Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423205 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Ma sta se izvinjavas, samo se nismo razumeli.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung i5700 + D880
Danas sam se posle 100 godina vozio u toj Alfi, isli smo do Novog Sada. Ipak je 1.8 a ne 2.0, ima 143 konja (+ nas trojica sto smo bili u kolima) i vuce kao zmaj... Koliko sam ja njega skapirao, to je sad sve maksimalno sredjeno i dotegnuto, sve "picikato", ali ce ipak pokusati da ga proda za ~7 500 i uzme nekog dizela...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Citat
Mitovi i legende,sve koje znam da su vozili alfu nikada više posle nisu kupili Alfu,a razlog,pa zato što je šerpa od automobila
'Ajde prestani da lupas gluposti, zivota ti... Ako za Alfu kazes da je serpa, sta bi onda rekao za Fiata???

Ма фиат није ауто то је ђубре ал је зато машина неки пасат који је прешао 300.000 км и коме мораш да мењаш турбину. Шта је то 500-1.000 евра, ситница.  Smile
O čemu bre ti pričaš,bar sam se TDI navozao i sad ga vozim,i nije mnogo dati 500 evraza originalan deo na 300.000km,to je smešna para,da se razumemo.A ti meni nađi fiat-a koji ima 300.000  na satu,ilii Alfu a da nije vrisnuo motor. Smile Ne postoji.I pričamo o nekom kvalitetu.Ili mi kaži koliko košta pumpa nafte za nekog Italijana ja JTD motorom,idi raspitaj se koliko košta nova,pa ispod 2000 evra nije,a nema zamene ili u pola cene,samo keš. Smile
Nađi mi neku živu Alfu iz 80-ih,ima ih,ali po odpadima. Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2009, 17:42:17 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Ау брате ти си неуморан а уопште не читаш шта се пише већ ко нека чавка само гракћеш.  Smile Наравно да није много дати 1.000 евра након пређених 300ккм али је много кад купиш канту са пређених 300ккм и одмах уложиш  1.000 евра за један део. То му дође нула пређених км и улагање од 1.000 евра за један део.  Smile

Citat
A ti meni nađi fiat-a koji ima 300.000  na satu,ilii Alfu a da nije vrisnuo motor.

Сад лупаш ко максим по дивизији. Па иди до неког сервиса па погледај колико км имају на сату не буди смешан баш до те мере.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S8500 Wave
O čemu bre ti pričaš,bar sam se TDI navozao i sad ga vozim,i nije mnogo dati 500 evraza originalan deo na 300.000km,to je smešna para,da se razumemo.A ti meni nađi fiat-a koji ima 300.000  na satu,ilii Alfu a da nije vrisnuo motor. Smile Ne postoji.I pričamo o nekom kvalitetu.Ili mi kaži koliko košta pumpa nafte za nekog Italijana ja JTD motorom,idi raspitaj se koliko košta nova,pa ispod 2000 evra nije,a nema zamene ili u pola cene,samo keš. Smile
Nisam se odavno javljao, ali sada moram. Zbog tebe sam isao po ovoj hladnoci u garazu. JTD 342.121km (kod mene od nekih 120.000) i nemam pojma koliko kostaju pumpa i turbina (jer ih nisam morao menjati). U ponedeljak moram da menjam termostat (40e),a pre 30.000km sam menjao plivajuci zamajac 450e i set kvacila 130e. Koliko je zamajac za tvoj TDI? Problem je jedino sto TDI-ima na 300.000km moras vec drugi put da menjas turbinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia ispo iz modu
Јел зна неко какве су тренутно цене половних возила у Мађарској у односу на остатак Европе?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
@ljbranko, mora da si budzio kilometrazu. To je Italijan, ne moze ni 100k bez generalne.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 158
Zastava Sombor
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung S8500 Wave
@ljbranko, mora da si budzio kilometrazu. To je Italijan, ne moze ni 100k bez generalne.  Smile
Nisam budzio kilometrazu, vec mi je ovo treci motor, a na svakom sam uradio po dve specijale, a izmedju specijala sam ga osvezavao 2 puta. Ipak je to neki levi JTD,a ne TDI (T-zlatno, D-platinasto, I-rubin crvena).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Nisam se odavno javljao, ali sada moram. Zbog tebe sam isao po ovoj hladnoci u garazu. JTD 342.121km (kod mene od nekih 120.000) i nemam pojma koliko kostaju pumpa i turbina (jer ih nisam morao menjati). U ponedeljak moram da menjam termostat (40e),a pre 30.000km sam menjao plivajuci zamajac 450e i set kvacila 130e. Koliko je zamajac za tvoj TDI? Problem je jedino sto TDI-ima na 300.000km moras vec drugi put da menjas turbinu.

Plivajući zamajac i ceo set kvačila je 38000 dinara,čisto da znaš,a auto vredi duplo više nego tvoj. Smile

Toliko o ceni delova. Smile

Nisam budzio kilometrazu, vec mi je ovo treci motor, a na svakom sam uradio po dve specijale, a izmedju specijala sam ga osvezavao 2 puta. Ipak je to neki levi JTD,a ne TDI (T-zlatno, D-platinasto, I-rubin crvena).
Ako si ovo stvarno radio na autu,nemoj više da se javljaš.

Ja se kunem da nikad ni jna jednom mom autu nisam otvarao motor,a svi su imali kilometražu,samo potrošni delovi,kakvo osvežavanje,kakve specijale. Smile

Ау брате ти си неуморан а уопште не читаш шта се пише већ ко нека чавка само гракћеш.  Smile Наравно да није много дати 1.000 евра након пређених 300ккм али је много кад купиш канту са пређених 300ккм и одмах уложиш  1.000 евра за један део. То му дође нула пређених км и улагање од 1.000 евра за један део.  Smile

Citat
A ti meni nađi fiat-a koji ima 300.000  na satu,ilii Alfu a da nije vrisnuo motor.

Сад лупаш ко максим по дивизији. Па иди до неког сервиса па погледај колико км имају на сату не буди смешан баш до те мере.
Pa ako te zapadne šta da se radi,uradiš to i teraš,jebiga,pogledaj na netu koliko u Nemačkoj košta polavan vw sa malom kilometražom ispod 100.000,maltene kao i kod nas. Smile

« Poslednja izmena: 11. Jan 2009, 00:17:58 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Da li si cuo za sarkazam i ironiju?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 244 245 247 248 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.