Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423699 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu

Нисам рекао ни да не верујем ни да не постоји већ да га код нас нема у понуди.  Smile А и шта му вреди што га фабрика производи ако се на тржишту Србије не продаје.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
E ljudi interesuje me da li je realna cena za Golf V 1.4 2000-to godiste 5800€? Ja prodajem peigeot 607 pa mi jedan lik nudi taj golf u zamenu. Da li neko ima iskustva kolku potrosnju imaju ti golfovi ( u gradu).
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony Xperia Neo L
otkud golf V iz 2000?
valjda golf IV i cijena mu je malo veca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Golf IV pardon... Pa ne znam za cenu kolko se krece zato i pitam, znaci nije mnogo? Taj lik kaze da oni idu po visoj ceni ali zato sto je u zamenu kao spustio malo cenu?!
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 19:45:04 od operation_bambi »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Golf V se pravi od 2003 godine...

A ako je Golf 4 1.4 onda nije visoka cena, u oglasima su oko 6k - 6.5k tako da, ali zavisi u kakvom je stanju...  Smile

Jel ti to dajesh glavu za glavu?! 607 za Golf 4 bez doplate?! Ne bih ja dao 607 za Golfa bez njegove doplate...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 19:50:12 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Ne ne ne ne, moj 607 je 2.2 HDI 2002 godiste preso samo 125000km, de da ga dam bez doplate nisam izgoreo po glave Smile Ja cenim 607 12300€, a istekla mu je i registracija, a on nije nesto probao da mu ubije cenu...
Ne znam u kakvom je stanju taj Golf nisam ga video mada sta znam jedino ako nije udaran ili tako nesto ne verujem da moze da bude nesto strasno...
+ ne smem da trazim dlaku u jajetu ni mom ne radi klima bas kako treba Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
a koje ti god 607? 2002?
ne bih ja menjao Peugeot za VW, nema te sile, posle 4 god u 406...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Da da 2002... Ne menjam ga ja zato sto volim, nego brate SKUPOO!!!!!! Ni jedan servis me do sada nije izaso manje od 500€, te crkla klima te reostat pa remenica pa zameni sve diskove i plocice... A da ne pricam da mi se vodi na firmu i da je registracija duplo skuplja nego na fizicko lice, znaci registracija + kasko (obavezan zbog kredita) =120,000 dinara, dodaj na to i odrzavanje pa vidi dal ga nebi menjao Smile A najgluplje je to sto sam preso sa njim od kad sam ga kupio 2005 godine samo 20,000... Mnooogo se tesko prodaju ove 607 i mnogo im pada cena...

Nego ne rece mi niko kolko otprilike trosi Golf IV 1.4 benzinac? Zna li neko?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
ja sam vozio golf 5 1.4 i auto je golo g. a trosi oko 7... valjda... tako je bar ovaj pokazivao, laganom voznjom..
a cuo sam da je taj 2.2 hdi sranje u odnosu na 2.0 ... a sto ne vidis neki 307 1.6 HDi...
jbg, nisam jos cuo da je nekome crkla klima u 607... samo jednom kolegi crko kompresor, na 406-ici, al on 3 god nije servisirao klimu...  Smile
remenicu sam i ja menjao, al mi je 5k, a registracija... jbg... zato mozes da ga kupis bez carine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Ako je 7 to i nije mnogo...
Ne znam na koji 607 2.0 mislis, ako mislis na 2.0 HDi oni su noviji jedno 2-3 godine, imaju sestostepeni manuelmi menjac standardno (moj ima petostepeni), imaju otprilike istu konjazu ali 2.2 ima veci obrtni moment (oko 320 nm ima moj)... Ne mogu da vidim 307 jer ne biram ja nego taj covek mi ponudio zamenu, a izlazio sam na bubanj potok dva meseca i jednom u kraljevo na auto-pijac ui mnogo se tesko prodaje, svi bi da ga uzmu za dzabe prakticno...
Crkavaju mnoge stvari na 607 veruj mi pricao sam sa ljudima koji je isto prodaju na bubanj-potoku i svi se zale na iste stvari.... Ne znam gde ti servisiras tvoj pežo ali ja sam moj servisirao u veranu u beogradu i katastrofa su... Bas sam za tu klimu iso 3 puta od krusevca do beograda: prvo mi zamenili remenicu pa drugi put reostat i na kraju rekli da treba nova klima i ventilator, oko 700€...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.