Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koji Automobil Kupiti? Savjeti, Pitanja i Odgovori  (Pročitano 423778 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia n80
pokusaj sa nekim renoom ili pezoom, jesu skupi djelovi ali mnogo se manje kvare od golfova. pricam iz licnog iskustva, imao sam peugeot 106 rally koji je mnogo skup za odrzavanje ali se rijetko kvari. jeftiniji je 1000-1500eura od golfa a mladji je par godena. mada sa sa polovnim autom nikad ne mozes dobiti i jare i pare. vise je stvar srece. pogledaj cijene na www.mobile.de
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
al ne moze on nista od toga da uveze...
za pare koje bi dao za golfa mislim da moze da nadje 306 ili korola...
znam da za 5000 moze 2000. god 306...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
dilema

pomagajte

Skoro sam kupio Fiat Stilo 2002 god 1.9 JTD sa jako dobrom opremom (CD/ESP/6x AirBag/aut. klima/16ke alu/bord...) i auto mi je jako dobar, performansama i potrošnjom sam prezadovoljan, imam par sitnica da mu zamjenim ali to sam i znao kad sam ga kupovao i to je i bila stvar pazara (preklapanje).

Danas sam pričao s momkom i on je voljan da se trampi samnom a njegovo auto je Honda HR-V 1.6 120 KS, Crna redizajnirana, na njoj su 15ke ali bi on stavljao 16ke i niskoprofilne gume, danas joj je stavio ksenone i ima još DVD. Problem je što nema klimu a ljeta su stvarno paklena, nije sad da ja ne mogu bez klime ali teško je poslije i prodati auto bez klime. Očuvana je odlično, nije udarana iz Švajcarske je uvežena, tako da što se auta i motora tiče tu se nema šta reći. Nema ESP, nema bord, malo je "obična" unutra

Želim da čujem vaše mišljenje. Hondina potrošnja je od 7 do 9 litara a auto ide ko nenormalno (vrti se do 8000  Smile), razlog zbog kojeg bi mjenjao je što se ja bojim Stila, dobar je on meni, ko god ga ima hvali ga i stvarno je OK auto ali plašim se elektronike, evo riknula mi je negdje instalacija i ne rade mi 2 migavca, bio kod 2 elekričara i nijedan ne može naći gdje je kvar, tako da sutra moram na dijagnostiku, iskreno se bojim a mislim da sa Hondom neću imati nikakvih problema, želim da čujem vaše mišljenje.

E sad nešto ne vezano za ovu temu ali staviću u kontekst, ako smeta modovima nek brišu, naime pratite pa mi dajte odgovor, radi se o promjeni sijalica tj kratkog, dugog svjetla i maglenki

Peugeot 406 - pola godine 4 x kratko svjetlo
Peugeot 607 - godinu dana 8-10 x kratko i dugo svjetlo
Golf IV SDI - 3 mjeseca 2x kratko svjetlo
Audo A6 C5 - 3 mjeseca 3x kratko i jedna maglenka

Naime stvar je u tome da ja stalno mjenjam sijalice na autu, ja ne znam više šta ću, mislim vozim relativno nova auta i stalno mi pregorjevaju sijalice u čemu je fora, jel moguće da ima neka radijacija u garaži, ja ne znam šta da mislim, vanzemaljci???
Evo kod Stila, imam ga mjesec dana i otišla mi struja u 2 migavca, valjda osigurač ili je neka instalacija, a čovjek prije mene za 3 godine nije nikad imao problema, znam čovjeka privatno tako da bi mi rekao.  Nije mu nikad ni pregorila sijalica a ja već mjenjao jedno kratko

Šta ko radi ja mjenjam sijalice, dokle???

Dakle pitanje: Honda ili Stilo i zašto mi pregorjevaju sijalice?

« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 20:50:57 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
To sa sijalicama se svima dešava,pogledaj novije golfove i audije,skoro svakom ne radi ili pozicija ili sijalica stop svetla,i mislim da su sijalice lošeg kvaliteta.
Ja isto menjam često sijalice i u gepeku imam uvek nekoliko komada od svake.Uzimao sam hella sijalice stalno i crkavaju ko lude,mesečno mi bar jedna crkne,i mislio sam da je nešto do struje u kolima,ali sve je ispravno. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
po meni - Stilo. (meni se inace HRV ne svidja)
a sto se tice sijalica.... wtf!?!?!?!?!?
ja sam za 3 i po godine promenio na stopaljkama 4x desnu i 2x levu, i napred levo 1x, desno 2x.
ne znam sta moze da bude... mislim, na ovoliko kola...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
SonyEricsson k700i
A ajd sad meni nek neko objasni kako ja na dva yuga koja sam vozio od 2003, kad sam polozio, nisam nikad zamenio ni jednu jedinu sijalicu...jel to kod mene toliko primitivno napravljeno pa ne crkava, jer suludo bi bilo reci da je boljeg kvaliteta nego na novim stranim kolima...ili sam ja samo imao srece...istina ja nisam presao neku veliku kilometrazu,al opet...

« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 21:21:38 od djiuliju »
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
ma ja sam poludio više sa tim sijalicama, al fazon je sto nikome na tim autima ne pregorjevaju sijalice prije mene, nemam pojma sta je, sad i još crkla neka instalacija na Stilu pa nemam pola signalizacije, isfuravam se

a ovo za Hondu i Stila nije gotovo, još će tu da se lome koplja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N900,N97mini,N95
brate ja imam drugara, ima stila sa petoro vrata 1.9 dizel 2004 godiste i u poslednjih 3-4 meseca koliko ga ima nista mu nije zamenio(doduse ukupno je presao za ovo vreme oko 2000km), a iskreno ja ovu hondu nebih uzeo, nesto mi nije toliko privlacna kao stilo(nekako je on vise mladalacki auto)
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
brate ja imam drugara, ima stila sa petoro vrata 1.9 dizel 2004 godiste i u poslednjih 3-4 meseca koliko ga ima nista mu nije zamenio(doduse ukupno je presao za ovo vreme oko 2000km), a iskreno ja ovu hondu nebih uzeo, nesto mi nije toliko privlacna kao stilo(nekako je on vise mladalacki auto)
ma meni žao da diram Stila, počeo sam da ga sređujem, uradio mu servis, kupio 4 gume, naručio nove papučice i ručicu mjenjača, uzeću mali krovni spojler (fabrički), i leži mi auto. Moram još samo jedan nosač motora da zamjenim, trese kad je u leru, to je nekih 30E. Tako da mi malo žao da ga odmah prodajem, jest da sve to isto urađeno na Hondi u zadnjih 15 dana al drugačije je kad već znaš šta ne valja na autu.
 baš ne znam ni ja šta hoću, davim vas ovde a šta god da mi kažete meni isto

Uzeću ju jedan dan i vidjeti ovako samo tamburam uprazno

Kad bi nekako mogao oba  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 22:16:48 od blaCkie87 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N73 Music
eh... ja sam i dalje da ostavis Stila... da je Civic, pa da ne razmisljas, al HR-v mi je sranje... a vidim da i tebi bas lezi Fiat, tako da...
Hagore, ja imam kolegu (komsiju) koji ima Stila karavana 1.9 jtd, presao 10000 i nije pipnuo nista... sve zavisi od samog auta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 354
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.