Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423036 puta)
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73 Music
jbg, 607 je do 2004. promasen model...
tesko se prodaje, pogotovo ako je 2.2 ... 607 ko kupi - kupi nov... u vecini slucajeva...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Po mom misljenju Pezo je promasena marka, a ne samo 607, s obzirom na to kakva sam iskustva imao... Udoban je on, ali sa kvalitetom koji nije u skladu sa klasom na koju cilja 607 i cenom, a ako im je takav top model mogu misliti kakvi su ostali...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Па у тој класи и мени се чини да су залутали док је например 206-ица скроз конкурентна у својој класи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
Pezo promasena marka? ne bih se slozio sa tobom... ne zato sto vozim jedan nego pogledaj malo na netu... 205 i 206 kultni modeli svoje klase, 205 GTi - legenda, takodje dosta uspeha i u moto sportu... (recimo 206 WRC, 405 t16, 908 HDi...)
ne znam koje si Pezoe imao, ali, 90-ih je moja zena vozila 405 i presla nekih 140k sa njim, bez problema, ja sa ovim 311.5k, bilo je sitnih stvarcica, al vecina je posledica exploatisanja u Bg-u, a znam dosta ljudi koje voze 206, 307, 406, i par njih sa 407, niko se nije zalio nesto posebno...
607 nije uradjen na nivou svoje klase, i to je cinjenica, od toga niko ne bezi, ali su manji modeli jako konkurentni u svojim klasama, ako ne i lideri...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Pa pored 607 imam(tj. moj stric) i 306 i jako je los, lenj, kvacilo je ooocajno plitko i iso je kod majstora par puta zbog toga i nikako da se popravi, skripi unutrasnjost... Sto se tice uspeha u moto sportu, pa i nisam bas siguran, sem relija nisu se nigde drugde bas proslavili, nema ih u navaznijim TC sampionatima, o formuli1 da ne pricam...

Nego, onaj Golf IV koji mi nude za 5800€ ima pokvarene hidro-podizace. Sta je to i kolko to kosta da se popreavi zna li neko, pretpostavljam da ima veze sa ventilima kazu cuje se ko dizel...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
a VW se ubio od pobeda u F1...  Smile Al poenta je sto Pug nije za trke, mada i to ume, nego za uzivanje...
sto se tice 306... ko zna u kakvom je stanju... kolega iz Lux-a ima 306 karavan, neki benzinac je u njemu, presao je preko 350k, i i dalje ide... menjano kvacilo i bilo je jos nesto od nekih 300 E, ne znam tacno sta... mada se meni 306 konkretno ne svidja... pogotovo onaj pre restilizacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Citat
a VW se ubio od pobeda u F1... 
Ne ne, ne kazem da jeste, ja zapravo ne volim VW, nego Mercedes a on ima podosta pobeda, njemu ultimativno tezim Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2008, 21:25:41 od operation_bambi »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
hahaha
pa mercedes i peugeot nije ni u kom slucaju isto... tj ne moze da se poredi... to sto ja ne volim mercedes je druga stvar... jedino za sta im skidam kapu je unutrasnjost, al odavno ih zajebao Lexus, tako da... (e, ovo sto pricamo nije za ovu temu... tu je blabla...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Pa pored 607 imam(tj. moj stric) i 306 i jako je los, lenj, kvacilo je ooocajno plitko i iso je kod majstora par puta zbog toga i nikako da se popravi, skripi unutrasnjost... Sto se tice uspeha u moto sportu, pa i nisam bas siguran, sem relija nisu se nigde drugde bas proslavili, nema ih u navaznijim TC sampionatima, o formuli1 da ne pricam...

Nego, onaj Golf IV koji mi nude za 5800€ ima pokvarene hidro-podizace. Sta je to i kolko to kosta da se popreavi zna li neko, pretpostavljam da ima veze sa ventilima kazu cuje se ko dizel...
To su hidro podizači ventila,oni riknjavaju kad se auto vozi sa niskim nivoom ulja,i kad upališ auto čuje se drugačiji zvuk motora,kao da nešto crvči,to se čuju ti podizači,sa time može da se vozi,i zamena nije skupa,menjaju se u kompletu,mislim,ima i pojedinačno da se kupe,ali,najbolje ih je promeniti u kompletu,imaš 8 komada u kompletu,za svaki ventil po jedan.

Taj motor 1.4 nije ništa posebno,trom je i najkraći ima vek od svih vw motora.Ali,ako ide u zamenu da se rešiš 607,onda je dobra kombinacija,njega ćeš posle za keš da gurneš brzo. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N93
Ok hvala na objasnjenju!
Da uzimam ga u zamenu uglavnom da bi ga prodao, ali njemu se ne vidi ni kolko je preso onaj displej mu je nesto riknuo, taj vlasnik kaze da je preso oko 150.000 mada ko ce to da mu veruje... Cak i ako mu ja poverujem to ne znaci da ce meni da poveruju kad probam da ga prodam, svi ce da misle da je preso milionce...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 184 185 187 188 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.