada.
ostala "elektronika" zargonski podrazumjava popratnu dodatnu opremu,podizaci stakala,air bag,klima,tabla,....
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
a sta ja da radim sto mi seta volan..gde ici..reklaza trapa?? dal da odem tamo kod cvetkove pijace goran servis peugeot i citroen!!!   Smile Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
a sta ja da radim sto mi seta volan..gde ici..reklaza trapa?? dal da odem tamo kod cvetkove pijace goran servis peugeot i citroen!!!   Smile Hvala

nisam te basnajbolje razumeo ali evo
ako ti vuce u neku stranu (kada pustis volan npr levo) onda idi na reglazu trapa
ako, kada skreces i ipas utisak da preskace (kao da fali neki zuvac) onda zameni zupčastu letvu
ako ivolan ima luft i tu treba nesto da se zameni ali ne mogu da se setim sta...
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N82, 6233
Ja bih izbegao tak megan sa automatskim menjacem, jer Reno na ovom polju nije bas najbolji, a bilo kakva popravka je jako skupa.
IP sačuvana
social share
Partizane nas si  ponos ...
Renault F1 Team
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Ja bih izbegao tak megan sa automatskim menjacem, jer Reno na ovom polju nije bas najbolji, a bilo kakva popravka je jako skupa.

Ја бих избегао 95% аутомобила који се код нас продају, а увезени су из Француске.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.