Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424583 puta)
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mislim da je zaboravio samo deo de si rekao da te nerviraju oni seljaci... ko sto ja danas vidim decka, u gofu 3, prebacio Sinalco peskire izlizane preko sedista, odvrnuo neku seljaniju,prednja leva guma ona mala rezervna, a branik zalepljen za krilo onom sivom trakom...  Smile
Majstor gistro šatro fensi improvizacije

GPC - o tome ja pričam, ja sam pričao o saobraćajnoj kulturi i seljacima koji me saljeću da se "trkam" s njima a nekim čudom najviše takvih je u Golfu, prem da me neku noć jedan sa Lybrom iznervirao htio sam da ga ubijem... (čim sam vidio da su sve šajbe zatamnjene i da muzika "dere" znao sam koliko je sati)

Citat
Дилетант не мислим да пасат долази без серва и точкова али свакако у основној опреми не нуди кожу и остала срања. Колико кошта тај пасат 2.0 тди у фулу са кожом и осталим пиздаријама. Ја не верујем да је испод 35к а хонда те изађе испод 30к тачније 29.300.

2.0 TDI sa jako dobrom opremom košta kod nas 63 000 maraka, znači 32 211,38 Eura , skoro uzeo jedan prijatelj od starog pa znam...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:32:42 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
a onaj ko je skupio 22k u kesu, skupice jos 2...  Smile
mada ja ne bih uzeo VW iz vise razloga... a ne verujem ni Hondu...
Koliko ja provalim,tvoja zamerka je na krađu vw,zamerke oko kvaliteta nemaš.I to mogu da razumem zašto izbegavaš vw,sasvim opravdano,i tvoj razlog je jedino opravdan i realan,ali,da uzmemo ovako predpostavku.Koji bi pre uzeo za taxi,onako,po osećaju,koji misliš da bi ti bio korisniji na taxi-ju. Smile
za taxi bih uzeo VW iz jednog razloga - delovi. ima ih mnogo vise i mnogo ih je lakse naci. kada bih birao izmedju ova 2, dizela, ipak bih uzeo Hondu. vozio sam Passata novog 2.0 TDI, i Accord 2.2i-CTDi, i jednostavno mi honda vise lezi. passat mi je previse tvrd...
TDI kao motor je odlican ali prevazidjen. sada su ih poboljsali, ali ima mnogo boljih... Hondin dizel dosta ugladjeniji u radu u mestu...
E,ovo je konkretan i obrazložen odgovor,i tu nema spora.

Извињавам се оно је цена без пдв-а. Значи 24.900 + 18% пдв = 29.382 еура. Колико кошта пасат у том нивоу опреме?

Citat
E,sad twice,jebiga.Ti si možda čuo negde da je na nekoj akciji tolika cena,a i verujem da je tako,ali,ovo su ti cene kod nas sa pdv-om.

Вероватно је акција али и на тој акцији и код једних и код других кад упоредиш цене за онај модел који сам ти навео као пример опет је разлика 8.000 еура. Дакле акција или не дође му на исто.
Dođe ti do skoro 30000 evra,e za te pare tek ne bi uzeo hondu.Vidiš i sam da nije tolika razlika u ceni.Cenovnik sve kaže. Smile

Citat
kad tebe nerviraju ljudi koji voze vw

Vozim ga i ja skoro svaki dan  Smile i par mojih drugova ga vozi i do sada u zadnjih pet godina stari je promjenio dosta (više od 5) auta iz VAG-a

Tako da me definitivno nerviraju ljudi koji voze VW, sam sebe nerviram i ne podnosim se nikako...
Ako te nerviraju,nemoj mene onda da smaraš,nego se na njima istresi,zaustavi ga na ulici,kaži mu da je seljak,isprebijaj ga,tako se to rešava,a ako ne smeš ništa da im kažeš,onda ćuti,i nerviraj se,ili,pokušaj da ne obaćaš pažnju nanjih.Pa ja isto nailazim na kompleksaše non-stop,pun je Beograd čobana,i šta,to kao treba da utiče na mene,mislim,smešno. Smile

twice A koje su to "pizdarije" iz honde,pričaš kao da honda ima autopilota,vw,ima npr.dve,ili čak tri varijante navigacije,i masu raznih varijacija enterijera...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:40:48 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Сад сам гледао по нету, кад будеш хтео да купиш хонду са преко 200 кс има за тебе акорд 3.0 v6 179кв/243кс само га колико ја знам наши не увозе али за тебе ћемо средити један.  Smile

Citat
Dođe ti do skoro 30000 evra,e za te pare tek ne bi uzeo hondu.Vidiš i sam da nije tolika razlika u ceni.Cenovnik sve kaže

Дође ти 29.300. У праву си разлика није као код оног модела 2.0 бензин али је опет у том нивоу опреме разлика 5.000.  Smile

Citat
twice A koje su to "pizdarije" iz honde,pričaš kao da honda ima autopilota,vw,ima npr.dve,ili čak tri varijante navigacije,i masu raznih varijacija enterijera...

И хонда и пасат су без навигације бар по тим ценама које сам ти наводио и код једних и код других навигација је опциона. Сад ћу да ти искуцам оно што сам попамтио од опреме или ако успем да нађем проспекат.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:42:22 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Сад сам гледао по нету, кад будеш хтео да купиш хонду са преко 200 кс има за тебе акорд 3.0 v6 179кв/243кс само га колико ја знам наши не увозе али за тебе ћемо средити један.  Smile

Citat
Dođe ti do skoro 30000 evra,e za te pare tek ne bi uzeo hondu.Vidiš i sam da nije tolika razlika u ceni.Cenovnik sve kaže

Дође ти 29.300. У праву си разлика није као код оног модела 2.0 бензин али је опет у том нивоу опреме разлика 5.000.  Smile
Ali,onaj kome je opušteno da da 30000 evra,5000 mu ne igra presudnu,ulogu,cena je presudna kod jeftinijih automobila.Tu već presuđuje stvar ukusa,jer novac nije presudan.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
серво
кодирани кључ
дељиво задње седиште
ABS sa EBD i BAS
аир бег возач-сувозач
аир бег бочни
прозорски аир бег
двозонска аутоматска клима
радио цд
имобилајзер
VSA
даљинско централно закључавање
ел. подизачи
ел. ретровизор са грејачима
кожни волан
волан са аудио командама
алу фелне 17
ел. кровни отвор
ксенон фарови
магленке
спортски спојлери
кожна седишта
звучници 8 комада
цд шаржер са 6 дискова
аларм
темпомат

Мислим да нешто фали али не знам шта, ово има 100% у тој дизел варијанти од 29.300

Е сад она срања око ентеријера типа да ли је карбон, махагони, чуда муда и остале ситнице то не знам, ово је оно грубо без пресвлака од непрцаног зеца.  Smile

Citat
Ali,onaj kome je opušteno da da 30000 evra,5000 mu ne igra presudnu,ulogu,cena je presudna kod jeftinijih automobila.Tu već presuđuje stvar ukusa,jer novac nije presudan.

Па ти си инсистирао на економским разлозима а не ја.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:52:00 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
e, a ko od vas planira da kupi neki od ova dva pa se toliko prepirete? mislim, ne kapiram ovih zadnjih par strana...
super su oba auta, van nasih finansijskih mogucnosti i to je to...
aj sad da ostavimo malo mesta onima koji stvarno planiraju da kupe nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
серво
кодирани кључ
дељиво задње седиште
ABS sa EBD i BAS
аир бег возач-сувозач
аир бег бочни
прозорски аир бег
двозонска аутоматска клима
радио цд
имобилајзер
VSA
даљинско централно закључавање
ел. подизачи
ел. ретровизор са грејачима
кожни волан
волан са аудио командама
алу фелне 17
ел. кровни отвор
ксенон фарови
магленке
спортски спојлери
кожна седишта
звучници 8 комада
цд шаржер са 6 дискова
аларм
темпомат

Мислим да нешто фали али не знам шта, ово има 100% у тој дизел варијанти од 29.300

Е сад она срања око ентеријера типа да ли је карбон, махагони, чуда муда и остале ситнице то не знам, ово је оно грубо без пресвлака од непрцаног зеца.  Smile

Citat

Па ти си инсистирао на економским разлозима а не ја.
Obrnuto,pozivao si se da je honda isplatljivija jer manje košta,obrnuo si,ja sam govorio o ekonomiji kad sam pisao o kupovini polovnog auta.Kad kupuješ auto za 30.000 evra,o kakvoj mi uštedi govorimo. Smile

Stvarno ne znam šta sve passat ima od opreme,ali od ovoga što si napisao,dobra je oprema,ali ja sam mislio da će tu biti neki automatski menjač,sa manuelnim modom na volanu,senzori parkiranja i neke slične high teck inovacije,većinu ovoga ima i passat u najjačoj opremi.

Čist luksuz

Nakon što ste zauzeli svoje mesto u stilski opremljenom unutrašnjem prostoru modela Passat Highline, možete da uživate u posebnom osećaju ugodnosti. Udobna prednja sportska sedišta imaju mogućnost grejanja. Središnji deo sedišta od ekskluzivne Alcantara kože, kao i bočne strane sedišta, prednji delovi naslona za glavu i površine središnjeg naslona za ruke od kože, pružaju izuzetno udoban osećaj sedenja.
Prvoklasna klima
Serijski klima-uređaj "Climatronic" sa regulacijom temperature u dve zone poseduje indirektni modus i radi gotovo bez promaje. Klima se može individualno podešavati na levoj i desnoj strani vozila. Senzori beleže varijacije temperature i održavaju konstantnom podešenu temperaturu unutrašnjeg prostora automatskim prilagođavanjem broja obrtaja ventilatora i temperature vazduha.
Dinamična prednost
Točkovi i gume modela Passat Highline otmenošću privlače poglede. Aluminijumski naplaci "Adelaide" dimenzija 16 cola, sa pneumaticima širine 215 i osiguračima za točkove, kombinuju savršen dizajn sa najvišim zahtevima u pogledu dinamične vožnje. Ostavite sve za sobom - put Vam je pod nogama.
Inovativna vrhunska tehnologija
Passat Highline ima šta da pokaže - kako bi odlično stigli do cilja: automatsko paljenje svetla, "Coming home" i "Leaving home"-funkcija, multifunkcionalni pokazivač i uređaj za regulisanje brzine. On već od 30 km/h održava brzinu koju ste Vi odabrali bez potrebe za dodavanjem gasa. I to sve dok ne upotrebite kočnicu, spojnicu ili ne isključite uređaj.
Udobnost predviđanja
Sigurno i udobno možete da se vozite sa serijskim senzorom za kišu. On meri vlagu na prednjem staklu pomoću infracrvenog senzora i aktivira brisače kada pada kiša. Brzina brisanja automatski se reguliše u zavisnosti od količine padavina. Brizgaljke uređaja za pranje stakla sa mogućnošću zagrevanja takođe osiguravaju odličnu vidljivost u svakom trenutku.
Snažan doživljaj

Snovi su najlepši, kada možemo da ih ostvarimo. Sa mogućnošću individualizacije, koju nudi model Passat, možete ispuniti sve svoje automobilske snove. Vaš Passat kao koncertna sala? Po želji možete da otvorite neslućene dimenzije zvuka sa Dynaudio-Sound-sistemom. On je izrađen specijalno za akustiku unutrašnjeg prostora. Osim toga tu je i Highend pojačalo sa deset kanala, a od zvučnika: četiri niskotonca, dva Dome-srednjotonca i četiri dinamična visokotonca.
Sistem startovanja i zaključavanja uz pomoć daljinskog upravljača sa radio-signalom integriše svetsku novost: funkciju komfornog startovanja "Press & Drive" na instrument-tabli. Odašiljač koji ujedno služi i za otvaranje i zatvaranje putem centralnog zaključavanja postavlja se u držač desno od upravljača. Pritiskom na njega pokreće se motor. Komforan dodatak, jer više nema ključa za paljenje u klasičnom smislu.

Passat je na Euro NCAP Crash-testu dobio pet zvezdica i time postigao najbolji mogući rezultat za zaštitu putnika. Test dokazuje: Passat štiti i male i velike putnike, između ostalog svojom krajnje robusnom ćelijom za putnike, koja se pokazala izuzetno stabilnom. Dodatnu zaštitu pružaju takođe i sistemi za vezivanje, kao i inteligentni, aktivni bezbednosni elementi poput elektronske kontrole stabilnosti kojom upravljaju senzori ( ESP) ili opcionalno raspoložive automatske regulacije odstojanja između vozila (ACC). Passat je četvrti Volkswagen-ov model, koji je na Euro NCAP Crash-testu dobio pet zvezdica. Dokaz da Volkswagen postavlja merila u oblasti bezbednosti i zaštite putnika.

Serijska elektronska parkirna kočnica aktivira se pritiskom na dugme i automatski se deaktivira kod kretanja. Tako Vaš Passat kreće bez trzaja. Kod zaustavljanja na semaforu, kao i kod kretanja na uzbrdici, Auto-Hold-funkcija, opciono na raspolaganju, sprečava povratno klizanje vozila, što predstavlja posebno udobnu prednost u oblasti bezbednosti.

Elektronska kontrola stabilnosti kojom upravljaju senzori (ESP) zadužena je, zajedno sa drugim sistemima upravljanja vozilom kao što su ABS, EBV, ASR i EDS, za održavanje ispravnog pravca kretanja. U kritičnim situacijama mogućnost proklizavanja se svodi na najmanju moguću meru a povećava se preciznost održavanja traga kretanja. Rezultat: U svakom trenutku put Vam je pod odličnom kontrolom. Komforni kočioni asistent dodatno je zadužen za sigurno kočenje.

Sigurna kontrola
Sprečava opasne situacije kod pojave zastoja u saobraćaju: opciona, automatska regulacija odstojanja između vozila. Ako se smanji unapred definisano bezbednosno odstojanje u odnosu na prethodno vozilo, Passat automatski koči iz brzine pterhodno definisane pomoću uređaja za regulaciju brzine. Ukoliko se put oslobodi, on opet ubrzava na prethodno odabranu brzinu. Očigledno poboljšanje sigurnosti u saobraćaju.

Najbolja podrška

Glavni uzrok kod kvara na pneumaticima je gubitak pritiska u pneumaticima. Opcioni direktni kontrolni sistem pritiska u pneumaticima nadzire pritisak vazduha u svim pneumaticima i na vreme Vas upozorava u slučaju gubitka pritiska.
Savršeno rukovanje
Od brzine zavisan servo-upravljač (Servotronic) omogućuje precizno upravljanje modelom Passat u svakoj situaciji. Kod niskih brzina, kao na primer prilikom parkiranja, servo podrška je najveća. Što je kretanje brže to se više smanjuje podrška. Tako i pri većim brzinama odlično vladate vozilom i možete još preciznije upravljati.

Toliko o opremi.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
Umorio sam se chitajuci vas, kako li je vama....  Smile

Ajde batalite se corava posla, svaki auto ima svog kupca tako da... Smile

EDIT: Evo nekog testa kog sam nashao na sajtu vrelihguma, mada Mazda je nije Honda u pitanju al' jbg...

http://vrelegume.co.yu/strana.php?rubrika=4&&tip=auto_uporedni_testovi&&tip_id=11
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 22:27:41 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
Ajde batalite se corava posla, svaki auto ima svog kupca tako da... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Obrnuto,pozivao si se da je honda isplatljivija jer manje košta,obrnuo si,ja sam govorio o ekonomiji kad sam pisao o kupovini polovnog auta.Kad kupuješ auto za 30.000 evra,o kakvoj mi uštedi govorimo.

Па све време потенцираш на бољој продаји, на то сам мислио кад сам рекао да причаш о економском моменту.

Citat
Stvarno ne znam šta sve passat ima od opreme,ali od ovoga što si napisao,dobra je oprema,ali ja sam mislio da će tu biti neki automatski menjač,sa manuelnim modom na volanu,senzori parkiranja i neke slične high teck inovacije,većinu ovoga ima i passat u najjačoj opremi.

Па нисам ни рекао да пасат ово нема у најјачој опреми већ само наводим шта се нуди за те паре.
Што се мењача тиче имаш 6б мануелни или 5б аутоматски, па ко шта воли.

Јао... Па ти си читав роман ископирао о пасатовој опреми, оно што сам ја код хонде навео у 2 речи ти си овде накењао по 3 реда. Зар није лакше написати темпомат и дупла клима него кењати у 2 пасуса шатро да се човек просто одушеви.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2008, 00:20:21 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.