Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 421202 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
За те паре можеш узети пасата каравана  '04/'05
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
za te pare imas prilicno veliki izbor iz srednje klase...
sad ce me verovatno neki zadaviti, al preporucujem 406 karavan. Udoban je, prostran, jak i pouzdan dizel, odlicna oprema a sigurno je udobniji od Passata...
ako patis od sindroma "nemac" - uzmi passata, al se oni na nasim prostorima mnoooogooo vise kradu...
opcije su ti jos... Skoda Octavija kombi, Renault Laguna, Opel Vektra, Citroen C5...
http://www.autokucaholliday.co.yu/plac/detalji.php?id=1555#detalji   ovakav je moj, na istom mestu sam ga i kupio, i prilicno je korektan covek... sva kola su u odlicnom stanju, ne kupuje havarisana pa ih prepravlja... a 406 dosta voze taxisti tako da to ipak nesto govori...
(ovo nije reklama samo mu pomazem da izabere auto...)
twice, tesko da ce za te pare da nadje 2004 - 05... za 13500, 14000 moze.
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 12:16:35 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Па колико сам га схватио неко би му довезао ауто дакле не би га куповао на плацу и у том случају глатко може да га узме за те паре осим ако му тај неко неће узети 2 сома за услугу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
za te pare imas prilicno veliki izbor iz srednje klase...
sad ce me verovatno neki zadaviti, al preporucujem 406 karavan. Udoban je, prostran, jak i pouzdan dizel, odlicna oprema a sigurno je udobniji od Passata...
ako patis od sindroma "nemac" - uzmi passata, al se oni na nasim prostorima mnoooogooo vise kradu...
opcije su ti jos... Skoda Octavija kombi, Renault Laguna, Opel Vektra, Citroen C5...
http://www.autokucaholliday.co.yu/plac/detalji.php?id=1555#detalji   ovakav je moj, na istom mestu sam ga i kupio, i prilicno je korektan covek... sva kola su u odlicnom stanju, ne kupuje havarisana pa ih prepravlja... a 406 dosta voze taxisti tako da to ipak nesto govori...
(ovo nije reklama samo mu pomazem da izabere auto...)
twice, tesko da ce za te pare da nadje 2004 - 05... za 13500, 14000 moze.

puno je para taj peugeot.
to je dobar auto, moj stari je s njim prešao 50 000 bez ijednog pa i najmanjeg kvara + što je kod mene svaki dan proživljavao razna mučenja  Smile
njegova cijena je do 8 - 8500 E max
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
ma cena manje vise, teo sam da vidi auto... a ja sam moj platio 11 pre 3 godine... tj sad ce 4...
moze da se nadje za 8 - 8500 isti vaki...
So_Lonely_SD, evo ti kako moj izgleda http://forum.burek.com/index.php/topic,4916.1120.html  (pri kraju strane)
« Poslednja izmena: 28. Feb 2008, 20:56:55 od GPC_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Pozdrav ljudi. Kupio bih auto do nekih 12000e otprilike (mozda koja stotina gore). Bitno mi je da je karavan, dakle porodicni auto, i da ne moram u njega bar neko duze vreme ulagati i razmisljati da li ce svakog trenutka nesto da mu se pokvari. Da ima solidnu opremu (a.klima,abs,servo,elektro podizace stakala..) Dakle razmisljao sam o novoj Daciji karavan MCV 1.5dCi sa full opremom ili da cimam nekoga da mi doveze iz Nemacke nekog Passata karavana Tdi ili Golfa IV karavana tdi. Igrom slucaja sam naveo dizelazse, naravno da to nije obavezno. Ali takodje bih zeleo da kupim auto koji i nije bas veliki potrosac. Dakle u slucaju benzinca, ugradio bih mu plin. Sta biste mi vi preporucili? Moram napomenuti da se bas ne razumem u kvalitet razlicitih marki automobila (sve sto znam sam uglavnom saznao iz price sa prijateljima ili sa foruma). Takodje me interesuje kakvi su za odrzavanje. Unapred hvala na odgovorima (ukoliko ih bude bilo, a nadam se da hoce Smiley )
Pasat 1.9 tdi,ili uzmi beznzinca 1.8T i na njega stavi plin,možeš da nađeš 2003.2004 god.Benzinci su manje prešli i mogu da se nađu i sa ispod 100000 na satu.Ako hoćeš da se voziš pouzdano udobno ,sa malom potrošnjom i pristojnom cenom serviosa i delova,uzmi pasata i rešio si probleme.
Ni golf 4 karavan nije loš,ja ga vozim oko 4 god.,ali ima malo prostora na zadnjoj klupi,pasat je mnogo veći auto,a razlika u ceni nije velika.
Možeš i da nađeš Škodu superb,to ti je isto kao i pasat,mnogo kvalitetan i dobar auto,i motori su isti.

I obavezno stavi zeder,nemoj da kupuješ kopije,razne šape i slična govna.Samo zeder bravu uzmi i naravno alarm.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
cist ljubitelj nemaca...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
cist ljubitelj nemaca...  Smile Smile
A ništa ga nisam slagao,sve je istina.To je lepota nemaca,kad ga hvališ ne moraš da lažeš. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
ko je reko da lazes? samo kazem da si uvek za njemce...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
ko je reko da lazes? samo kazem da si uvek za njemce...   Smile
Pazi,kad si rekao čist ljubitelj nemaca,to ti je odmah kao da sam pristrasan i da mu govorim bajke o nemcima,a ja sam mu samo napisao istinu,a i on je pitao za nemce,nije pitao za neku drugu firmu,nego je pitao za pasata,i to je najbolji polovan auto koji može da se uzme za 12000 evra,sigurno.Može i za 5000-6000 hiljada da se uzme dobar auto,ali ako je on spreman da plati 12000,za te pare pasat je zakon. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.