Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424098 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Pozdrav ljudi...
Imam, ni manje ni vise. 4000e. Trenutno vozim krsa WV POLO I `85. i raspada se. Sta bih za ovaj novac mogao da kupim, a da sam bar malo siguran da me nigde nece ostavljati.

E pa ljudi, kupio sam. Prvo, ne zelim da neko protumaci ovo kao da se hvalim ili tako nesto, jednostavno hocu da vam kazem sta sam kupio, kakvi su mi prvi utisci, pa bih voleo cuti i vase misljenje.

Zapravo, radi se o Fiat Bravo, ali ne kao sto sam pomenuo u nekom od predhodnih postova, sa motorom 1.6 i 16v, vec sa motorom od 2.0 i 20v. Ono sto mene licno odusevljava je to sto je `98. godiste i presao je 130 000 km. Ja licno mislim da to nije mnogo Smile, a? Uvezen je 2004. iz Italije. Legalan. Registrovan. Dalje sto me odusevilo je izgled. Alu - felne i niskoprofilne siroke  gume. Spojleri sa svih strana, mada ne toliko upadljivi...nesto izmedju elegantnih i sportskih nota. Oprema i enterijer - nemam reci.Mislim da bi svaki komentar bio suvisan...E sad, ono sto me ubija - nema plin a toliki agregat. Drugo, brave su UZASNE, ali, UZASNE. Nigde, pa cak ni na fici iz 75. nisam nailazio na tako trule brave. Dalje, prva je boja i na nekoliko mesta je samo malo izgreban od granja, mada, mene sitnice uzasno ne rviraju. Auspuh, prednji lonac se jedva primetno cuje, mislim, cuje se kako ne treba, ali to uopste nije upadljivo. Obrtometar je stabilan i na leru ne varira. Na putu se ponasa ekstra. Nista ne skripi, ne zvecka, maltene se i ne cuje. Gas mnogo dobro prima, menjac bez problema. Vozio sam ga, na vecim uzbrdicama u cetvrtoj brzini, a na manjim cak i u petoj. Kao da ne oseca...I jos nesto me interesuje, oni koji znaju - neka kazu - auto je stajao 15 -tak dana i na suncu i na kisi i nije vozen, tako da su mu diskovi napred i pozadi pomalo korozirali...kada sam presao oko 80km, delimicno je nestalo, ali ima jos korozije. Treba li nesto posebno da uradim, ili....pisite, svaki komentar dobro dodje.
Poz svima   
IP sačuvana
social share
Da, ovo je moj potpis...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
[I jos nesto me interesuje, oni koji znaju - neka kazu - auto je stajao 15 -tak dana i na suncu i na kisi i nije vozen, tako da su mu diskovi napred i pozadi pomalo korozirali...kada sam presao oko 80km, delimicno je nestalo, ali ima jos korozije. Treba li nesto posebno da uradim, ili....pisite, svaki komentar dobro dodje.
Poz svima   
nema sta da brines za tu hrdju,voznjom,tj. kocenjem disk se tanji pa sa tim neces imati problema.savjet,ugradi plin!poz
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Nestala je rdja. A za plin cu morati malo da pricekam...imam nekoliko stotina evra razloga za cekanje!
Hvala ti na savetu.Pozdrav
« Poslednja izmena: 16. Jan 2007, 15:19:39 od Nole83 »
IP sačuvana
social share
Da, ovo je moj potpis...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Zanima me Lamborghini Murcielago!Planiram da ga kupim kad napunim 18,znaci za 2 meseca! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Zanima me Lamborghini Murcielago!Planiram da ga kupim kad napunim 18,znaci za 2 meseca! Smile

Pa kupi ga Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pa ocu samo mi trebaju pare!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Igraj loto, za 2 meseca imaš 8 izvlačenja,možda ti se posreći. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
da znas da hocu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Samsung D900
Peugeot HDI 2.0 je odlican automobil jedina mana je odrzavanje,jako je skupo jer se rezervni delovi prodaju samo u sklopovima!OPEL VECTRA je solidan samo sto nije pouzdan sto se tice limarije, ako bas zelis dizel varijantu onda ti ja preporucujem sa 1.7 DTI motorom to ti je inace ISUZU-ov motor,odlicno se pokazao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You are a legend in your own mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Pozdrav svima!Odlična tema!Molio bih vas za jedan savet!Pre par dana sam na Novom Beogradu video parkiranog Fiata Uno,inače sam veliki ljubitelj baš tog modela,naime,model je bio 1.4 ie,imao je pozadi Abarth nalepnicu i alu felne Borbeth i čini mi se da je malo spušten.Duže već planiram da pazarim baš Una a ovaj me je oduševio.Crn sa petoro vrata i šiberom.Probao sam na internetu da ga nađem ali bezuspešno,u jednoj radnji za prodaju Fiat delova su mi rekli da postoji takav model ali da nije imao zvaničan uvoz u našu zemlju jer je bio namenjen za Švajcarsko tržište.Da li neko možda više zna o ovom modelu ili ima predstavu koliko takav model košta,pošto bi se odvažio i ostavio poruku vlasniku da sam kupac ako on želi da ga proda.Šaljem i dve sličice koje sam uspeo da nađem na net-u,stim što je model koji sam ja video sa petoro vrata.Unapred hvala!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

021810c7c16e9140fbe15bc99ef320a2.jpg
(54.69 KB, 800x533)
f6472ad5fbdc0260004dd66e13d24ee7.jpg
(94.23 KB, 800x533)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.