Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 422983 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ja bih ti preporucio dizela nekog da vidis ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
Alfa Romeo 146
Fijata ima na svakom cosku. Sto je losije po tebe, svi su nesto osteceni i polupani, pa spustaju cenu nekim lepim primercima. I oni koji su ispravljeni, ispravljeni su lose i valoviti su. Nisam video jos uvek, a verovatnoo ce to biti sve redje jer su vec dosta stari, lep fiat bravo i da nije bio udaran. Kilometraza nija tacna 100%  Odrzavanje slicno kosta, udobnost ista, ali bar po ulicama ima manje Alfi. Je li Alfa Romeo 146 1.4 Twin spark? ili je klasicna 103 konja ili 90. Sve jedno ja bih pre uzeo alfu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N82, 6233
Ma taj bravo je sumnjiv, uvoz iz Italije a presao samo 90k, Smile alfa ima bolje vozne osobine i dinamicniju voznju, sa tim sto treba da znas da se alfe voze malo zustrije pa zato proveri u kakvom je stanju, najbolje je da to uradi neki servis kao i da proveris njegovu istoriju. Od 1997. u alfe ugradjuju se Twin Spark motori, taj koji ti spominjes je 1370cc sa 103ks i sa ovim motorima izvrsene su brojne modifikacije.

Drugo, alfe po obicaju dolaze sa mnogo vise opreme, recimo automatska klima, podizacima na svim staklima, ABS, elektricnim podesavanjem retrovizora, najmanje 2 vazdusna jastuka, grejaci retrovizora ...

O Fiatu se sve zna. Solidan auto (ako je u nekom normalnom stanju), vece zamerka ide na enterijer recimo plastika, lakse je naci delove.

Ni jedan ni drugi auto ne mogu da se pohvale sa pouzdanoscu.  Smile

Za automobile iz Italije ne mozes da proveris njihovu istoriju pa ja bih to zaobisao u sirokom krugu.

Ponovicu jos jednom moju prvu recenicu, uzmi auto koji je u boljem stanju da ne bi kasnije zazalio sto si uopste uzeo auto.
IP sačuvana
social share
Partizane nas si  ponos ...
Renault F1 Team
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Ma taj bravo je sumnjiv, uvoz iz Italije a presao samo 90k

Свеједно је одакле увозе ауто сваком је километража сумњива. Условно речено сумњива, а 100% није тачна. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Trenutno vozim Golfa 3, 1.6b+plin 95' god, bez ikakve opreme  Smile ali u super stanju, imam priliku da ga prodam i za isti novac kupim BMW E36 318i+plin, 93god, sa ABS, el. podizacima, unutra enterijer od eko koze, motor i auto u super stanju, treba ga jedino ispolirati i malo zatackati ogrebotine to je to...Sta raditi, pomagajte... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
Ajd' posalji ili postavi ovde slike te tvoje trojke i reci koliko trazis Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 5800xpress
Trenutno vozim Golfa 3, 1.6b+plin 95' god, bez ikakve opreme  Smile ali u super stanju, imam priliku da ga prodam i za isti novac kupim BMW E36 318i+plin, 93god, sa ABS, el. podizacima, unutra enterijer od eko koze, motor i auto u super stanju, treba ga jedino ispolirati i malo zatackati ogrebotine to je to...Sta raditi, pomagajte... Smile  Smile
bas i ne vidim razlog kupovine takvog krsa pored kako ti kozes golfa u super stanju.taj bmw je prozivio svoje,koliko moze biti motor u super stanju tesko je dati pravi odgovor,vecina takvih motora je otisla u vjecna lovista.pored toga i plin :-kuh,kako to zna nekad i zaboliti, Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 1044
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
bas i ne vidim razlog kupovine takvog krsa pored kako ti kozes golfa u super stanju.taj bmw je prozivio svoje,koliko moze biti motor u super stanju tesko je dati pravi odgovor,vecina takvih motora je otisla u vjecna lovista.pored toga i plin :-kuh,kako to zna nekad i zaboliti, Smile

Hvala puno, Golf ostaje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia Lumia 920
Da li je uopste moguce naci Fiat Bravo, u solidnom stanju, star 10-11 godina, za 4000 E?... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

moje zastave, nikad na pola koplja.....

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2684
Zastava Bajina Basta
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
pozdrav ekipi...
Kanim se uzeti auto, ali nikako da se odlucim za model...
A dijapazon je vrlo sirok.
Razmisljam se izmedju c3, ibice i stila. (mada i sve ostalo moze da dodje u obzir. Nisam izricit po ovom pitanju)
i recimo da bih dao negde oko 6 hiljada. moze malo gore - dole.
Stilo naravno 1.9jtd, a ova dva manja 1.4 hdi tj za ibicu 1.4tdi.
Ima li neko neki konkretno obrazlozen savet za mene?
A dodatni problem je sto sam se zalepio za jednu ibicu 2003 1.9 tdi sport sa 130konja i nikako da se odvojim. A i sam znam kako je taj auto vozen. Sigurno nije kupljen da ga neko mazi.
Sve sugestije su dobro dosle...
IP sačuvana
social share
"...zasto se sve to desava,
    dal' covek ista resava
    il smo samo tu zbog ravnoteze
    medju zvezdama.... "
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 259 260 262 263 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.372 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.