Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424390 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Не знам од кад су ти те цене али важеће нису сигурно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Citat
Prvo ja uvek pljujem kao odgovor,na druga pljuvanja.A da si čoban to stoji,jer da nisi,rekao bi nešto pametnije.Nikada nikome ko je pitao da kupi neki drugi auto,nisam govorio da kupi vw,nisam nikada nikome ko je hvalio svoj auto,nisam rekao da mu je auto sranje,možda samo kao odgovor na neke predhodne uvrede,nikad nisam ni jednu temu otvorio u vezi vw,niti sam pisao neke hvalospeve o vw.Problem je u tebi,jer valjda misliš da ja treba da kažem da je moj auto skup,ili,loš da bi ti dobio moralnu satisfakciju,i zato si jedan mali kompleksaški seljačić.Obrazloženo

Ma ti si prosto divan... ti nikad i nisi veličao VW, nikad nisi ni prozivao, to smo mi svi ovde budale... smješan si... i puno si pametniji od mene pa ne mogu razgovarati više s tobom ...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:02:48 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung i8510 innov8
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 20:58:20 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Honda Accord 2,0 iVTEC Comfort   1998   155   190   20886 evra

Volkswagen Passat 2,0 FSI Comfortline   1984ccm   150ks   200   28690evra.

Ја сам ти навео пример за ова два модела само са тренутно важећим ценама, мада и по овим твојим разлика је опет 8.000 еура.

Citat
Twice

Pogledaj cene,izneo sam ti celu hondinu ponudu,i deo vw ponude,i ponovo je vw bolji izbor.

Ма ја сам дефинитивно будала. Па ти не читаш ни то што сам поставиш ,а камоли шта други пишу.  Smile

Ево по ценовнику који је врачарац поставио

Accord 2,2 i-CTDI sport executive   24.900

У том нивоу опреме пасат кошта сигурно 35.000. Ја стварно не знам где је ту боља рачуница на страни пасата осим нешто јефтиније регистрације.  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:11:06 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Tattoo
Не знам од кад су ти те цене али важеће нису сигурно.
E,sad twice,jebiga.Ti si možda čuo negde da je na nekoj akciji tolika cena,a i verujem da je tako,ali,ovo su ti cene kod nas sa pdv-om. Smile

Citat
Prvo ja uvek pljujem kao odgovor,na druga pljuvanja.A da si čoban to stoji,jer da nisi,rekao bi nešto pametnije.Nikada nikome ko je pitao da kupi neki drugi auto,nisam govorio da kupi vw,nisam nikada nikome ko je hvalio svoj auto,nisam rekao da mu je auto sranje,možda samo kao odgovor na neke predhodne uvrede,nikad nisam ni jednu temu otvorio u vezi vw,niti sam pisao neke hvalospeve o vw.Problem je u tebi,jer valjda misliš da ja treba da kažem da je moj auto skup,ili,loš da bi ti dobio moralnu satisfakciju,i zato si jedan mali kompleksaški seljačić.Obrazloženo

Ma ti si prosto divan... ti nikad i nisi večičao VW, nikad nisi ni prozivao, to smo mi svi svi ovde budale... smješan si... i puno si pametniji od mene pa ne mogu razgovarati više s tobom ...
Nema šta da razgovaramo,kad tebe nerviraju ljudi koji voze vw,to si sam rekao jednom prilikom,i ponovo je problem u tebi,tako da misli zašto te nerviraju,da li je zbog toga što golf vredi više od tvog auta,ili,mnogo hvale golfa,a ti kad spomeneš styla,oni te spuštaju,ili te neki TDI odrao,ko zna,ali neki razlog jeste od ovih koje sam naveo.Tako da,ti imaš problem,ja ne. Smile

Honda Accord 2,0 iVTEC Comfort   1998   155   190   20886 evra

Volkswagen Passat 2,0 FSI Comfortline   1984ccm   150ks   200   28690evra.

Ја сам ти навео пример за ова два модела само са тренутно важећим ценама, мада и по овим твојим разлика је опет 8.000 еура.
Honda Accord 2,2 iCTDi Executive   2204ccm.   140ks   340   32214 evra.

Volkswagen Passat 2,0 TDI Comfortline   1968   140   320   30490 evra

Eto,mene npr. interesuje dizel i passat je jeftiniji od honde,takvih primera ima koliko hoćeš,ali,nikad ne bi najjeftiniji i najslabiji auto uzeo iz ponude.

"Ево по ценовнику који је врачарац поставио

Accord 2,2 i-CTDI sport executive   24.900

У том нивоу опреме пасат кошта сигурно 35.000. Ја стварно не знам где је ту боља рачуница на страни пасата осим нешто јефтиније регистрације.  Smile"

A koji je to nivo opreme,kao da pričaš o jahti,pa jel misliš da pasat dolazi bez serva,klime,podizača,ja sam ti naveo šta fabrika nudi,a ti iznosiš neke podatke napamet Smile

Imaš cenovnik i uporedi,sitna je to razlika za te pare,pogotovo dizeli,nemoj da za hondu dizel daš 32000 evra,a za dve godine vredi duplo manje.

A šta ako hoću da uzmem auto sa preko 200 konja,šta onda honda nudi.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:21:09 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Извињавам се оно је цена без пдв-а. Значи 24.900 + 18% пдв = 29.382 еура. Колико кошта пасат у том нивоу опреме?

Citat
E,sad twice,jebiga.Ti si možda čuo negde da je na nekoj akciji tolika cena,a i verujem da je tako,ali,ovo su ti cene kod nas sa pdv-om.

Вероватно је акција али и на тој акцији и код једних и код других кад упоредиш цене за онај модел који сам ти навео као пример опет је разлика 8.000 еура. Дакле акција или не дође му на исто.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:20:26 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
a onaj ko je skupio 22k u kesu, skupice jos 2...  Smile
mada ja ne bih uzeo VW iz vise razloga... a ne verujem ni Hondu...
Koliko ja provalim,tvoja zamerka je na krađu vw,zamerke oko kvaliteta nemaš.I to mogu da razumem zašto izbegavaš vw,sasvim opravdano,i tvoj razlog je jedino opravdan i realan,ali,da uzmemo ovako predpostavku.Koji bi pre uzeo za taxi,onako,po osećaju,koji misliš da bi ti bio korisniji na taxi-ju. Smile
za taxi bih uzeo VW iz jednog razloga - delovi. ima ih mnogo vise i mnogo ih je lakse naci. kada bih birao izmedju ova 2, dizela, ipak bih uzeo Hondu. vozio sam Passata novog 2.0 TDI, i Accord 2.2i-CTDi, i jednostavno mi honda vise lezi. passat mi je previse tvrd...
TDI kao motor je odlican ali prevazidjen. sada su ih poboljsali, ali ima mnogo boljih... Hondin dizel dosta ugladjeniji u radu u mestu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Citat
kad tebe nerviraju ljudi koji voze vw

Vozim ga i ja skoro svaki dan  Smile i par mojih drugova ga vozi i do sada u zadnjih pet godina stari je promjenio dosta (više od 5) auta iz VAG-a

Tako da me definitivno nerviraju ljudi koji voze VW, sam sebe nerviram i ne podnosim se nikako...
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:26:50 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
mislim da je zaboravio samo deo de si rekao da te nerviraju oni seljaci... ko sto ja danas vidim decka, u gofu 3, prebacio Sinalco peskire izlizane preko sedista, odvrnuo neku seljaniju,prednja leva guma ona mala rezervna, a branik zalepljen za krilo onom sivom trakom...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Дилетант не мислим да пасат долази без серва и точкова али свакако у основној опреми не нуди кожу и остала срања. Колико кошта тај пасат 2.0 тди у фулу са кожом и осталим пиздаријама. Ја не верујем да је испод 35к а хонда те изађе испод 30к тачније 29.300.

Citat
A šta ako hoću da uzmem auto sa preko 200 konja,šta onda honda nudi.

Не знам да ли је ови наши увозе али знам да има дизел од 211 кс. (исто је 2.2)
« Poslednja izmena: 25. Apr 2008, 21:30:05 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 163 164 166 167 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.