Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 424067 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
jedino sto ja mogu sad da zakljucim je da blaCkie-a tera neki maler Smile sala na stranu, samo na njegu je da odluci, nek provoza ponovo hondu i nek zakljuci koji se njemu najvise svidja i sta mu najvise odgovara za dzep
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
ja mislim da ga neko iz porodice ili od prijatelja zajebava i podmece mu...  Smile ili mozda ima neke duhove u garazi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
jedino sto ja mogu sad da zakljucim je da blaCkie-a tera neki maler Smile sala na stranu, samo na njegu je da odluci, nek provoza ponovo hondu i nek zakljuci koji se njemu najvise svidja i sta mu najvise odgovara za dzep

ja mislim da ga neko iz porodice ili od prijatelja zajebava i podmece mu...  Smile ili mozda ima neke duhove u garazi...
nije maler, nije ni porodica negu su mali gremlini, dolaze noću i kvare mi sijalice  Smile, šalu na stranu, stvarno je malo uvrnuto

upravo tako uzeću Hondu na jedan dan pa ću da vidim
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 23:26:40 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Ja bih ostao na stilu...

Koliko je preshla Honda?! Jel si siguran da ti treba taj polu dzip?

Ako si vec obnovio Stila i super ti je onnda nemoj da ga menjash...

A shto se tiche sijalica, ne znam shta da vam kazem?!Meni je na Corsi riknula desna pozicija i levo oboreno i to je sve za za zadnjih par godina....
Mora da vozite mnogo brzo pa vam pregore sijalice.....  Smile
Pazite kako stavljate sijalice, da ih ne dirate za ono staklo dok ih stavljate, kazu da se brze kvare.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
stavite xenonce (duze traju) i pozadi LED diode i eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Можда би и вредело размишљати о Хонди да има климу, али овако ја је не бих ни погледао. Скуп је то ауто да би га узео без климе. То после нико неће да купи. А још мењаш дизела за бензинца  Smile

Ово са сијалицама је стварно мистериозно.  Smile Ја се не сећам када сам променио сијалицу задњи пут.  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Ako ne razmisljas mnogo o potrosnji,i da li je diesel ili benzinac,uzmi bez razmisljanja HR-V.
Mada i on takav,kao benzinac ne trosi previse.A i originalnost ti je zagarantovana.  Smile

Ja za HR-V jos nisam cuo nijednu negativnu pricu,a za Stila sam se itekako naslusao... Smile
To ti je u stvari Civicov 1.6i 16v,(jos ako je V-TEC) tako da oko motorizacije greske nema...A pogotovo elektronike Smile

A porediti Hondin i Fiatov kvalitet,je izlisno. Smile

To sto se nekom ne svidja vizuelno,je stvar ukusa,ali ne uzeti kvalitetniji auto zbog klime,je cini mi se malo surovo...
Ako ti se dopada kako izgleda,dilemu ne bi trebao da imas.
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To sa sijalicama se svima dešava,pogledaj novije golfove i audije,skoro svakom ne radi ili pozicija ili sijalica stop svetla,i mislim da su sijalice lošeg kvaliteta.
Ja isto menjam često sijalice i u gepeku imam uvek nekoliko komada od svake.Uzimao sam hella sijalice stalno i crkavaju ko lude,mesečno mi bar jedna crkne,i mislio sam da je nešto do struje u kolima,ali sve je ispravno. Smile

A ajd sad meni nek neko objasni kako ja na dva yuga koja sam vozio od 2003, kad sam polozio, nisam nikad zamenio ni jednu jedinu sijalicu...jel to kod mene toliko primitivno napravljeno pa ne crkava, jer suludo bi bilo reci da je boljeg kvaliteta nego na novim stranim kolima...ili sam ja samo imao srece...istina ja nisam presao neku veliku kilometrazu,al opet...

Stvar je u tome da je u automobilima koje blackie spominje konfiguracija sijalica takva (ne kao kod jugica, a nema LED tehnologiju) da svaki agresivniji prelaz preko rupe lako dovodi do prekida kontakta tj. spoja u sijalici. Tako da, krivi su putevi, a blackie i diletant voze kao manijaci, pazite se...   Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
Stvar je u tome da je u automobilima koje blackie spominje konfiguracija sijalica takva (ne kao kod jugica, a nema LED tehnologiju) da svaki agresivniji prelaz preko rupe lako dovodi do prekida kontakta tj. spoja u sijalici. Tako da, krivi su putevi, a blackie i diletant voze kao manijaci, pazite se...   Smile Smile
nije ti teorija daleko od istine, bar za mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ne ozbiljno za ove rupe se ne zajebavam...  Pa jeste provalili, ja se ne secam kad sam poslednji put video pandursku "307-icu" da rade oba svetla pozadi...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.