Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:31:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koje su za vas najruznije reci i izrazi?  (Pročitano 54243 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kad god čujem da intelektualci ili oni kojima je profesija da nam se obraćaju samedija kažu: PUNO hvala, kao damože biti PRAZNO hvala. Samo šerpa može biti puna, jer može biti i prazna. A kad zahvaljuju, mogu da kažu samo MNOGO hvala.
Takože, mada nisam šovinisita, mile mi majke, ali nikako da "svarim" sociološkinje, psihološkinje, stomatološkinje, otorinolaringološkinje, oftalmološkinje, režiserkinje... i pitam se da li je ta jezikolomna gimnastika bila neophodna terapija srpskom jeziku i Srpkinjama ili je to samo potenciran kompleks nože vredosti koji krpimo nebitnim promenama, e da bismo se pohvalili kako u svemu idemo napred?!?!?! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Гдје престаје логика, ту почиње Босна!

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Т250i

Takože, mada nisam šovinisita, mile mi majke, ali nikako da "svarim" sociološkinje, psihološkinje, stomatološkinje, otorinolaringološkinje, oftalmološkinje, režiserkinje... i pitam se da li je ta jezikolomna gimnastika bila neophodna terapija srpskom jeziku i Srpkinjama ili je to samo potenciran kompleks nože vredosti koji krpimo nebitnim promenama, e da bismo se pohvalili kako u svemu idemo napred?!?!?! 

Smile Smile Smile
Свака част! И мени је мука од тих политички коректних  "иња" и "ица". Звучи неприродно и ружно, а они или оне који се тако ревносно труде да све то испоштују дјелују прилично глупаво.
Ако си жена, онда си жена без обзира назове ли те неко  редитељ или редитељка/редитељица!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89

Smile Smile Smile
Свака част! И мени је мука од тих политички коректних  "иња" и "ица". Звучи неприродно и ружно, а они или оне који се тако ревносно труде да све то испоштују дјелују прилично глупаво.
Ако си жена, онда си жена без обзира назове ли те неко  редитељ или редитељка/редитељица!!

управо тако.

једноставно - могу да кажу на овај начин - госпођа Вера Џонтовић Матовић, психолог
                                                                                       или
                                                                 госпођа Федерика Ђокић, режисер
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Kad neko seks naziva trpanjem ili musko spolovilo - tuki-jem .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC 

musko spolovilo - tuki

mene nervira kad neko tukija naziva spolovilom  Smile

takodje me nervira ovo objašnjavanje na sve strane. na primer komentar za neku lepu devojku/patike/dobru pesmu/film - "objasnila/le/lo si/su" 
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jao, sad sam se upišo od smeha, naišo sam na nekakav forumski predlog da se lap top na srpskom može zvati nakrilnjak   Smile a piše da može i "prenosivi računar"... ne razumem potrebu da SVE prevodimo. Brate, proizvod je moderan i kraj. Kako svet nije prevodio VAMPIR?!?!? Srpski proizvod i ostade - srpska reč u svim jezicima. A mi bi da prevodimo ili - kraj sveta, nismo dobri Srbi ako ne prevedemo. Pa ista je logika i da prevodimo strana imena, molim Bred Pit da se od danas zove Hleb Kabina. Prihvatamo  Smile ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung L700
respekt
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znači vrh extra!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Jao, sad sam se upišo od smeha, naišo sam na nekakav forumski predlog da se lap top na srpskom može zvati nakrilnjak   Smile a piše da može i "prenosivi računar"... ne razumem potrebu da SVE prevodimo. Brate, proizvod je moderan i kraj. Kako svet nije prevodio VAMPIR?!?!? Srpski proizvod i ostade - srpska reč u svim jezicima. A mi bi da prevodimo ili - kraj sveta, nismo dobri Srbi ako ne prevedemo. Pa ista je logika i da prevodimo strana imena, molim Bred Pit da se od danas zove Hleb Kabina. Prihvatamo  Smile ???

da je sreće da imamo tu potrebu... naprotiv, prevodimo srpske reči na engleski.... staljing, autfit, mejk-ap... "ivent" jebote !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
ili musko spolovilo - tuki-jem .
Smile Smile

Mene iritira uglavnom kad neko u recenici od 5 reci, 4 puta kaze "znaci"  Smile Ili ovo sad pomodarstvo, trpanje stranih reci u sve zivo i mrtvo Smile Ne kazem, koristio sam i ja to kao mladje derle, nista posebno, ali sam koristio. Sad mi to ide na batinicu  Smile
staljing, autfit, mejk-ap... "ivent"
Tako nesto Smile Mnogo brate izvestaceno deluju, a nisu neki glumci  Smile Do duse, ja i danas nekad kazem "sori" Smile
BEKSTEJDZ!! Smile "Ovde mi je malo kold"
Kad neko za 1 sat kaze "cuka" Hiladu-soma itd Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 17:31:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.