Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ко све подржава параду педера  (Pročitano 12904 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Много слова натрпаш у пост, а кад се све сабере ништа ниси рекао. Паламудиш и само паламудиш.

Ако ништа друго треба вас пребити јер у време кризе када добар део народа гладује и једва крпи крај с крајем држава треба да баца паре плаћајући полицију да вас чува. Wink Остале разлоге не треба да ти понављам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Много слова натрпаш у пост, а кад се све сабере ништа ниси рекао. Паламудиш и само паламудиш.
Ако ништа друго треба вас пребити јер у време кризе када добар део народа гладује и једва крпи крај с крајем држава треба да баца паре плаћајући полицију да вас чува. Wink Остале разлоге не треба да ти понављам.

Samo da jos iz toga haosa izadje Vodja i povede tebe i ostale u odlucujucu borbu za ................(dopisati po izboru: srpstvo, pravdu, slobodu, pahomijev dzip...)

twice, a sada ozbiljno, jel su te u porodici nekada tukli?
« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 01:56:52 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Није то  никаква борба за слободу и правду па ни за српство већ једноставна реакција народа који не жели промоцију педерлука.

Не нису ме тукли, ја сам за разлику од тебе одрастао у здравој породици и у мојој средини је било нормално да дечаци воле девојчице, ненормално је било да си педер. А тако је и данас. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Занимљиво је да је изостала подршка најјачих проевропских странака као што је СНС и ДС.

Citat
Ана Родић, Ана Софреновић, Беби Дол, Биљана Цинцаревић, Биљана Ристић, Биљана Србљановић, Борис Дежуловић, Дејан Анастасијевић, Драгана Ћосић, Драган Бјелогрлић, Душан Макавејев, Горчин Стојановић, Христина Поповић Мијин, Иван Б. Лалић, Иван Тасовац, Катарина Ребрача, Кебра, Лена Богдановић, Луна Лу, Маја Узелац, Милутин Петровић, Милица Томић, Мира Шкорић, Мирјана Карановић, Ненад Марјановић, Никола Ђуричко, Сани Армани, Сека Сабљић, Бранкица Станковић, Славимир Стојановић, Соња Вукићевић, Срђан Драгојевић, Светлана Лукић, Светлана Вуковић, Светозар Цветковић, Теофил Панчић, Владимир Арсенијевић, Жарко Требјешанин, Желимир Жилник
Чули другови уметници да постоји неки лоби па скочили им у д_ _ _е!  Smile Да Бог да им деца учествовала у паради поноса!
Citat
Валтер брани Прајд

Глумац Велимир Бата Живојиновић
је ли то онај што му је син на интерполовој потерници?
Citat
Бивши репрезентативац Србије у ватерполу Александар Шапић каже за "Борбу" да нема ништа против одржавања Поворке поноса у Београду.
Мада и међу господом уметницима има жутих ево га један од њихових високих функционера,Генгула се вратио!  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
SonyEricsson v 600i
Meni samo nije jasno u PM sto mi prvo iz Evrope prihvatamo sve sto ne treba i sto je donekle lose, pa tek onda ako ostane mesta za nesto dobro ostane a ako ne ko nas **be.
Evo opet po ko zna koji put em sam simpatizer LDP-a em sam glasao za njih niti sam homofobican i poznajem par ljudi homoseksualnog opredeljenja ili ti kako Twice rece pedera ali bre koga zanima ta parada, pa nije ovo Berlin nego Beograd, nas je jebao ko je stigao od 1389.godine samo nam fale furundzije da nas dokrajce.
Nisu mi jasni ti iz GLS razniraznih udruzenja pa je l oni nemaju net je l nisu videli ove snimke

Ne znam ja sigurno necu ici da ih bijem ali necu po prvi put optuziti ove koji to budu radili, zao mi je samo sto ce opet stradati grad ni kriv ni duzan, da ima vlasti i da se zna ko cime upravlja ovo ne bi bilo dozvoljeno.
Jbt Djilas mora da moli da se ovo ne odrzi a neko iznad njega da dozvolu i opet ce Beograd grad da plati stetu.
Jebo pedere bolje da su okrecili 25 ulaza i sredili tri fiskulturne sale za te pare vecu bi medijsku prasinu podigli a makar bi neko dobro ucinili ovako mi cemo da placamo i lecenje tih izlomljenih pedera/lezbejki i izlomljen grad i dnevnice pandurima
Jebo zemlju koja mozga nema.
Samo cu napraviti malu digresiju da su navijaci prekinuli filmsku projekciju dosla bi interventna i izlomila ih i pohapsila a kada to urade pederi onda je to performans TUZNO
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
3. Peder je uvredljiv izraz kojim se siri mrznja a koriste ga oni koji mrze. U nekom kontekstu sale taj izraz je ok, ali kada se sluzi da bi se izrazila mrznja prema nekoj grupi onda jeste uvredljiv.

Није. Педер је особа која учествује у чину педерастије, а то је сексуални однос између 2 мушкарца. Рећи да је ово увредљив израз је основно непоштовање и саговорника и сопствене (у овом случају његове културе, пошто нисам тачно сигуран чији си Smiley ) с обзиром да се овај израз користи од средине 13 века, ако се не варам.  Smile Иначе, по средњевековним српским законима, казна за кривично дело "педерастија" је била смрт (ако је у питању мушкарац и дете) или одрезивање носа (ако су 2 мушкарца у питању).

Значи, у исти кош са педофилима.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 6s
Ja sam Nikola Djuricko, i u mojoj Srbiji, niko ne mora da krije koga voli. Ni momak devojku, ni devojka momka, ni momak momka, ni devojka devojku, ni momak lubenicu, ni devojka psa, ni momak ovcu, ni muflon devojku, ni momak vevericu, ni krastavac devojku… Ljubav nije da se krije, nego da se ponosi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
MunkaZe, питаш шта ће се променити ?
Наш отпор паради је отпор режиму и њиховим господарима из Брисела, јер они су то организовали.

Наравно и ја живим у предграђу БГ и уверен сам да и овде има педера (не у том броју као у БГ), мада никада нисам чуо да су некоме залепили ту етикету, тако би требало да буде и у Београду ... значи да то треба да остане њихова приватна ствар и да се лече негде ако је могуће.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
3. Peder je uvredljiv izraz kojim se siri mrznja a koriste ga oni koji mrze. U nekom kontekstu sale taj izraz je ok, ali kada se sluzi da bi se izrazila mrznja prema nekoj grupi onda jeste uvredljiv.

Није. Педер је особа која учествује у чину педерастије, а то је сексуални однос између 2 мушкарца. Рећи да је ово увредљив израз је основно непоштовање и саговорника и сопствене (у овом случају његове културе, пошто нисам тачно сигуран чији си Smiley ) с обзиром да се овај израз користи од средине 13 века, ако се не варам.  Smile Иначе, по средњевековним српским законима, казна за кривично дело "педерастија" је била смрт (ако је у питању мушкарац и дете) или одрезивање носа (ако су 2 мушкарца у питању).

Значи, у исти кош са педофилима.
Kolega briljirate Smiley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slusajte. Nek bude peder, ne zanima me, vise zena za mene. Medjutim da mi tu paradira po Beogradu ne moze. Moze on da se ponosi koliko hoce, imaju mesta na koja izlaze i dosta. A da prave egzibicije na ulicama ne moze.

Normalni ljudi ne paradiraju po ulicama zato sto slave ljubav muskarca i zene, zasto bi oni trebali???

Prava ok, nece hapsiti ako je neko peder, kod mene ce izazvati gadjenje, al niko ih nece ubijati zato sto su takvi (moram da kazem izopaceni) Al vise od toga ne. . .

Ako je tako sta sprecava nekrofile da izlete na ulice sa lesevima, sta sprecava pedofile da jurcaju za malim devojcicama ili decacima  Smile .

Ako na ovo odgovorite - da ali za pederastiju je potrebno dvoje, obostrani pristanak i onda je u redu. Ja vas onda pitam sta sprecava zoofile da izadju na ulice sa kozama , konjima i psima??? Zivotinje se ne bune  Smile

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne volim navijace i huligane, medjutim ako hoce da biju pedere . go for it Smiley . pederi vole muskarce. navijaci vole tucu. i oni imaju svoja prava.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2009, 11:42:18 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Jedna sjajna poruka...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.