Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424020 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5800xpress
auuu, znaci vozio ga neko iz vlade, a dusa mu je izvadjena... znam kako ovi kod nas voze...
laku noc..
znas kako ti nasa vlada vozi?prijepodne na naftu,posljepodne na benzin :mrgreen:bar po racunima Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 00:27:25 od hupajupa »
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
da nije vladino vozilo?ili od ministarstva?heheheheh

Blizu ste, ali nije vlada ni ministarstvo... Auto je jako dobro ocuvano, ja sam time prezadovoljan...

Ne znam kako su ga vozili, ali ne vjerujem da mu je neko mogao bas toliko vaditi dusu, jer kad si vozac i vozis nekoga ne mozes divljati.... A opet niko nije mogao vise muciti auto od mene...tako da je opet dosao u gore ruke od onih u kojima je bio....  Smile (Ja sam proslu a4 1.8 tjerao da popije cetvrtinu rezervoara na nekih 35-40 km....a pri tome pitanje je da li sam presao preko 100 km/sat)
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 10:55:02 od mx_max »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ima li neko iskustva sa kupovinom vozila sa placeva iz Sapca? Bio sam prosle sedmice da pogledam kakva je ponuda i cini mi se da su povoljniji od ostalih i imaju bas veliku ponudu vozila iz uvoza. Cuo sam da vecinu vozila uvoze iz Italije.

Nasao sam i neki sajt na kome se moze naci ponuda vozila sa ovog podrucija izaberiauto. Interesuje me vase misljenje o odnosu njihovih cena prema ostatku Srbije. Da li je bolje kupovati vozila na placevima ili auto pijacama?
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 22:39:59 od bonapartacar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
naravno na placevima...
ne dovoze vecinu iz italije, vec iz Francuske i Belgije.. a tu je i Auto Italia (zakljuci odakle oni dovoze)
ja sam moj kupio u Sapcu, kao i dosta mojih kolega... niko se jos ne zali... a rade ono sto rade i svi ostali - vracaju kilometrazu...
sta te konkretno interesuje, mozda mogu da pomognem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Ima li neko iskustva sa kupovinom vozila sa placeva iz Sapca? Bio sam prosle sedmice da pogledam kakva je ponuda i cini mi se da su povoljniji od ostalih i imaju bas veliku ponudu vozila iz uvoza. Cuo sam da vecinu vozila uvoze iz Italije.

Nasao sam i neki sajt na kome se moze naci ponuda vozila sa ovog podrucija izaberiauto. Interesuje me vase misljenje o odnosu njihovih cena prema ostatku Srbije. Da li je bolje kupovati vozila na placevima ili auto pijacama?
Ja nisam kupovao tamo,na lošem su glasu,ali,i većina drugih rade iste stvari,(vraćanje kilometraže,menjanje enterijera....)tako da ćeš uglavnom čuti preporuke da ne kupuješ auto u Šapcu,a za auto pijace znam,ne kupuj auto na auto-pijaci,prvo,zato što nabijaju cene,drugo-zato što su to gori indijanci od ovih iz Šapca,sve sami nakupci i prevaranti,a na pijaci u bubanj potoku ima dosta Šapčana,ranije su dolazili zajedno i Subotom uveče formirali red za ulazak u pijacu,da zauzmu dobra mesta,sad ne znam da li se to još uvek radi,jer je pijaca sada u privatnim rukama,pa možda nema reda za ulazak.

Znači,idi na placeve,ali,idi uVojvodini po placevima,što severnije to bolje,prema Subotici,oni mi deluju najpoštenije,ovi šumadinci samo gledaju da te zajebu. Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2008, 22:51:50 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Pricao sam sa par drugara koji su kupovali bas u Sapcu i prilicno su zadovoljni. Cuo sam da imaju dosta konkurentnih placeva pa su im i cene nize u odnosu na ostatak Srbije. Sto se tice Vojvodine ne znam kakva je situacija tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
pa ja ti kazem da je ok tamo... a ovaj Diletant mi nista ne veruje...  Smile
jel ti to kupujes nesto, il se samo raspitujes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Ne znam, Loznica i Shabac su bili mesta gde je bilo najvishe auto mafije pre...i tu se pakovalo i ko zna shta josh, ne znam kako je sada al' nemam puno poverenja u njih, opet iznosim samo svoje mishljenje, nisam imao iskustva sa njima...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
eee, to mi je prilicno poznao, neki komsija prekucavao brojeve 90-ih... i sad vozi A8 zahvaljuci tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
pa ja ti kazem da je ok tamo... a ovaj Diletant mi nista ne veruje...  Smile
jel ti to kupujes nesto, il se samo raspitujes?
Ja sam napisao na kakvom je glasu Šabac,što je tačno,ali sam napisao da i drugi to rade .A gledao sam neku emisiju gde su baš bili u Šapcu povodom prodaje kola i delova,i kažu da je konkurencija velika i da jedino kvalitetom može da se opstane,drugim rečima,da i oni moraju da nude što bolje i kvalitetnije automobile bez mahinacija da bi se opstalo u tolikoj konkurenciji.A lično mislim da treba znati nekog u Šapcu da te uputi kod koga da ideš,a kod koga ne,jer verujem d se to tamo zna,ko je prevarant a ko radi pošteno. Smile

Jebiga,Šabac je poznat po tome još iz vremena kombinacija Vukovak-Beli Manastir,a kad  kod nas jednom navučeš loš glas to se teško ispravlja, Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.