Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Koja je najveca odvala burek foruma?  (Pročitano 1035046 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 

Dosadno ,dosadno  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Ај децо мир...........да вам отворимо тему филозоф версус лолана па се тамо напушавајте Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ja stajem stranu pametnijeg.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
I come in peace  Smile

Lolana, jos jedan post sa onakvim sadrzajem ... ocekuj 48h.

Smile

Vratite se na temu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Samo se za dobrim konjima dize prasina....Mozda zbog toga ganjamo lolanu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Sony xperia
... i za losim ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Лијт зар није: Ај коме ин пис, ју лив ин писис?  Smile

Шта вам је људи што се стално напушавате? Љубавне проблеме у два ока не на форуму  Smile Smile Smile (јбте ал сам постао праведан  Smile )
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Da , slike Svetlane Aleksić , ali i neke druge , nisu baš često na Forumu ( valjda zavisi od ličnog ukusa ) .

Poenta je u sledećem : Ako pošaljete 2 poruke na mejl M2 , šta mislite koja će im biti zanimljiva : poruka u stihovima ili ona , koja predstavlja kliše - sa običnim tekstom pohvale ? Tako se moja kreativnost može iskoristiti i u propagandi za povratak stolice u M2 .  Već sam  sastavio pesme posvećene Jovani Simonović  (Preobražavanje ) i Marini Kotevski ( Sudbina ) . Obe su na Fejsu , ne bih se kladio da na stihove ne bi odgovorila bar jedna . Izvesna doza romantike ne bi škodila .  Ja sam vam na raspolaganju da se pridružim bombardovanju njihovog mejla , ali na drugačiji način .
Ima dosta onih koji samo komentarišu voditeljke , ne kače slike . U tolikom moru komentara na njihov račun , koji novi kompliment mogu da izmislim za Jelenu Inđić , a da se već nije pojavio na račun neke druge voditeljke ?
Želeo sam da budem drugačiji i da baš ona bude prva koja će dobiti marketing na originalan , drugačiji način . Zato svoje komentare o njoj izražavam svojom poezijom . U međuvremenu sastavio sam još 3 pesme o njoj , ali pošto neke iritira komentarisanje u poeziji ,  ubuduće će  pesme biti objavljivane samo u posebnim prilikama .

Kuku majci sta je s ovim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da , slike Svetlane Aleksić , ali i neke druge , nisu baš često na Forumu ( valjda zavisi od ličnog ukusa ) .

Poenta je u sledećem : Ako pošaljete 2 poruke na mejl M2 , šta mislite koja će im biti zanimljiva : poruka u stihovima ili ona , koja predstavlja kliše - sa običnim tekstom pohvale ? Tako se moja kreativnost može iskoristiti i u propagandi za povratak stolice u M2 .  Već sam  sastavio pesme posvećene Jovani Simonović  (Preobražavanje ) i Marini Kotevski ( Sudbina ) . Obe su na Fejsu , ne bih se kladio da na stihove ne bi odgovorila bar jedna . Izvesna doza romantike ne bi škodila .  Ja sam vam na raspolaganju da se pridružim bombardovanju njihovog mejla , ali na drugačiji način .
Ima dosta onih koji samo komentarišu voditeljke , ne kače slike . U tolikom moru komentara na njihov račun , koji novi kompliment mogu da izmislim za Jelenu Inđić , a da se već nije pojavio na račun neke druge voditeljke ?
Želeo sam da budem drugačiji i da baš ona bude prva koja će dobiti marketing na originalan , drugačiji način . Zato svoje komentare o njoj izražavam svojom poezijom . U međuvremenu sastavio sam još 3 pesme o njoj , ali pošto neke iritira komentarisanje u poeziji ,  ubuduće će  pesme biti objavljivane samo u posebnim prilikama .

Kuku majci sta je s ovim  Smile

човек је романтик...уметник Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

za sve se navija partizan se voli

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2632
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC najskuplji
covek je beznadezno zaljubljen u 15ak voditeljki pa je resio da svoju ljubav pretoci u poeziju Smile Smile
IP sačuvana
social share
ОТАЏБИНО МОЈА бранићу те пушком... кад останем без муниције ... бранићу те бајонетом ... кад ми сломе бајонет... бранићу те рукама... кад ми сломе руке... бранићу те зубима... када ми сломе зубе и смртно ране... пашћу им на пут... да им и мртав сметам!!! KOСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 105 106 108 109 ... 737
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.