Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 345 346 348 349 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424181 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Sony Xperia Neo L
Da li neko ima uskustva sa BMW 316 ti compact? Da li ga je vozio ili ga vozi?
Koliko sam citao po forumima niko ga ne hvali, pa me interesuje da li je opravdano ili ne. Vredi li 6000e dati za 2003 god?

Ako ga kupis zauvijek ces ga voziti - nikad ga neces moci prodati.
po kom osnovu ovakva konstatacija?
Nisam bukvalno mislio da ga nikad nece prodati, ali ce ga vrtiti duze vrijeme po oglasima...
Tesko se i ''normalan'' auto proda, a kamoli ovaj za kog 70% ljudi smatra da je ruzan...

@bokeee svaka roba ima svoga kupca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Pa naravno da ima, pa tako i ta trojka. I auto uopšte nije ružan.

Sasvim fino izgleda.

Nisam ga vozio al eto vidim da mu je motor 1.8 benzinac, iako nosi oznaku 316. Dobar motor.

Evo neka kritika na engleskom... jes to recenzija dok je auto još bio nov, al ajd... ima neke zamerke, al na vožnju nema nikakve. Sve super radi, menjač, kočnice... lak za upravljanje. Kaže i da je udoban.

http://www.ukcar.com/road_tests/bmw/compact/

A uostalom brate, najbolje odeš sam i provozaš, šta sad mi drvimo majmuna kad nemamo pojma.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Sem sto je ruzan i sto ima dosta delova koji ne odgovaraju sa limuzine ili kupea te ih stoga moras platiti skuplje,"isti" je kao i svaki E46
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Pomagajte!
Treba da kupim polovan auto... cetvoro dece jasno ukazuju na potrebu za minivanom i posle kraceg (7-dana) razmisljanja sveo se izbor na peugeot 807 ( citroen c8 ili fiat ulissis ), ford galaxy ili renault grand espace godista od 2005 i mladjeg. da li neko moze da mi pomogne savetom ili iskustvom sto se tice ovih automobila i da mi kaze iz prve ruke prednosti i mane odnosno za koji bi se bilo najbolje odluciti ne po izgledu vec kvalitetu, da nisam siguran ni da li benzin ili dizel sa jedne strane je cena i potrosnja goriva a sa druge broj i delova koji svojom cenom prilikom eventualne popravke nadmasuju samo gorivo. U svakom slucaju nimalo laka odluka u bilo kom pogledu. hvala unapred svakom ko bude potrosio malo vremena za ovaj moj problem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
Ja bi na tvom mestu isao na sto jaci motor bilo dizel bilo benzinac,na benzinu treba razmisliti o plinu ako je moguca igradnja torus boce c8,807 i ulysse  kao i lancia phedradele istu platformu samo su motori drugaciji,ford i wv sharan i seat alhambra je takodje isti auto ford takodje sa wv dizelom iz te generacije

Na tvom mestu ja bih razmislio i o:

Toyota Avensis Verso
Toyota Previa
Fiat Doblò
Mazda MVP
Fiat Scudo

a zasto da ne i ovecim vanovima kao sto je,Reno Trafik,WV  Transporter,Ford Tranzit,Fiat Dukato
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ja bi na tvom mestu isao na sto jaci motor bilo dizel bilo benzinac,na benzinu treba razmisliti o plinu ako je moguca igradnja torus boce c8,807 i ulysse  kao i lancia phedradele istu platformu samo su motori drugaciji,ford i wv sharan i seat alhambra je takodje isti auto ford takodje sa wv dizelom iz te generacije

Na tvom mestu ja bih razmislio i o:

Toyota Avensis Verso
Toyota Previa
Fiat Doblò
Mazda MVP
Fiat Scudo

a zasto da ne i ovecim vanovima kao sto je,Reno Trafik,WV  Transporter,Ford Tranzit,Fiat Dukato

ostale su mi samo ove opcije jer sam van-ove tipa transporter ili tranzit eliminisao pre svega zbog i suvise ne porodicnog izgleda u toj kategoriji mi se najvise svideo putnicki vito ali je njegova cena predimenzionirana u odnosu na ono sto mi je ostalo kao uzi spisak. sto se tice motora odlucujuci mi je bio trenutak da ne sme da predje 2000 kubika zbog ogromne razlike u ceni registracije. ugradnja plina mi je oduvek bila pomalo rizicna stvar iako je poslednjih godina to ipak drugacije medjutim posatvlja se opet pitanje prostora a on mije od sustinske vaznosti. inace previa i mvp su mi super ali ih nigde nisam video po iole prihvatljivoj ceni za godiste koje trazim. U svakom slucaju hvala na iscrpnom odgovoru zaista mi mnogo znaci kada neko moze da mi da savet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
i ja bih izbegao francuze. preskupi su servisi.

od tvog izbora glasam za galaxija.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
i ja bih izbegao francuze. preskupi su servisi.

od tvog izbora glasam za galaxija.
iskreno odnos potrosnja goriva cena servisa i delova direktno govori da je galaxy pravi izbor ali nigde ga nema po konkurentnoj ili slicnoj ceni u odnosu na ostale opcije neverovatno je ali i galaxy 2 a i moja prva opcija galaxy 3 imaju neverovatno visoke cene iu odnosu na ostala vozila iz slicne kategorije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
koliko vidim svi su slicnih cena  Smile   mislim mala je razlika. čak je i vito tu negde.

koliko si spreman da daš para ?

sta rece, zasto ti se ne svidja sharan ?

vidi ga vito, kad krenete na odmor   Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

11.jpg
(57.3 KB, 640x428)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
koliko vidim svi su slicnih cena  Smile   mislim mala je razlika. čak je i vito tu negde.

koliko si spreman da daš para ?

sta rece, zasto ti se ne svidja sharan ?

vidi ga vito, kad krenete na odmor   Smile

eh, vito... po kojoj ceni isto godiste vita u poredjenju sa grand espacom + 3000 eura najmanje u pordjenje sa 807 ili c8 i 5000 eura. sharan iako isti kao galaxy nosi oznaku wv a njih najvise kradu i pored toga galaxy 3 mi je ipak lepsi, u verziji 3 vise nema veze sa sharanom. sto se tice para u zavisnosti od opcije od 6000-9000 eura.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2011, 19:34:50 od mintichess »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 345 346 348 349 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.18 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.