Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 421956 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Добро сад да ли је закон то је већ ствар укуса и твоје пристрасности. С обзиром да га је навео као опцију и ја сам му га препоручио иако ја лично за 12.000 не би сигурно купио пасата. Далеко од тога да је лош ауто али опет кажем ствар укуса.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
ko je reko da lazes? samo kazem da si uvek za njemce...   Smile

Ko Diletant... Smile Stari ti je to kobasichar...  Smile
Samo da je Nemacko,pa makar bilo i govno... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
ko je reko da lazes? samo kazem da si uvek za njemce...   Smile

Ko Diletant... Smile Stari ti je to kobasichar...  Smile
Samo da je Nemacko,pa makar bilo i govno... Smile
Jajaro ćelava ne spominji me. Smile

Добро сад да ли је закон то је већ ствар укуса и твоје пристрасности. С обзиром да га је навео као опцију и ја сам му га препоручио иако ја лично за 12.000 не би сигурно купио пасата. Далеко од тога да је лош ауто али опет кажем ствар укуса.
Pa za pasata je pitao,i pasat je extra automobil i nema šanse da pogreši ako ga kupi.
« Poslednja izmena: 29. Feb 2008, 14:10:40 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
pa pitao je za Passata, al je rekao da mozemo jos nesto da mu predlozimo.
i ja predlazem samo ono sto sto znam kakvo je...
cinjenica je da je Pasat super, al isto tako i da je 406 udobniji i da je lepsi (ovo je moje licno misljenje), i da se VW mnogo krade... kao i Skoda...
u principu u ovoj klasi nema losih kola...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Off obrisan...
Deco.. ponasajte se...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Da, Da, Uzivaj!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Motorola Defy
Ljudi, nemojte se svadjati, nema potrebe za time Smile
Prvo, hvala svima na odgovorima. GPC_, i ja sam razmisljao o nekoj auto kuci i pregledajuci mnostvo auto kuca na internetu, nekako mi je bas Holliday delovala najmanje prevarantska i profi, bar po nacinu skladistenja vozila Smiley E sad, interesuju me i komentari svih koji su tamo pazarili. Sto se tice uvoza iz inostranstva, mogao bih da cimam od mog prijatelja, poznanika, ali nisam bas siguran u to Smile Jos jedna solucija mi je u igri trenutno: jedan dobar prijatelj skoro je uvezao Forda Fokusa 1.8 TDCI (godiste-decembar 2003.) iz Nemacke, u extra je stanju, ima servisnu knjizicu, redovno je odrzavan i covek ga je u Nemackoj vozio uglavnom auto putem do posla i nazad... A znajuci kakva je picajzla taj moj prijatelj sto se tice automobila, ne sumnjam da je automobil u odlicnom stanju. Ceni ga 9000 E, a prodaje ga jer je zeleo Passata karavana, koji mu je taj poznanik trenutno nasao. Sto se tice Passata i Golfova, mnogo sam se pokolebao jer citam po forumima a i kroz razgovor sa prijateljima, vidim da se najvise kradu kod nas  Smile Moj kolega je skoro kupio Passata za 11200e sa full opremom i zaista moram reci da je neverovatan i da sam se zaljubio u taj auto! Jedino me je strah zbog kradja i verovatno ce to na kraju presuditi sto se tice neuzimanja VW. Smile Ovaj Pezo deluje zanimljivo, samo me interesuje znaci kako posluje auto kuca Holliday i koliko su im vozila pouzdana. Smile
IP sačuvana
social share
LOVE IS IN THE AIR!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
sto se njih tice, mogu da ti kazem da su jako korektni, od trenutka kad dodjes tamo do uzimanja kljuceva... nisam dugo bio na placu, al kad sam moj uzimao sva kola su bila u skladistu (ili kako se to vec zove), prilicno su ljubazni i ok... i sto se tice probne voznje (ja probao 5 kola taj dan Smile) i oko sve papirologije...
jos jedan prijatelj (i kolega) je isto kod njih uzeo 406 samo obican i evo, i on je negde oko 250 000, bez problema... (ako ne racunamo pumpu za gorivo koja je riknula jer je klinac vozio na rezervi dok se nije ugasio auto)
u svakom slucaju, i autom i njima sam prezadovoljan.
(ne znam da li ce moderatori obrisati ovo, al covek je pitao za misljenje o toj auto-kuci...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
sta mislite o modelu VOLVO S40 2.0D, kraj 2005 presao je 35000km a cijena mu je 16500eura
cuo sam da su modeli izmedju 2004-2006 god. imali dosta problema sa elektronikom i drugim sitnijim kvarovima
da li je tacno da je ovaj model sastavljan u holandiji

zanimaju me i komentari osoba koje voze ove novije modele da li je VOLVO i dalje zadrzao kvalitet koji je i nekad imao,
da li su skupi djelovi, servis, da li je tesko nabaviti djelove i sta mislite o cijeni
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 02:08:37 od rogonja121 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung i8510 innov8
Hmm, malo je preshao s' obzirom da ti automobili lagano prelaze 300.000 km...Shto se tiche kvaliteta sigurno je tu, nisam vozio s40 ali sam vozio neko vreme s80 i ono, nema nikakvih problema i posle 350. 000km...

Shto se tiche servisa, to je malo problem zato shto ih nema puno koliko znam, ovlasceni servis, jedan u zemunu i ima neka radnja za delove u delovu...to je ono shta ja znam...tako da nije neki veliki izbor kod koga cesh ici...

Shto se tiche cene, malo je visoka, ali s'obzirom da je tako malo preshao i shto je prilichno nov (2005 godishte) onda je i ok...

Mada za te pare mozesh da uzmesh i veci, onaj s60 koji je taman ni veliki ni mali ( http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/187693 )

Shto se tiche motora, Volvo ima extra dizel motore mada meni se vishe svidja onaj 2.4 i 2.5 motor...

Pogotovu me je odushevljavala potroshnja koja je extra mala za toliki potor i konjazu...

Evo ti jedan s40 ali je stariji i sa 1.9 motorom... http://www.mojauto.co.yu/polovni-auto/187709
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
So_Lonely_SD, bio sam danas u Sapcu, pa skoknuo do Holliday-a, evo par slicica one 406-ice... u extra je stanju...
(ne obracajte paznju na mrlju na slici, to je moja slogirana kamera... Smile)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image508.jpg
(367.26 KB, 1600x1200)
Image509.jpg
(346.33 KB, 1600x1200)
Image512.jpg
(366.91 KB, 1600x1200)
Image511.jpg
(267.68 KB, 1600x1200)
Image510.jpg
(318.63 KB, 1600x1200)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.852 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.