Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja je najveca odvala burek foruma?  (Pročitano 1036106 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Citat
Toliko ste me isprovocirali. . . da ima da se jebem do braka s kim budem htela i onda ce neki debil da me ozeni. a pred njim cu da glumim finocu da mi ne bi tepao recima kurvo,kucko,. .  doduse ,ima ovde i normalnih ljudi,koji su verovatno iz grada a ne iz neke zabiti.  i ti normalni kazu da zena treba da voli sex i da zbog tog anije kurva,ali kome god da sam otvoreno pricala o svoji seksualnim shvatanjima prozvao me je kurvom pre ili kasnije,naravno ne pred svima nego mi je rekao da sam kurva. i jos mi se desilo da su me neki jebeni debili stvarno prozvali kurvom,jer se s jednim od njih nisam tucala i krenula je prica da su me svi jebali.  kakvi ste vi muskarci idioti. jebeni kreteni.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

uzas  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
update na prethodnu.

Alex616
Jel ti to mene zajebavas?
Postavi ponovo pitanje, jer nema nikakvog smisla. Ritualna magija je naravno najaca tokom sexualnog odnosa na oltaru, okruzen sa dodatnih 5 clanova. Pol clanova nije od presudne vaznosti, ja licno preferiram da sve budu devojke. Sto se tice najacih, u to bi spadali rituali smrti i rituali sodomije (nemam pojma zasto je tako) ne postoji neko zvanicno objasnjenje. Negativna i negativna energija mozda.

Dragi Raven Dark
Sto se tice Vanzemaljaca Tehno magovi iz Babilona Pet su vrlo lep opis za neke na ovom forumu ,za neke vise Dzedaji is Star Wars a za neke malcke zle Sith je pravi order.
Vidim da si mlad covek i vrlo je lepo sto nudis odgovore koje nemas i pokusavas da budes otvoren pa se suzdrzavas zbog nekih zakletvi,..salim se i..
Daleko od toga,upste mi nije namera da te zajebavam i stojim pored svog pitanja i verujem da ces saznati vise o tome u buducnosti .Kao sto svaki ritual ima svoje jasno ime i svoju namenu, mene ne interesuju primitivni rituali poput pentagrama ,rubinove zvezde,hexsagrama,crne mise ili gnosticke egc.one su previse primitivne.Ti na ovo pitanje mozes filozofski da odgovoris "Moj Sopstveni ritual ",ali to nije to sto trazim.Ja se bavim stvarima koje su izvan i vrlo daleko i protiv popularnih ucenja i skola i koje se uglavnom bave prakticnim radom uz puno odricanja i licnnog zrtvovanja.
Posto radim dupli astral iz mog astralnog hrama i posto se ne slazem sa poredkom i hijerarhijom sveobuhvatnog sistema koji postoji i voleo bih strasno da promenim stvari i uzdrmam postojece mirne vode, vec cetri godine radim na stvaranju svoje armije i svog naroda.Imam puno sexa sa elementalima neki pristaju dobrovoljno a neke moram da lovim i primoram da bih radio na njihovom oplodjenju.kod duplog astrala postoji nedostatak nekih emocija, zbog absurdnog metafizickog greha gde oprostaj ili prosvecenje nije krajnji cilj.Medjutim kada prizovem te manje elementale ili moju decu u sebe na ovom relamu ,oni nisu iz nekog razloga ovde dovoljno jaki i zbog toga su vrlo kratkog veka,sto mi ne daje dovoljno vremena da bi kroz sexsualni cin sa jednom od 35 hiljada registrovanih vestica moglo da dodje do zaceca i tako otelotvorenja.Trazim zaobilazne puteve kao i precice,imam sve solomonove pecate,i sve magijske zapise iz britanskog muzeja kao i veliku biblioteku ali stvari su vrlo skrte sto se tice ovog subjekta.Ja sam covek otvorenog uma ,Imas li Ideju?Mora da postoje mala vrata da ih dovedem.Moja zadnja ideja je da mi  mozda mi treba mesto lokacija ili cisto prirodan portal da konsumiram citavu stvar.
I jos jednom ne moj da brines ili da se suzdrzavas u odgovoru lepota je sto ti ljudi ti ionako nece verovati.

Pali Andjeo Alex616
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Mrzim rasizam, crnce i kineze!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia No kašlje
Tema: Odaberite pravu ­metodu kontracepcije

Jedini način kontracepcije koji nipošto ne treba koristiti jeste - molitvaSmile

Smile Smile Smile Smile
Zamalo da ostanem sterilan od smjeha...

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia No kašlje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5559
Zastava U kreditima
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia No kašlje
I još jedan večeras...

Tema: Azbuka Država

Маратаскар
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Czy te aplikacje będą działać na NOKIA N73 ME (Symbian S60v3) ???

to pitanje na engleskom izgleda ovako ovako:

Are these applications will run on the Nokia N73 ME?
No,I think it won't.

pa sad ako zmysl84 zna engleski  Smile

IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@ gottago
.................................
5. Ti i jesi dete,
11. Naravno da sam nezadovoljna.
14. Nemoj ti meni nikog da dovodiš. Ja imam coveka kojeg volim i poštujem, te mi drugi ne trebaju.

Poštovani modovi, vidite u šta se ova tema pretvara, statistika na vrhu strane je jasna, nema tu više šta da se prica, krajnje je vreme za kljuc.

Ja ne vršim hajku na tebe licno, OMG, pa i ne poznajem te, ja samo diskutujem sa tobom.

Citat
Je li gottago, jel' ti krišom onanišeš na slike Nataše Kandic, pa je tako cesto pominješ?

Citat
Ne, totalno me nisi iznervirao...

Citat
nisi ti nikakav nacionalni heroj i borac za Srbiju i Srpstvo...ti si najobicnija lažovcina (ako ceš i ovog puta da mi pretiš tužbom, ucini sebi uslugu i uštedi pare za dobrog advokata, jer imam dokaze ko si ti zapravo).
Nadam se da mirno spavaš nocu.

Citat
Istina boli, znam, ali pošto si navodno zreo muškarac, trebalo je vec da nauciš da se nosiš sa njom.

neke cudne promene raspolozenja.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
tema: "meso je zdravo razmislite"

Ja bih preso na vegeterijanstvo kad bi sigurno ziveo bar 3 puta duze(70god x 3 pa racunaj, ako je toliko zdravije onda je moguce, ha,ha,ha)  Smile  Smile u drugom slucaju ne nikako  Smile
sta ce ti tol'ki zivot bez pecenja Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
bratic odvala treba da bude smesna Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Toliko ste me isprovocirali. . . da ima da se jebem do braka s kim budem htela i onda ce neki debil da me ozeni. a pred njim cu da glumim finocu da mi ne bi tepao recima kurvo,kucko,. .  doduse ,ima ovde i normalnih ljudi,koji su verovatno iz grada a ne iz neke zabiti.  i ti normalni kazu da zena treba da voli sex i da zbog tog anije kurva,ali kome god da sam otvoreno pricala o svoji seksualnim shvatanjima prozvao me je kurvom pre ili kasnije,naravno ne pred svima nego mi je rekao da sam kurva. i jos mi se desilo da su me neki jebeni debili stvarno prozvali kurvom,jer se s jednim od njih nisam tucala i krenula je prica da su me svi jebali.  kakvi ste vi muskarci idioti. jebeni kreteni.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

uzas  Smile Smile Smile Smile
Ko je ovo napisao?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.