Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja je najveca odvala burek foruma?  (Pročitano 1035306 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
ovaj vernik je poceo strasnoooo da mi se dopada  Smile

pa ono... PP....

Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 

pa ono... PP....

Smile

ne...PSP
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII

Nemoj da te cuje pljevljanka. Oci ce ti iskopati  Smile
Kako ide hemija, btw  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Sensation
Morao sam.... Smile

Ala se proseravate svi  Smile Da nemate mozda bolje?Ili da niste imali mozda bolje?Jebao bi je svuda,,najvise medju sise...Svrsio bi joj na kosu,na guz,na usnu,napunio bi joj usta,jeo bi joj picku dva dana,svrsio bi joj na sisu,na obraz,u pupak,tako bi je obradjivao u sedecoj pozi dok bi joj se guzovi tresli po meni,svrsio bi u nju,napunio bi je,kondom ne bi ni pipno,napravio bi joj dete od toliko jebanja i naterao je da abortira,cuclao bi joj bradavicu samo tako,tange joj ne bi skidao samo bi joj ih pomerio da mogu da ga metnem,svrsavao bi joj po faci da joj se razmaze sminka,pa bi joj po tako razmazanoj opet svrsio po faci,sise bi izvadila iz bluze,ali ne bi skidala bluzu pa bi joj ga metnuo medju grudi i pumpao je izmedju njih,svrsio bi joj tako strasno po sisama pa bi joj sise izljubio i izlizao,drkao bi joj na sise u roze brusu pa bi joj svrsio u brus i vratio sisu u brus i razmazao pa bi izlizao,lego bi na krevet,pa bi ona dosla do mene,izvadila sise iz bluzice bez rukava i moj kurac bi pocela da drka medju svojim sisama,nakon toga bi ga stavila medju sise koje bi ga drzale cvrsto i kroz sise bi mi ga pusila onako jedva dodirivajuci usnama,u crvenoj haljini koja je dugacka tek da joj prikrije guzove bi je jebao stojecki i gubio se u njenim sisama,svrsavao bi joj na bradavice i lizao ih citavu noc,stavio bi joj kurac u tange i ona bi mi ga drkala kurac koji bi bio uz njenu picku,svrsio bi oko njene picke u tange i onda bi sve to posisao i izlizao,jebao bi je odnazad strasno,napunio bi je spermom samo tako meseci njene sise od nazad lizajuci njenu plavu kosu,nakon toga jos jednu turu bi je karao od nazad pa bi ga izvadio i svrsavao joj ko lud po guzovima i ledjima,bacio bi je na krevet ona bi lezala a ja bi je stojecki karao i napunio je,toliko je bila vec napunjena da joj je sperma curila iz picke,sve bi to polizao i u istoj pozi bi joj dao jos jednu rundu,pa bi ga izvadio i stojecki onako dok ona lezi bi joj svrsavao po stomaku i sisama,posle toga onako dok ona lezi a ja stojim,seo bi na nju i metnuo joj ga medju sise,jebao bi je strasno medju sise i ujedno usta,nakon toga ona bi mi ga uzela i pocela ga drkati sebi usta,sperma joj je pocela curiti niz krupne usne,lego bi na krevet,a ona na mene pa bi me jahala i punio bi je u sedecoj pozi,svrsavao bi divljacki u nju sedeci,ona bi vristala od orgazma dok bi se ja u isto vreme gubio i uzivao u njenim savrsenim grudima,nakon toga bi se okrenula i ledjima okrenuta meni jahala bi me u drugoj rundi,tada sam mogao da joj uzivam u guzovima koji su se neprestano tresli i pustali jebacke zvukove dok bi me ona jahala,posle toga bi se vratila u pozu pre te,sedeci okrenuta ka meni,jebao bi je u toj pozi jos 5 puta,da bi joj na kraju divljacki svrsavao pola litre sperme po sisama...To mi ne bi bilo dosta,pa bi to ponovio jos jedanput i ko zna jos koliko puta dok ne bi zaspali od umora,pa kad bi se probudio opet bi je jebao i tako sve dok bi disao...

Javite mi sta se dogodilo kada ste procitali ceo text  Smile

« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 00:51:15 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Шампион! Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
to je bilo, dvadesetak strana unazad...  Smile

mada je i dalje aktuelno  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Vec je bilo..Nemam pojma, meni je to toliko retardirano i decije da vec nije ni smesno vise..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Vec je bilo..Nemam pojma, meni je to toliko retardirano i decije da vec nije ni smesno vise..

oa jeste, ali zamisli količinu uloženog truda, energije... jadnik se sigurno sav preznojio dok je otkucao, pitanje je i da li je uspeo da izdr*a sedamnaesti put od umora...
« Poslednja izmena: 22. Maj 2010, 01:02:34 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Dobro, da, kolicina utrosenog vremena i taj entuzijazam i koncept mastarije je.... Smile Mada je cela ta tema krenula u genijalnom smeru u jednom trenutku, zlatna zila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 237 238 240 241 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.