Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423580 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu
Da li je uopste moguce naci Fiat Bravo, u solidnom stanju, star 10-11 godina, za 4000 E?... Smiley

Могуће је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
HTC Tattoo
pozdrav ekipi...
Kanim se uzeti auto, ali nikako da se odlucim za model...
A dijapazon je vrlo sirok.
Razmisljam se izmedju c3, ibice i stila. (mada i sve ostalo moze da dodje u obzir. Nisam izricit po ovom pitanju)
i recimo da bih dao negde oko 6 hiljada. moze malo gore - dole.
Stilo naravno 1.9jtd, a ova dva manja 1.4 hdi tj za ibicu 1.4tdi.
Ima li neko neki konkretno obrazlozen savet za mene?
A dodatni problem je sto sam se zalepio za jednu ibicu 2003 1.9 tdi sport sa 130konja i nikako da se odvojim. A i sam znam kako je taj auto vozen. Sigurno nije kupljen da ga neko mazi.
Sve sugestije su dobro dosle...

Pogledaj prvo tu ibizu sport,ipak je 1.9 TDI mnogo bolji izbor od 1.4 tdi ili 1.4 hdi,sa tim da računaj da potrošnja  manja na 1.4,a održavanje je tu negde,za ne verovati,ali 1.9 tdi nije skuplji za održavanje od 1.4. nemoj da brineš da li je neko gazio,bitno je samo da je dobro održavana i da nije udarana.Taj 1.9 sa 130 ks je najbolji izbor od automobila koje si naveo. A još je verovatno ta ibiza u boljoj opremi neko ostali automobili koje si naveo. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.64
mob
HTC Touch Pro
Da li neko moze da mi kaze nesto o Dodge Journey.
Vidio sam ga na sajmu i bas mi se svidio pogotovo sto ima dobru opremu i cijenu od oko 26k eura. Dizel je motor 2.0 140ks i prodavac mi rece da je vw motor.
Slabo znam o ovom marki auta pa me interesuju misljenja vlasnika i sl.
Garancija je 2 godine i 7 god na koroziju.
Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG KU990
Sta mislite o:
Peugot 406 coupe, 2.0 16 v, 2000. god. automatic, ima dovoljno opreme...
Cijena 6 000 €ura, registriran.
Ima li neko iskustva s ovim autom, ili obicnom peugotom 406 sa slicnim motorom? Odrzavanje, potrosnja, ponasanje u voznji? Osobno nisam ljubitelj automatica, mislim da je za  sportsku voznju bolji manualni mjenjac. Ipak auto mi se toliko svidio da mogu preci preko toga. Neznam previse o Peugotu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony Xperia Neo L
pug-a 406 ima GPC,ali kod njega je,mislim,2.0 hdi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung i8510 innov8
GPC ima obichnu 406-icu tj. karavan, ne Coupe...

Ne znam mnogo o motoru ali auto je prelep...Nego mi to neshto mnogo jeftino? Ustvari, taj kupe je uvek drzao cenu...Mislim da je oko 9 hiljada...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2009, 19:51:20 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony Xperia Neo L
pa znam,vidis da je napisao da ne mora biti coupe nego moze i obicna  Smile i da,vrlo lijep(o) auto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
planiram da kupim daciu sandero...osnovni model...valjda se zove 1,4 base Smile

skoro ga je kupio jedan moj drugar i zadovoljan je sa njom mada smo i on i ja totalni duduci za automobile pa bi valjalo ako mi bi neko ovde strucniji dao preporuku Smile

i da...nije potrebno pisati postove u stilu  "ej,znas kakvih sve dobrih polovnjaka ima za 7.000 evra" jer kupujem samo nova vozila

btw...prodajem yugo floridu 1,3 mart 2005 godiste,registrovana do marta 2010,presla 30.000 km...u odlicnom stanju(ako zastava moze biti u odlicnom stanju Smile)...pa ako ima neko zainteresovan...mada ne verujem Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia ispo iz modu

Ne znam mnogo o motoru ali auto je prelep...Nego mi to neshto mnogo jeftino? Ustvari, taj kupe je uvek drzao cenu...Mislim da je oko 9 hiljada...  Smile

Можда човек није из Србије, бар се мени тако чини с обзиром да је пежо ''регистриран''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG KU990

Auto je  u Bosni i Hercegovini, prodaje ga jedan salon polovnih automobila. Na stranici nisu naveli  pređenu kilometrazu, sto mi je odmah bilo sumljivo. Ali ko zna... Kazu da daju garanciiju 6 mjeseci na motor.
I mene je pozitivno iznenadila cjena, ali takva se auta kod nas tesko prodaju. Svi kazu da je peugot preskup za odrzavanje, a ovakvi motori puno trose. 
Tu naravno ima istine, ali opet mozda to  ima razumne granice...
Volio bih da se javi neko ko je stvarno vozio takav auto ili bar obicnu 406-icu, sa preciznijim podatcima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.