Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 06:40:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su najgori turisti na svetu?  (Pročitano 12996 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Drug mi se vratio iz Italije, i kaže kad nije pao sa stolice kad je na šanku video ispisano samo ćirilicom "nema veresija" .... kaže mi: drug, nisam znao da li da se smejem ili da plačem ....

Citat
Smile Mislim da smo ipak medju najgorima!!!
Primer:
Prosle godine, posle divnog omora na povratnoj turi iz Grcke u autobusu umalo grupa putnika iz Nisa potpomognuta patriotski podstrenkutom idiotkinjom iz BG nije lincovala vodica (devojku). Sve to zbog razlike od 3 Eur koju su ukapirali da su pokradeni jer je agencija imala grupni popust na karte za trajekt.
Posto ih nije zadovoljilo obrcanje da ce resiti nesuglasice ka se vrate( sutradan ) resili su da izadju na prvoj stanici iz busa  sa sve decom na +38 c i ne vracaju se u bus (maltretirajuci ostale ) dok im se na licu mesta ne plati tih 3 eur.
Batine koje su zasluzili, nisu dobili od ostatka putnika samo zato sto je posle 2h ipak obecano da ce im biti placeno u Nisu tih 3 eur, kad se iskrcaju.
Koliko treba da budes retardiran i ljutis se , ucenjujes svoje saputnike, vredjas zene i ostalo samo zato sto si nepismen i nesvestan da su bili postedjeni cekanja u redu za te iste karte, i sta je grupni popust uopste. Smile Smile Smile
naravoucenije:
iskljucivo putovati u sopstvenoj reziji sa individualnom vizom!!!!

Ispadoše gori od piroćanaca .... to je bre manje od 250 dinara, pa ne bih se brukao, čudo jedno .... uostalom, agencije i zaradjuju i žive od tih zakupa na veliko .... skotine .... ja bih otišao bez njih, jebeš mi mater ....

Citat
najgori su cehi
u nas ima vic "tko su najveci domoljubi" odgovor:cehi  Zasto svoju pastetu na tudje more nose

al stvarno ruka dodju u hr na more i u 10 dana obitelj od 4 clana potrosi max 100 eura   oni s sobom ponesu svoje pastete,narezaka,mesa,voca,povrca,salame,sira zbog njih je donjet novi zakon o zabrani jela na plaama

Negde sam pročitao da oni to rade zbog navika u ishrani, jer ne verujem da može kod njih da bude duplo jeftinije u megamarketu nego kod vas ili u CG u megamarketu, ako se već sami hrane, tj. uzimaju apartmane. Ja sam se uvek tako  hranio, ali mi nikad nije padalo na pamet da vučem brdo hrane, pa ima i tamo samoposluga, majku mu ... znam da sam u CG neke proizvode iz hrvatske i srbije kupovao jeftinije nego u srbiji ... jebi ga, ljudi plaćaju u evrima, a ja kad potegnem pitanje ovde o uvodjenju evra, na mene drvlje i kamenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
postoje hoteli u becu u kojima je zabranjen ulaz rusima
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
po meni su naveca stoka englezi zbog njihove nadmenosti i sl koju ispoljavaju bilo gdje da odu iz svoje zemlje i naravno braca rusi koji su teeeeeski kao crna zemlja cim popiju casicu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava jos uvek africca
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC one v
Ja sam cula da u nekim hotelima u Spaniji stoje natpisi:
"Molimo turiste iz Srbije da ne kradu" Smile Smile
pa baš nisam siguran, pogotovo ne u kataloniji,

inače i u bg kinezi bacaju otpatke (kosti, jaja i sl.) ispod stola ili pljuckaju, naravno ne svi..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ko su najgori turisti?

Letnja turistička sezona polako ulazi u svoju završnu fazi, sumiraju se rezultati i izvode određeni zaključci za sledeću godinu. Kao što turisti koji su se vratili sa odmora pregledaju albume sa slikama i sumiraju ono lepo i ružno što im se desilo na odmoru - tako i turistički radnici, kao i oni koji prate ovu granu privrede, pokušavaju da na osnovu određenih podataka i anketa dođu do relevantnih podataka o tome kako je prošla još jedna letnja turistička sezona. U prilog tome ide i priča o tome ko su najgori turisti, odnosno kako osoblje koje je zaposleno u hotelima vidi i šta misli o ljudima koji su odsedali u njihovim hotelima.

Istraživanje internet sajta www.expedia.fr, pokazalo je da su najgori turisti u zapadnim zemljama stanovnici Francuske, tako da ovom prilikom Amerikanci i Japanci, koji su po uvreženom mišljenju najgori turisti, na trenutak mogu da odahnu. Prema rezultatima ankete koji je sproveo ovaj sajt, Francuze nisu samo stranci proglasili za najgore već su i u "rođenoj" zemlji zauzeli drugo mesto. Anketa koju je sproveo internet sajt www.expedia.fr obuhvatila je 4.000 zaposlenih u hotelima po Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Kanadi i SAD-u, a kao razlog ovako lošeg rezultata Francuza prvenstveno se navodi poznati francuski problem – manjak dobre volje ili znanja da razgovaraju na stranim jezicima. Sudeći po rezultatima ankete, ispostavilo se i da su veoma škrti, jer ni slučajno neće potrošiti novac ako to nije neophodno.

Kao najbolji turisti, prema rezultatima ove ankete, pokazali su se Japanci, koje ugostitelji smatraju najpristojnijim, veoma tihim i vrlo urednim. Posle njih na listi dobrodošlih turista slede Nemci, Britanci i Kanađani. Amerikanci su završili na 11. mestu.

Anketa je od ispitanika tražila da rangiraju turiste prema određenim kriterijumima: opšti stav, pristojnost, sklonost ka prigovaranju, želja za učenjem lokalnog jezika, želja za isprobavanjem domaćih specijaliteta i lokalne kuhinje, spremnost za trošenje novca, velikodušnost, higijenske navike, diskrecija i elegancija. Mnogi od odgovora na postavljena pitanja samo su potvrdili da su Italijani, primera radi, najbolje obučeni turisti, a odmah za njima Francuzi. Amerikanci su iznenadili zauzevši prvo mesto po tome koliko su spremni da uče strane jezike, dok su Francuzi, Italijani, Kinezi i Japanci najgori u ovoj kategoriji.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
SonyEricsson G 502
Pored Francuza koji su definitivno jedni od najgorih turista (bar u Hrvatskoj),

Citat
najgori turisti na svetu su za mene jevreji oni koji su jih videli kako se ponasaju kao turisti znaju na sta sve mislim tako da su oni klasa najgorih turista ispred svih

Sa ovim bi se u potpunosti složio!!!
Ko ih nije doživio kao turiste ne zna šta je propustio!!
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
Ma verujte da su Englezi i Rusi najgori ... vi ne mozete da zamislite sta oni rade kad dodji ovde na oktobarfest ... za Francuze i Xolandjane ne znam ... A ne mogu da verujem da su Nemci na 2. mestu ovde su bas prijatan narod ... mozda zato i polude kad odu negde ...
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
babe i djeca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
poljaci i rusi
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

долазим са маглом,одлазим са маглом..

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4856
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
italijani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Nov 2024, 06:40:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.